Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Digitalno starševstvo

Vzgoja otrok v današnjem digitalnem svetu je svojevrsten izziv. Pogovorite se o varnosti na spletu in odgovorni rabi digitalne tehnologije, pri tem pa naj vam pomagajo strokovni nasveti, priporočila in triki za otroke v različnih starostnih obdobjih.

TS DS EBA V1 Desktop 2900X1631

Z Mojo prvo pogodbo do prvega mobitela

Kdaj je pravi čas za nakup prvega mobitela? »Ljudje navadno rešujejo težave z zasloni, ko je že skoraj prepozno.« - Z Živo Ahac, magistro socialnega dela, svetovalko centra Logout, smo se pogovarjali, kaj je Moja prva pogodba, zakaj je nastala in o razlogih, zakaj jo potrebujemo.

Prva Pogodba V2

Načrt uporabe zaslonov za vso družino

Digitalni družinski načrt, ki je nastal v sodelovanju z Logoutom, je orodje, ki družinam omogoča, da skupaj ustvarijo prilagojen načrt uporabe zaslonov, in olajša vzgojo v digitalnem svetu. Skupaj družina določi jasna pravila o času trajanja in vrsti dovoljenih digitalnih aktivnosti. Vsak družinski član lahko izrazi svoje potrebe in predloge, ki vodijo do uravnotežene rabe zaslonov. Pri tem družinski načrt spoštuje tako individualne interese kot tudi skupne cilje vseh članov družine.

Opozorimo na spletne nevarnosti z igro

S posebno igro spomina lahko vzpodbudite pogovor o odgovorni uporabi tehnologije in varni rabi interneta. Prenesite igro, izrežite kartice in se ob vsakem najdenem paru pogovorite o temi, ki jo kartica predstavlja.

TS Spomin 2200X1460px

Najbolj brani članki

Uporabne storitve

Otroski Park

NEO

Otroški park

Otroški park na platformi NEO je namenjen otrokom, da lahko varno raziskujejo in uživajo v risankah, oddajah in filmih, primernih za njihovo starost. Do Otroškega parka dostopate enostavno prek glasovnega ukaza ali bližnjice na domači strani NEO. Vsebine so prilagojene otrokom glede na njihovo starost, hkrati pa je izhod začiten s PIN-kodo.

Mobi Hero Banner

Mobilno

Predplačniški paketi Mobi

Predplačniški Mobi brez naročnine je primeren za prvi mobitel, saj otroku omogoča postopno uvajanje v varno rabo mobilnih storitev. Otrok lahko namreč za klice, sporočila in internet porabi le toliko, kot ima predloženih sredstev na računu. Mobi ponuja tudi brezplačne klice na izbrano številko, tako da lahko otrok vedno pokliče starše ali skrbnike, tudi če ima račun prazen. Na voljo so še ugodni zakupi enot in prejem brezplačnih GB.

Varen Splet Naprave Hero

Internet

Varen splet

Storitev Varen splet je namenjena preventivni zaščiti omrežja in naprav, s katerimi dostopamo do interneta, saj zagotavlja blokiranje neprimernih vsebin in nudi zaščito naprav pred spletnimi grožnjami. Tako lahko starši nadzorujete spletno vsebino, do katere imajo otroci dostop. Možnost nastavitev časovnih omejitev za uporabo interneta pa staršem omogoča spodbujanje zmerne rabe pri otrocih.

0,99 €
/
mesec