Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Dodatni zakupi prenosa podatkov

Ko porabite vključene količine prenosa podatkov ali želite še več prenosa podatkov, vam ponujamo naslednje možnosti dodatnih zakupov.

Enkratni zakupi, ki veljajo do konca obračunskega obdobja:

ENKRATNI ZAKUPCENAVključena količina podatkovOmejitev uporabe za EU* (PPU)Cena (pribitek) za prenos podatkov v EU nad PPU do vključene količineZa vklop pošljite SMS na 1918
Dodatni zakup 1 GB enkratno7 €1 GB1 GB/ZAKUP 1 GB MESEC
Dodatni zakup 5 GB enkratno10 €5 GB5 GB/ZAKUP 5 GB MESEC
Dodatni zakup 10 GB enkratno14 €10 GB10 GB/ZAKUP 10 GB MESEC
Dodatni zakup 20 GB enkratno22 €20 GB20 GB/ZAKUP 20 GB MESEC
Dodatni zakup 100 GB enkratno19,99 €100 GB18,20 GB2,19 €/GBZAKUP 100 GB MESEC

Zakupi do preklica:

ZAKUP DO PREKLICACENAVključena količina podatkovOmejitev uporabe za EU* (PPU)Cena (pribitek) za prenos podatkov v EU nad PPU do vključene količineZa vklop pošljite SMS na 1918Za izklop pošljite SMS na 1918
Dodatni zakup 1 GB7 €1 GB1 GB/ZAKUP 1 GBZAKUP 1 GB NE
Dodatni zakup 5 GB10 €5 GB5 GB/ZAKUP 5 GBZAKUP 5 GB NE
Dodatni zakup 10 GB14 €10 GB10 GB/ZAKUP 10 GBZAKUP 10 GB NE
Dodatni zakup 20 GB22 €20 GB20 GB/ZAKUP 20 GBZAKUP 20 GB NE
Dodatni zakup 100 GB19,99 €100 GB18,20 GB2,19 €/GBZAKUP 100 GBZAKUP 100 GB NE

Enkratni zakupi, ki veljajo do konca obračunskega obdobja za paketa Mobilni Net Enostavni in Napredni:

ENKRATNI ZAKUPCENAVključena količina podatkovOmejitev uporabe za EU* (PPU)Cena (pribitek) za prenos podatkov v EU nad PPU do vključene količineZa vklop pošljite SMS na 1918
Dodatni zakup 2 GB enkratno7 €2 GB2 GB/ZAKUP 2 GB MESEC
Dodatni zakup 15 GB enkratno10 €15 GB9330 MB2,19 €/GBZAKUP 15 GB MESEC
Dodatni zakup 50 GB enkratno20 €50 GB18660 MB2,19 €/GBZAKUP 50 GB MESEC

Zakupi do preklica za paketa Mobilni Net Enostavni in Napredni:

ZAKUP DO PREKLICACENAVključena količina podatkovOmejitev uporabe za EU* (PPU)Cena (pribitek) za prenos podatkov v EU nad PPU do vključene količineZa vklop pošljite SMS na 1918Za izklop pošljite SMS na 1918
Dodatni zakup 2 GB7 €2 GB2 GB/ZAKUP 2 GBZAKUP 2 GB NE
Dodatni zakup 15 GB10 €15 GB9330 MB2,19 €/GBZAKUP 15 GBZAKUP 15 GB NE
Dodatni zakup 50 GB20 €50 GB18660 MB2,19 €/GBZAKUP 50 GBZAKUP 50 GB NE

*Vključene količine podatkov veljajo v Sloveniji ali državah območja EU-tarife, pri čemer je brezplačna uporaba v EU omejena v skladu s Politiko poštene uporabe (PPU) storitev gostovanja v javnih mobilnih komunikacijskih omrežjih operaterjev z EU- tarifo na podlagi Uredbe (EU) št. 531/2012 in Izvedbene Uredbe (EU) 2016/2286. Za prenos podatkov v EU nad omejitvijo PPU se zaračuna pribitek v višini 2,19 EUR/ GB. Po porabljeni celotni količini se prenos podatkov v Sloveniji in EU zaračuna po ceniku izbranega naročniškega paketa. Ob porabi 80 % vključene količine in ob celotni porabljeni količini prenosa podatkov vas bomo o tem obvestili prek SMS-sporočila.
Objavljene cene so z DDV in zaokrožene na dve decimalki.

Kako izbrati pravo opcijo?

Če ste v dvomu, katero opcijo ali podatkovni paket izbrati, uporabite kalkulator prenosa podatkov, ki vam bo izračunal, koliko podatkov porabite ob vaši običajni rabi interneta.

Dodatne informacije

 • Vklop zakupa se izvrši po prejemu in potrditvi SMS-zahteve s strani naročnika.
 • Enkraten zakup je omogočen za tekoče obračunsko obdobje (tekoči mesec). Potrditev zahteve za vklop mora biti opravljena v petih minutah od prejema povratnega sporočila. S koncem tekočega meseca se opcija izključi, uporabnik pa jo lahko ob začetku novega obračunskega obdobja ponovno vključi.
 • Zakup do preklica je omogočen za tekoče obračunsko obdobje (tekoči mesec). Potrditev zahteve za vklop mora biti opravljena v petih minutah od prejema povratnega sporočila. S koncem tekočega meseca se zakup ne izključi, temveč se avtomatsko podaljša tudi v naslednji obračunski mesec. Zakup do preklica lahko uporabniki izključijo tako, da pošljejo SMS-sporočilo z vsebino IME STORITVE NE (npr. ZAKUP 1 GB NE) na številko 1918.
 • Naročniki lahko prek SMS-zahteve v enem obračunskem obdobju vključijo enega ali več različnih zakupov do preklica. Posamezen zakup do preklica je mogoče vključiti le enkrat.
 • Pri naročniških razmerjih, kjer je naročnik poslovni uporabnik (pravna oseba, s. p.) in ima vključeno storitev Ločeni račun, se zakup vključi na ločenem računu.
 • Po porabljeni količini se prenos podatkov obračunava po veljavnem ceniku paketa. Neporabljene količine podatkov se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Naročnina se ob vklopu zakupa za tekoče obračunsko obdobje obračuna po veljavnem ceniku. Naročnina se za posamezno obračunsko obdobje obračuna v celoti, ne glede na datum vklopa zakupa.
 • S poslano SMS-zahtevo se naročnik strinja s pogoji uporabe in navodili zakupa ter potrjuje, da je seznanjen s ceno zakupa.
 • Vsaka poslana SMS-zahteva se obračuna po veljavnem ceniku za sporočila SMS glede na naročniški paket uporabnika.

Vklop prek portala Moj Telekom

Naročniki lahko vklop in izklop zakupa uredite tudi prek spletnega portala Moj Telekom. Za možnost upravljanja z zakupi morate imeti urejen popoln dostop do portala Moj Telekom in se strinjati s Pogoji vklopa in izklopa storitev prek portala Moj Telekom. Če popolnega dostopa do portala še nimate, si ga uredite z obrazcem Vloga za urejanje dostopov do portala Moj Telekom.

Dnevni zakupi

Dan interneta: 24 ur neomejeno prenašajte podatke. Za tiste dni, ko potrebujete več.

Vključite si Dan GB za 3,95 EUR. Pošljite SMS z vsebino DAN GB na 1918.

Naročniki mobilnih paketov si odslej lahko privoščite zares neomejen prenos podatkov tudi v omrežju LTE/4G. Ob vklopu Mobilnega interneta 1 dan lahko prenos podatkov uporabljate brez omejitev naslednjih 24 ur. Brez skrbi preizkušajte svoje najljubše aplikacije, poslušajte glasbo, glejte videoposnetke in filme, igrajte igrice in komunicirajte prek družbenih omrežij.

Prednosti

 • 24 ur prenosa podatkov brez omejitev količine ali hitrosti,
 • v tem času se podatki iz vašega naročniškega paketa ali dodatnih zakupov ne porabljajo,
 • po poteku 24 ur lahko zakup ponovite ali ponovno uporabljate svoje mesečne podatke,
 • enostaven vklop prek SMS-sporočila.

Predlagane storitve za tujino

Hr Internet Header Small

HR-internet

Pred odhodom na Hrvaško si zagotovite dovolj gigabajtov za brezskrbno surfanje na Hrvaškem. Zakup je na voljo naročnikom mobilnih paketov in uporabnikom Mobi.

Opcija Balkan Header Small

Zakupi Balkan

Na voljo sta vam zakupa Balkan internet in Balkan 7, ki veljata pri vseh operaterjih v Bosni in Hercegovini, Srbiji, Črni Gori, Severna Makedoniji, Albaniji in na Kosovem.

Turisticno Zavarovanje Brezskrbni Header Small

Turistično zavarovanje

Pred odhodom v tujino izberite turistično zavarovanje Brezskrbni, s katerim plačate le za dni, ko ste v tujini, in še to za nazaj.

Tujina Gostovanje Header Small

Svetovni zakupi

Zakupa Svetovni zakup S in L vam prinašata SMS-e, klice in prenos podatkov v izbranih državah sveta.

Dodatne informacije