0

Programske sheme​ in opcije

Želite večjo izbiro TV
programov?

Na portalu Moj Telekom lahko sami kadarkoli spremenite izbrano programsko shemo ali naročite eno izmed številnih programskih opcij, ki vam ponujajo najpopularnejše TV-serije in nadaljevanke, največje filmske uspešnice, resničnostne šove, pestro paleto vsebin za najmlajše, dokumentarne oddaje, dodatne športne vsebine in še mnogo več.

Navodila si oglejte v videoanimaciji.

Dodatne programske opcije

Ne glede na izbrano programsko shemo lahko kupite dodatne programe. Novi naročniki izberete opcijo pri naročilu programske sheme. Obstoječi naročniki si lahko opcijo vključite ​​na TV ali v Mojem Telekomu​.​

AKCIJSKA PONUDBA: Eno leto brezplačnih izbranih TV-vsebin

Za filmske poslastice, oglede celih sezon najnovejših serij ali drugo vrhunsko TV-zabavo so vam na voljo vsebine programskih opcij HBO, Cinestar TV Premiere, Voyo, Pink, Balkan, Eksplozivni, Minimax+, Pickbox NOW in RUS 5+.

Preverite akcijsko ponudbo

 •  

  Da Vinci Kids

  Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin vseh žanrov v slovenščini. Vsebine so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let. Vsebine so ekskluzivne in jih ni moč videti drugje. Prvi mesec brezplačno in brez vezave.

  PODROBNOSTI
  3,99 € mesečno
 •  

  Pickbox NOW

  Programska opcija Pickbox NOW vam omogoča neomejen ogled najbolj priljubljenih TV-serij, filmskih klasik in dokumentarcev. Na programskem mestu 242 na TV (prek komunikatorja BOX) boste našli več 3.000 ur serij, Disneyjevih filmov in risank ter vrsto drugih filmskih uspešnic.

  PODROBNOSTI
  5 € mesečno
 •  

  HBO

  Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD). Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO GO in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.

  PODROBNOSTI
  10,20 € mesečno
 •  

  CineStar TV Premiere

  TV-programa CineStar TV Premiere 1 in 2 ponujata izbor najboljših filmov in nadaljevank, največje hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, ekskluzivne oddaje in odlične serije. Na obeh programih lahko premierno spremljate filme, ki jih je bilo na velikih platnih po vsem svetu mogoče videti pred komaj 12 meseci.

  PODROBNOSTI
  5,00 € mesečno
 •  

  VOYO

  Največja slovenska spletna videoteka za vse okuse: filmi, serije, resničnostni šovi, risanke, šport in informativne oddaje. Z eno naročnino dostopate do vsebin kjerkoli in kadarkoli, na petih napravah – televizorju, računalnikih, pametnih telefonih in tablicah. Dostopna je na programskem mestu 225.

  PODROBNOSTI
  7,00 € mesečno
 • ​ 

  Minimax+

  Z Minimax+ so risanke na voljo takrat, ko si jih zaželijo vaši najmlajši. Risanke so v celoti sinhronizirane v slovenski jezik in prinašajo obilo zabave otrokom, starim od 2 do 12 let.

  PODROBNOSTI
  2,99 € mesečno
 •  

  Pink

  Programska opcija Pink vsebuje 12 programov televizijske hiše Pink, ki prinašajo obilico zabave za vso družino. Programi vključujejo filmske uspešnice, zabavne in pogovorne oddaje, serije in glasbene zvezde z območja Balkana.

  PODROBNOSTI
  7,99 € mesečno
 •  

  Balkan

  Programska opcija Balkan vključuje 51​ TV-programov iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Albanije.

  PODROBNOSTI
  6,10 € mesečno
 •  

  RUS 5+

  Naročniki opcije RUS 5+ lahko spremljate 6 ruskih TV-programov, ki prinašajo najboljše ruske filme, glasbo, izobraževalne vsebine za otroke, TV-šove, zgodbe o življenju in kuhar​ske oddaje.​​

  PODROBNOSTI
  5 € mesečno
 •  

  Dajmedol+

  Dajmedol+ je naročniška videoteka, ki ponuja vsebine na zahtevo za odrasle. Videovsebine, ki se bodo mesečno zamenjale, prihajajo iz svetovno znanih studiev. Na voljo so vsebine v SD- in HD-ločljivosti.

  PODROBNOSTI
  9,50 € mesečno
 •  

  Eksplozivni

  Programska opcija Eksplozivni prinaša eksplozivno mešanico programov za odrasle in športnih programov, ki poženejo kri po žilah. TV-programi, ki vsebujejo vsebine za odrasle, so zaklenjeni s starševskim geslom.

  PODROBNOSTI
  5,95 € mesečno
 •  

  Eksplozivni+

  Programska opcija Eksplozivni+ vam omogoča spremljanje 5 programov za odrasle z ogledom za 3 dni nazaj. Vseh 5 programov ponuja zelo atraktivne vsebine večinoma evropske produkcije.

  PODROBNOSTI
  8,95 € mesečno

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: