​​​3  

Celovit nabor sodobnih storitev za velike poslovne uporabnike

Za segment velikih poslovnih uporabnikov v Telekomu Slovenije ponujamo celovit nabor sodobnih poslovnih storitev, ki so prilagojene  potrebam in željam posameznega uporabnika oziroma sistema. Razumemo vaše celovite IKT-potrebe in skupaj z vami prehodimo pot od identifikacije potreb, optimalne priprave in implementacije do uvajanja in vzdrževanja rešitve.

Mobilne storitve

Vrhunski mobilni paketi, različne storitve, prilagojene velikim poslovnim uporabnikom, in mobilni internet v vrhunskem omrežju LTE/4G vam omogočajo uspešno poslovanje vedno in povsod.

PODROBNOSTI

IT-storitve

​Za vas smo pripravili popolno ponudbo storitev, ki vključujejo sodobne računovodske storitve v oblaku, prilagodljive rešitve za mobilno poslovanje, upravljanje voznega parka in najem strežniške infrastrukture.

PODROBNOSTI

Fiksne storitve

V sklopu celovite ponudbe fiksnih storitev ponujamo različne vrste storitev, ki omogočajo optimalno in fleksibilno implementacijo rešitev v vaše podjetje glede na vaše potrebe in pričakovanja.

PODROBNOSTI​​

Digitaliziramo svet priložnosti

Svet je vedno bolj povezan, naprave so vedno bolj pametne, zato lahko svoje poslovanje poenostavite, ga naredite učinkovitejšega, predvsem pa varnega s storitvami Telekoma Slovenije.

Poslovne animacije

Poslovne animacije vam na prijazen in preprost način prikažejo naše poslovne storitve. Prikazujejo rešitve za vaše poslovne potrebe. Vsaka animacija prikaže prednosti in dodano vrednost, ki jo pridobite z uporabo naših poslovnih storitev.

 

 • M:Vrata​​
  M:Vrata​​

  Rešitev, ki omogoča učinkovito nadgraditev vaših poslovnih procesov s SMS ali MMS komunikacijo

 • IP-Infranet
  IP-Infranet

  IP-infranet je zanesljiv sistem za prenos alarmnih sporočil.

 • Pametni vozni park
  Pametni vozni park

  Storitev vam omogoča učinkovito upravljanje z vašim v​oznim parkom.

 • Poslovna telefonija
  Poslovna telefonija

  Celovita rešitev za učinkovito poslovno komunikacijo.

Storitve za vse panoge

Vse panoge​
Javna uprava

V okviru storitev in rešitev za javno upravo pokrivamo širok nabor institucij, ki vključuje ministrstva, direktorate, agencije itd. Naša zanesljiva, varna in prilagodljiva infrastruktura omogoča razvoj in hitro uvajanje novih e- storitev in njihovo zanesljivo delovanje. Uvajanje celovitih e-storitev je za državljane bistveno, saj povečuje učinkovitost državnih inštitucij in s tem dviguje raven storitev.


Podrobnosti
Proizvodnja

V okviru storitev in rešitev za proizvodna podjetja pokrivamo širok nabor podjetij, ki vključujejo rešitve za potrebe avtomobilske industrije, farmacije in druge proizvajalce. V Telekomu Slovenije imamo pripravljene rešitve, ki so specifične in razvite posebej za proizvodna podjetja. Povezujejo se z obstoječo proizvodno infrastrukturo in predstavljajo visokotehnološko orodje, ki je osnova za uspešno rast podjetja.

Podrobnosti
Trgovina in turizem

V okviru storitev in rešitev za trgovino in turizem pokrivamo širok nabor podjetij, kot so trgovske verige, prodajalne naftnih derivatov, franšize, nakupovalna središča, loterije in hotelske verige. V sklopu zagotavljanja celovitih rešitev, ki vključujejo pregled trenutnega stanja, predlog za izboljšave in optimizacijo, implementacijo ter vzdrževanje, omogočamo učinkovito izvajanje dejavnosti, ki optimalno zadovoljujejo potrebe modernih trgovskih in turističnih podjetij.

Podrobnosti

​​​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: