0

OPOMBE

1Naročniško razmerje s paketom Neodvisni B lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni uporabniki, med 11. in 31. letom starosti v skladu z Navodili za sklenitev naročniškega razmerja za mlade. Paket Neodvisni B z mesečno naročnino 22,99 EUR vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 30 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 20 GB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom ne zaračuna priključna taksa, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa (razen paketov za mlade) v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Naročniško razmerje s podrejenim paketom SIM 2 Mladi lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnega paketa Neodvisni B. Podrejeni paket SIM 2 Mladi z mesečno naročnino 11 EUR vključuje dodatnih 70 GB prenosa podatkov, ki so na voljo le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. S sklenitvijo podrejenega naročniškega razmerja prejme naročnik dodatno kartico SIM 2 Mladi, ki ima omogočen le prenos podatkov in prejem sporočil. Celotno količino prenosa podatkov (100 GB) je mogoče porabiti tako na nosilnem razmerju Neodvisni B kot tudi na podrejeni kartici SIM 2 Mladi. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife (do 20 GB iz paketa Neodvisni B) v okviru enega obračunskega obdobja. S sklenitvijo novega podrejenega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se ne zaračuna strošek spremembe paketa. V obračunskem obdobju, v katerem je naročniško razmerje z navedenim paketom sklenjeno oz. prekinjeno, se naročnina obračuna glede na število dni aktiviranega naročniškega paketa.

Pogoj za pridobitev ugodnosti 120 EUR dobroimetja na Moneti je sklenitev novega naročniškega razmerja s paketom Neodvisni B v promocijskem obdobju od 21. 8. do 14. 11. 2018 in istočasen nakup subvencionirane naprave ob vezavi za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. Uporabnik v 12 zaporednih mesecih prejme 10 EUR dobroimetja na obračunsko obdobje. Mesečna članarina in posredovanje plačil z Moneto se zaračuna v skladu z veljavnim cenikom. Neporabljeno mesečno dobroimetje se ne prenese v naslednji mesec. Podrobnosti akcijske ugodnosti so v prodajni ponudbi Ugodnosti 120 EUR dobroimetja na Moneti.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.
Paket Neodvisni B

Naročnina
20,99 €/MESEC​
Navodila za sklenitev naročniškega razmerja za mlade
Preverite, kaj potrebujete za sklenitev naročniškega razmerja


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE