​​​​​​​

Preverite dostopnost optičnega omrežja in si zagotovite najvišjo kakovost internetnih storitev.​​

Loading...

Stanje priključkov na dan ​20. 2​​​. 2018​​.

Prikazan zemljevid je zgolj informativne narave in se posodablja glede na dograditve omrežja. Pred sklenitvijo naročniške pogodbe vam svetujemo, da v Telekomovih centrih za svojo lokacijo preverite tehnične možnosti za zagotavljanje storitev na določeni tehnologiji (XDSL, FTTH) in možnosti dostopa do storitev.

​​Gradimo omrežje za prihodnost!

Na Telekomu Slovenije pospešeno zamenjujemo bakreno omrežje z optičnimi. Cilj zamenjave je pripeljati sodobno optično povezavo do vsakega gospodinjstva, tudi izven urbanih središč. Optične povezave zagotavljajo izjemno zanesljivo, hitro in varno uporabo širokopasovnih storitev, kot so internet, internetna telefonija in televizija.

Z optičnim omrežjem zagotavljamo najvišjo kakovost, zanesljivost in varnost delovanja storitev. Omrežje prihodnosti vam nudi neomejene in simetrične hitrosti dostopa do interneta ter osnovo za vse sedanje in bodoče širokopasovne storitve.

PREVERITE, KJE GRADIMO OPTIČNO OMREŽJE

Kakovost našega omrežja je skladna s priporočili FTTH Councila. S tem smo dobili še dodatno potrditev v naših prizadevanjih, da naši naročniki dobijo najboljše optično omrežje.​​​​

​​​

Pišite nam

Prosim izberite vrsto sporočila: