​​​

Modri fon

Akcija velja na paketih: Dostopni B, Dostopni C, Neodvisni B in Mobilni net C do 15. 7. 2018. 
Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani​

Galaxy S9 je praktično popoln paket. Ima namreč vse, kar bi si človek pri mobitelu želel. Ravno pravšnje dimenzije, velik zaslon z izjemno (morda najbolj kakovostno) sliko, zmogljiv procesor, ki je kos vsaki igri in aplikaciji, ogromno prostora, sodobne varnostne mehanizme, kot sta čitalnik prstnih odtisov in sistem za prepoznavo očesne šarenice ter obraza, zanimivo programsko opremo v digitalnem asistentu Bixby, ki zna instantno prevajati besedilo, in odličen fotoaparat z inovativno dvojno zaslonko, ki omogoča dobre nočne posnetke.

Preberite celoten test Tehnika ​na dlani​​​​.
*Akcijska ponudba Višja ugodnost velja ob sklenitvi oziroma podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketi Neodvisni B, Dostopni B, Dostopni C in Mobilni net C z vezavo za 24 mesecev. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel, d.d., (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje prodajne ponudbe akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV.

**Akcijska cena Višja ugodnost velja ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije s paketi Dostopni B, Dostopni C, Mobilni net C in Neodvisni B, za obdobje vezave 24 mesecev z obročnim plačilom kupnine za napravo Samsung Galaxy S9 v 24 zaporednih mesečnih obrokih v znesku 20 EUR (skupaj 480 EUR), ki se zaračunajo na osnovi računa za telekomunikacijske storitve. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 12 ali 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 12 ali 24 mesecev, in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d. d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV.