0
​​
​​
OPOMBE

1Znižana mesečna naročnina – vsi paketi Trio 29,99 EUR: Novi naročniki izbranih fiksnih paketov, ki od 21. 8. 2018 do 15. 11. 2018 sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 (oz. za 12) mesecev v obdobju prvih 3 (oz. 1) mesecev plačujejo za izbrani paket mesečno naročnino 29,99 EUR z DDV. Za obstoječe naročnike izbranih fiksnih paketov ta ugodnost velja v primeru, da so hkrati naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Velja za pakete TopTrio A, Trio A, Trio B, Trio C, Trio Brezžični in Trio Enostavni. Po pretečenih 3 (oz. 1) mesecih se začne zaračunavati redna cena paketa po ceniku. Naročniki, ki še niso naročeni na programski opciji HBO in Pickbox, ju lahko naročijo za skupno ceno 10,2 € /mesec za 1 leto. Po izteku 1 leta, se programski opciji začneta zaračunavati po takrat veljavnem ceniku brez dodatnega opozorila. Po preteku 3 mesecev se prav tako prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 21. 8. do 15. 11. 2018 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Cene so v EUR z DDV. Paket Modri Net vključuje programsko shemo Osnovna, ki jo lahko naročniki prek BOX-a ali Mojega Telekoma nadgradijo v Mega HD za 14,80 EUR. Prek BOX-a je programsko shemo Mega HD mogoče aktivirati na nekaterih programskih mestih, ki so vidni v shemi Mega HD, v Mojem Telekomu pa znotraj vašega fiksnega razmerja.

Akcijska ponudba naprav za le 1 EUR velja samo za nove naročnike fiksnih paketov ob vezavi za 24 mesecev (naročniki paketa Solo TV lahko izbirajo samo med ponudbo televizorjev). Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek računa Telekoma Slovenije. Možen je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe. Akcijska ponudba naprav velja od 21. 8. do 15. 11. 2018 in se izključuje z akcijsko znižano ceno izbranega paketa. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Količine izdelkov so omejene. Za več informacij o ponudbi, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

2Paket Trio C vključuje televizijo s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD. Novim naročnikom paketov Trio A, B, C, Brezžični in Enostavni pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TV-komunikatorje, pri čemer za preostale plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek v višini 20 EUR.​

3Poveži in prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je mogoče pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje, kot izhajajo iz prodajne ponudbe Poveži in prihrani za posamezno prodajno akcijo.

Ugodnosti Penzion prinašajo 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih mobilnih paketih, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa ter 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih fiksnih paketih. Vse ugodnosti Penzion so predstavljene v prodajni ponudbi, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

​Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celoten znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

Naročnikom se zaračuna enkraten znesek 20 EUR za vse prehode na katerikoli cenejši paket v ponudbi fiksnih storitev. V primeru prehoda na dražji paket se prehod med paketi ne zaračuna.

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: