​​

Čudoviti um.

 

iPhone 8 se tokrat blešči in krade poglede. Tudi z najbolj priljubljeno kamero na svetu za nepozabne trenutke, ujete na vrhunski fotografiji. Pametni mobitel s še bolj pametnim, najzmogljivejšim procesorjem. Brezžično polnjenje resnično ne zahteva nobenega truda. In izboljšana izkušnja resničnosti nikdar poprej ni bila doživeta na tak način. iPhone 8 je sinonim za novo generacijo med iPhoni.iPhone 8 64 GB

Kupi

iPhone 8 25 6GB

Kupi

iPhone 8 Plus 64 GB

Kupi

iPhone 8 Plus 256 GB

Kupi

Čisto nova preobleka.

Ohišje je izdelano iz stekla.

 
V stekleni preobleki
Najtrpežnejše steklo doslej objema tako sprednji kot zadnji del. A​luminijasti pas pa zaokroži nov videz. Telefon je odet v nove odtenke prihodnosti: novo temno sivo, srebrno in zlato različico.
 
Brezžično polnjenje
Stekleni zadnji del omogoča enostavno brezžično polnjenje.
 
Dve velikosti
Na voljo v dveh velikostih. Uživajte v novih 11,93- in 13,97-centimetrskih diagonalah zaslona Retina v visoki ločljivosti.

Zaslon Retina v visoki ločljivosti

Barve zaživijo s tehnologijo True Tone.

 
 ​
Povsem nov zaslon
Zaslon Retina v visoki ločljivosti je še privlačnejši kot prej. Očara s tehnologijama True Tone in 3D Touch ter široko barvno paleto.
 
Prave barve
Tehnologija True Tone samodejno prilagodi bele tone, da se ujamejo s svetlobo okoli vas. Za boljšo barvno izkušnjo v vseh mogočih razmerah.
 
Živahne barve
S široko barvno lestvico in z resničnostjo najbolj ujemajočimi barvami na trgu je svet na zaslonu videti lepši in živahnejši.
 
Širok kot
pogleda
Od koderkoli vam seže pogled na zaslon, dvojni piksli omogočijo, da vidite pravo sliko.