Razvojna različina POVPRAŠEVANJE v3.50

Povpraševanje o storitvah

​​E-oskrba omogoča aktivno, bolj neodvisno ter varno bivanje na domu vsem, ki potrebujejo podporo pri samo​sto​jnem življenj​u v domačem okolju. ​

E-oskrba je inovativna in modularna rešitev, ki se enostavno in brez velikih vlaganj prilagaja potrebam uporabnika. Učinkovito podpira bivanje starejših, invalidov, bolnikov s kroničnimi boleznimi, bolnikov po težjih operativnih posegih in oseb z demenco pri samostojnejšem bivanju na njihovem domu. 24 ur na dan omogoča enostaven in hiter klic ​na pomoč v primeru padca ali nenadne slabosti ter organizacijo pomoči.

V stanovanju uporabnika je nameščena posebna oprema, ki omogoča hitro in enostavno proženje klica na pomoč s pritiskom na gumb na obesku ali na varovani enoti. Sodobna oprema zazna potrebo po po​moči tudi v primeru, ko uporabnik ne more pritisniti na gumb zaradi slabosti ali poškodbe. Pomoč organizira medicinsko o​sebje v asistenčnem centru in o tem obvesti svojce.

Na voljo sta Osnovni in Premium paket.

Pošljite nam povpraševanje:

Podatki, označeni z zvezdico (*), so obvezni.

*
Podatek je obvezen!
*
Podatek je obvezen!
 

Naročilo naprave

  • Kupite v E-trgovini

    Obstoječi naročniki, ki želite kupiti napravo v akciji in podaljšati svoj naročniški paket, lahko napravo kupite E-trgovini.

  • Oddajte naročilo v Telekomov center

    Novi in obstoječi naročniki lahko izpolnite obrazec za naročilo naprave. Poklicali vas bomo iz izbranega Telekomovega centra in se dogovorili za prevzem naprave.