Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

MOJA ŠTE​​VILKA MOBI

Izberite eno številko, ki jo kličete brezplačno.

Storitev vključite enostavno z​ SMS-om, poslanim s svoje predplačniške številke. Izberete lahko številko uporabnika ali naročnika mobilnih storitev Telekoma Slovenije.

Pri storitvi Moja številka Mobi lahko mobilno številko, ki jo kličete zastonj, tudi zamenjate. Za spremembo pošljite SMS po enakem postopku kot velja za vklop. Storitev lahko vključite ali zamenjate enkrat znotraj 30-dnevnega obdobja. Izbrano številko lahko zamenjate po preteku 30 dni od zadnje spremembe.

Vklop storitve je brezplačen, zaračuna se le poslani SMS.

Kako vključim?

Vklop storitve npr. za uporabnika 041 111 222:

1. MOJA 041111222
na številko 1917
2. MOJA DA
na številko 1917
3. prejem potrditvenega SMS
iz številke 1917

Lastnosti

Klic z izbrano storitvijo Moja številka Mobi je brezplačen v naslednjih primerih:

  • ko se v času klica nahajate v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Tudi ko se izbrana številka pri storitvi Moja številka Mobi nahaja v tujini, je klic brezplačen. Naročnik mobilnih storitev ali uporabnik Mobi izbrane številke kot običajno plača dohodni klic po ceniku za gostovanje;
  • če ni preteklo 90 dni od zadnje polnitve računa Mobi;
  • izbrana številka je lahko samo številka naročnika mobilnih storitev ali uporabnika Mobi;
  • storitev ne velja za klice na premijske številke, komercialne in posebne številke, za videotelefonijo in za prenos podatkov prek klicne povezave za klic na številko 181818;
  • uporabniki Mobi, ki imate vključeno storitev Plačaj zame, ugodnost Moja številka lahko vključite in uporabljate, ni pa mogoče izbrati številke »sponzorja« - plačnika za klice (Plačaj zame).
  • Storitev je namenjena običajni uporabi v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Uporaba storitev, ki bi kakorkoli škodovala temu omrežju, ni dovoljena (npr. namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom itd.). Prav tako ni dovoljena uporaba v komercialne namene ali preprodaja storitev tretjim osebam. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitev v nasprotju s pogoji uporabe storitev, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu omejiti dostop do storitev skladno s Splošnimi pogoji uporabe elektronskih komunikacijskih storitev družbe Telekom Slovenije, d.​d.