0

Do 10. 7. 2022 brezplačno pridobite NEO Smartbox in doživite svet NEO.1 NEO Smartbox vam z dostopom do najbolj priljubljenih programov in aplikacij prinaša neskončno priložnosti za zabavo v vašem domu.

Po tem datumu se bo izdaja TV-komunikatorja zaračunala po redni ceni.


NAROČI V MOJEM TELEKOMU   ODDAJ POVPRAŠEVANJE

Za brezplačno izdajo lahko obiščete tudi najbližji Telekomov center, kjer NEO Smartbox dobite takoj, ali nas pokličete na 080 8000.


NEO


Kaj prinaša in zakaj izbrati NEO Smartbox?

  • Najboljša kakovost slike

    Doživite več z vmesnikom v HD- oz. UHD-kakovosti. Z novimi tehnologijami se tudi kakovost slike bistveno izboljša.

  • Brez skrbi ob okvari

    V primeru okvare TV-komunikatorja mi poskrbimo za menjavo.

  • Enostavna uporaba naprednih funkcij in NEO Iger

    Televizija postane nekaj več kot samo televizija, postane središče zabave.

Napredne funkcije

NEO prinaša novosti, ki bodo vašo izkušnjo gledanja televizije dvignile na višjo raven.

NEO Igre

NEO vam prinaša igre, ki jih lahko brez konzole igrate na svojem televizorju. Čaka vas igralna izkušnja, kot ste je vajeni na najbolj znanih igralnih konzolah.

NEO Igre

Otroški park

Na enem mestu najdete najbolj priljubljene risanke za vse starosti in okuse. Starši lahko sklop zaklenete s kodo, kar pomeni, da vidijo otroci le risanke, primerne zanje.

NEO snemanje

Pametni dom

Povežite vse pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek mobilne aplikacije NEO. V aplikaciji ustvarite scenarije za svoje pametne naprave (npr. ko se sproži senzor za vrata, se prižge luč, kamera pa zajame videoposnetek) in tako poskrbite za večjo varnost svojega doma. Posamezne scenarije lahko vključite, izključite ali jih zgolj preverite tudi na NEO Smartboxu v sklopu Pametni dom. Posnetki, ki jih zajamejo kamere, se shranijo v Knjižnico.

NEO nadaljujte z ogledom

Glasovni iskalnik

Želite poiskati svojo najljubšo serijo ali igralca ali preveriti vremensko napoved ali senzorje v svojem domu?

Sedaj lahko to enostavno naredite z glasovnim ukazom v slovenščini.

NOVO: Glasovno iskanje je sedaj omogočeno tudi znotraj aplikacij YouTube in VOYO.

NEO iskalnik

Nadaljujte z ogledom

Ste uporabili Ogled nazaj in si oddaje niste uspeli ogledati do konca?

Nadaljujte, ko imate znova čas za to, lahko tudi na drugi napravi. Z ogledom boste nadaljevali tam, kjer ste nazadnje prenehali.

NEO nadaljujte z ogledom

Dostopna točka WiFi

NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.

Dostopna točka WiFi

Snemalnik

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

NEO nadaljujte z ogledom

Verižno gledanje

Vzemite si čas za svojo najljubšo serijo. V videotekah vam NEO po koncu vsakega dela ponudi naslednji del, če je seveda na voljo.

NEO verižno gledanje

Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. V Knjižnici so uporabniku na voljo posnetki oddaj, ki se hranijo 30 dni, in vsebine, ki jih je dodal v Moj izbor, v sklopu Nadaljujte z ogledom pa lahko nadaljuje z ogledom vsebin, ki jih ni utegnil pogledati do konca. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

NEO profili
OPOMBE

1Obstoječim naročnikom paketov s televizijo pripada ob naročilu NEO Smartboxa od 20. 6. do 10. 7. 2022 brezplačna izdaja enega NEO Smartboxa (redna cena 29 EUR). NEO Smartbox je last Telekoma Slovenije. Za prvi NEO Smartbox je mesečni najem brezplačen, za vsak dodaten (2., 3. in 4.) NEO Smartbox oz. najemni TV-komunikator pa se zaračuna mesečna najemnina 2,90 EUR za posamezno napravo. V paketu Modri Net se mesečna najemnina zaračuna za vse najemne TV-komunikatorje. Navedene cene so z DDV. Ta akcijska ponudba se ne izključuje z ostalimi akcijskimi ponudbami.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: