BREZSKRBNE POČITNICE V IZBRANIH DRŽAVAH IZVEN EU

​V tujini lahko stroški nepričakovano precej narastejo. Za brezskrbno gostovanje v tujini so vam na voljo različni zakupi enot storitev, ki jih enostavno vključite prek SMS-a. Zakupi so razdeljeni po skupinah v dve območji: Balkan in Svet.

NOVO - Vklop v prihodnosti

V Mojem Telekomu lahko vklop izbranega mobilnega zakupa načrtujete 1 mesec vnaprej. Optimizirajte svoj čas in vnaprej določite datum vklopa. V Mojem Telekomu so prikazane redne cene (brez morebitnih popustov), ki veljajo na dan vklopa. Menjava paketa lahko vpliva na vnaprej nastavljeni zakup (če zakup pri tem paketu ni omogočen).

Ste že sklenili turistično zavarovanje?

Pred odhodom v tujino izberite turistično zavarovanje Brezskrbni, s katerim plačate le za dni, ko ste v tujini, in še to za nazaj. Zavarovanje vključuje tudi kritje v primeru koronavirusa, uredite pa ga povsem digitalno. Zavarovanje zagotavlja Zavarovalnica Sava.

Več o turističnem zavarovanju Brezskrbni


3- in 7-dnevni zakupi za Balkan

ZakupCenaKLICI IN SMS-i
PRENOS PODATKOV
veljavnost zakupa

Balkan 3
5,90 €500 enot100 MB3 dni
Balkan 7
9,90 €1.000 enot200 MB
​ 7 dni
​Balkan 5 GB
9,90 €​​0
​5 GB
​7 dni

KAKO VKLJUČITE ZAKUPE ZA BALKAN?

Količine najbolj enostavno zakupite v mobilni aplikaciji Moj Telekom ali v portalu Moj Telekom, lahko pa pošljete zahtevo prek SMS.

  • BALKAN 3 na 1918
  • BALKAN 7 na 1918
  • BALKAN 5 GB na 1918 (uporabniki Mobi na 1917)

Če imate dovolj točk Programa zvestobe, jih lahko zamenjate za zakupe Balkan. Preverite več

Zakupa Balkan 3 in 7 dni veljata pri izbranih operaterjih v naslednjih državah: v Bosni in Hercegovini(BH Telecom in m:tel (Mobi's)), v Srbiji (Telekom Srbija in Yettel), v Črni gori (M:tel), v Severni Makedoniji (T-mobile in A1 Makedonija DOOEL Skopje) in na Kosovu (IPKO)

Vključena količina prenosa podatkov pri zakupu Balkan 5 GB velja pri gostovanju pri izbranih operaterjih v državah: v Bosni in Hercegovini ( m:tel (Mobi's)), v Srbiji (Telekom Srbija in Yettel), v Črni gori (M:tel), v Severni Makedoniji (A1 Makedonija DOOEL Skopje in T-mobile), na Kosovu (IPKO)

Pozor: Balkan 5 GB NE velja pri gostovanju v Bosni in Hercegovini v omrežju mobilnega operaterja BH Telecom, ki je med izbranimi operaterji pri zakupih Balkan 3 dni in Balkan 7 dni.

Za pravilno delovanje zakupov Balkan je potrebna ročna izbira operaterja v izbrani državi. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.


Zakup storitev za izbrane države sveta
(Albanija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Indija, Južna Koreja, Kanada, Kitajska, Kosovo, Rusija, Severna Makedonija, Srbija, Švica, Turčija, ZDA,Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske​​)

​Zakup za izbrane države​Vključene enote
pogovorov in SMS-ov
​Vključena količina MB​​CenaSMS-zakup do preklicaSMS-zakup za tekoči mesec
Svetovni zakup S500500
19,95 €​​​ ZAKUP S na 1918 ​​​ZAKUP S MESEC na 1918
Svetovni zakup L2000​​102439,95 €​​ ZAKUP L na 1918 ZAKUP L MESEC na 1918

Zakupa Svetovni zakup S in L veljata pri izbranih operaterjih v naslednjih državah: Albanija: One Albania; Bosna in Hercegovina: BH Telecom in m:tel (Mobi's); Črna gora: Crnogorski Telekom in m:tel; Indija: Bharti Airtel; Južna Koreja: KT Freetel; Kanada: Bell in Telus; Kitajska: China Mobile; Kosovo: Ipko; Rusija: MTS PJSC, T2 Mobile LLC in VimpelCom; Severna Makedonija: Makedonski Telekom; Srbija: Telekom Srbija in Yettel; Švica: Sunrise in Swisscom; Turčija: Turkcell in Vodafone; ZDA: AT&T (Cingular) in T-Mobile; Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske: Telefonica UK, Everything Everywhere (Orange), Vodafone, Everything Everywhere (T-Mobile), H3G Hutchison, Cable & Wireless UK. Za pravilno delovanje zakupa Svetovni zakup S in L je potrebna ročna izbira operaterja v izbrani državi. Zakupa se obračunavata in veljata po srednjeevropskem časovnem pasu. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.Zakup za preostale države sveta (brez prenosa podatkov)

​Zakupi enot za
preostale države
​​Vključene enote
pogovorov in SMS-ov
​Cena​​SMS-zakup do preklica​​SMS-zakup za tekoči mesec
​Svet S​50​​80 €​​ SVET S na 1918 SVET S MESEC na 1918
​​Svet M​​100​​130 €​​ SVET M na 1918 SVET M MESEC na 1918
​Svet L​​300​​250 €​​ SVET L na 1918 SVET L MESEC na 1918

Zakupi Svet S, M in L veljajo v preostalih državah (države 3. območja). Zakupi se obračunavajo in veljajo po srednjeevropskem časovnem pasu. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.


Zakup prenosa podatkov za preostale države sveta

Podatkovni zakup za preostale državePriključna taksaNaročninaVključena količina
Tujina internet S10,16 €15,25 €10 MB
Tujina internet M10,16 €30,50 €30 MB
Tujina internet L10,16 €71,16 €100 MB

Vključena količina velja za količino prenesenih podatkov v tujini v okviru enega obračunskega obdobja izven držav območja EU-tarife. Zakupi se obračunavajo in veljajo po srednjeevropskem časovnem pasu. Alarm zakupljenih količin ter vključene enote in poraba le-teh so informativne narave in se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.


Cene so v EUR z DDV.Prodajna ponudba opcij Balkan 3 dni in Balkan 7 dni
Prodajna ponudba zakupa Balkan 5 GB
Prodajna ponudba za Svetovni zakup S in Svetovni zakup L
Cenik gostovanja
Pogoji nakupa blaga in storitev