0

Programske sheme, opcije in videoteke

Zimske novosti

01/04

Brezplačni programi do 15. januarja

Naročniki televizije lahko od 15. decembra pa do 15. januarja uživate v brezplačnih otroških, filmskih, zabavnih, dokumentarnih, športnih in glasbenih programih. Spremljajte programe Nickelodeon, Viasat, Discovery, Eurosport, Arena Sport, MTV in druge.

Novi TV-programi v programski shemi

Decembra smo v programsko shemo dodali kar nekaj novih programov: kuharski program Kitchen TV, Curiosity Channel za ljubitelje dokumentarcev ter glasbene programe FOLX TV.

Imamo že več kot 100 NEO Iger

Decembra smo v NEO Igre dodali že 104. igro! Po novem se lahko preizkusite v igrah Astérix & Obélix XXL: Romastered, Saints Row Gat Out of Hell, Homefront (2011), Yooka Laylee in drugih. Ne pozabite, za NEO Igre potrebujete le NEO in igralni plošček - super ideja za darilo.

NAROČI NEO IGRE

Šah z Lauro Unuk

S šahom boste izboljšali kakovost razmišljanja, koncentracijo, se bolje in hitreje odločali, predvsem pa boste z lahkoto obvladali stresne situacije. Dvignite svoje razmišljanje in um na višjo raven tudi vi!

VEČ

Želite večjo izbiro TV
programov?

Na portalu Moj Telekom lahko sami kadarkoli spremenite izbrano programsko shemo ali naročite eno izmed številnih programskih opcij, ki vam ponujajo najpopularnejše TV-serije in nadaljevanke, največje filmske uspešnice, resničnostne šove, pestro paleto vsebin za najmlajše, dokumentarne oddaje, dodatne športne vsebine in še mnogo več.

Navodila si oglejte v videoanimaciji.

Dodatne programske opcije in videoteke

Ne glede na izbrano programsko shemo lahko dokupite dodatne programe. Novi naročniki izberete opcijo pri naročilu programske sheme. Obstoječi naročniki si lahko opcijo vključite na TV ali v Mojem Telekomu.
Izbirate lahko tudi med 9 videotekami, kjer vas čaka več kot 10.000 vsebin na zahtevo - zadnji filmski hiti, odlične serije, risanke, koncerti na najboljših prizoriščih in vsebine za odrasle. Videoteke neprestano dopolnjujejo svojo bogato ponudbo. Vse vsebine na zahtevo so podnaslovljene ali sinhronizirane (z izjemo večine vsebin za odrasle), vse več pa jih je tudi v HD-kakovosti.

AKCIJSKA PONUDBA: Eno leto brezplačnih izbranih TV-vsebin

Za filmske poslastice, oglede celih sezon najnovejših serij ali drugo vrhunsko TV-zabavo so vam na voljo vsebine programskih opcij HBO, Cinestar TV Premiere, Voyo, Pink, Balkan, Eksplozivni, Minimax+, Pickbox NOW in RUS 5+.

Preverite akcijsko ponudbo

 •  

  Šah z Lauro Unuk

  Dvignite svoje razmišljanje in um na višjo raven tudi vi! Naučite se šahovskihi potez za zmago s šahovsko velemojstrico Lauro Unuk kar na NEO.

  PODROBNOSTI
  2,99 € mesečno
 •  

  Da Vinci Kids

  Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin vseh žanrov v slovenščini. Vsebine so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let. Vsebine so ekskluzivne in jih ni moč videti drugje. Prvi mesec brezplačno in brez vezave.

  PODROBNOSTI