Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

V okviru platforme #vadidoma, ki je brezplačno dostopna vsem, zaenkrat sodeluje 20 vaditeljev, ki so pripravili že prek 100 različnih vadb

17. 4. 2020

V Telekomu Slovenije so v času, ko se držimo načela #ostanidoma, skupaj s športniki in vaditelji fitnesa, funkcionalne vadbe, pilatesa in joge ustvarili družbeno-koristen projekt in platformo #vadidoma.

Trenutno v projektu sodeluje 20 športnikov in vaditeljev, ki brezplačno pripravljajo vaje za vse starostne skupine, v manj kot mesecu dni pa je #vadidoma razmigal že okoli 10 tisoč Slovenk in Slovencev. Telekom Slovenije dostop do vadb brezplačno omogoča vsem – tudi naročnikom drugih operaterjev.

​»Pomembno je, da ostajamo pozitivni, športna aktivnost pa nam pri tem lahko pomaga. Želja, da povežemo čim več ljudi v gibanje, nas je vodila k ustvarjanju družbeno-koristne platforme #vadidoma, s katero skupaj s sodelujočimi vaditelji omogočamo vodeno in varno vadbo v udobju naših domov. Zato smo dostop do vaj brezplačno omogočili prav vsem,« pravijo v Telekomu Slovenije.

Raznolike vaje z izvrstnimi vaditelji
V manj kot mesecu dni so se prvim osmim vaditeljem in vaditeljicam pridružili novi, tako da jih trenutno sodeluje že 20, število vadb pa je doseglo številko 100. Vaditelji pripravljajo vadbe, ki so razdeljene v osem sklopov, in sicer: Za ženske, Moč in krepitev, Zdrav um in telo, Za pare, Za seniorje, Za nosečnice, Mamice z malčki in Za športnike.

Nabor vadb se nenehno širi, zato Telekom Slovenije še naprej k sodelovanju vabi vaditelje in športnike, ki se lahko javijo na vadidoma@telekom.si. Ob tem je Telekom Slovenije navdušencem nad vadbo omogočil tudi varen brezstičen nakup pripomočkov za vadbo z dostavo na dom. Več na http://ts.si/tlpks.

Najbolj popularne vadbe trenutno so:
- Vstanimo s kavča!
- Bootyboom Ekspres
- Kombinacija pilatesa in joge

Slovenke in Slovenci lahko do vadb brezplačno dostopamo preko www.neo.io. Naročnikom NEO pa so vadbe na voljo tudi na televiziji, poiščejo pa jih tako, da enostavno izgovorijo »Vadi doma« ali »Vadba«.

#ostanidoma in #vadidoma

https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/tv-in-zabava/vadi-doma