0


Paketi Naj po enotni ceni

Preverite ponudbo novih paketov Naj v najhitrejšem 5G-omrežju - že za 7,99 € na mesec.
PREVERI PONUDBO
Paketi NEO po enotni ceni

Paketi NEO s super hitrim internetom in najboljšo TV-izkušnjo po enotni ceni do 12 mesecev. Že od 28 €/mesec.

fiksni internet do 1 Gbit/100 Mbit

do 250 TV-programov


VEČ O PAKETIH NEO
Prejeli smo dve priznanji Best Buy Award

V Telekomu Slovenije smo po mnenju slovenskih potrošnikov med ponudniki telekomunikacijskih storitev najboljši ponudnik v razmerju med ceno in kakovostjo internetnih in mobilnih storitev v Sloveniji, za kar smo prejeli tudi dve ugledni priznanji Best Buy Award za leti 2023/2024.

Z vami smo, kjerkoli in kadarkoli se povezujete.

Najboljše* mobilno omrežje

Doživite trenutke s top komunikacijo v najboljšem mobilnem omrežju.

SPOZNAJTE MOBILNE PAKETE NAJ
 • 5G s hitrostjo do 450/100 Mbit/s
 • Varno in zanesljivo omrežje
 • Neporabljene GB delite bližnjim
 • Vrhunska pokritost

Najboljša* TV-izkušnja v vsakem trenutku

Doživite najlepše trenutke z vsebinami za celo družino: s filmskimi doživetji, animiranimi pustolovščinami, športnimi spektakli in novimi svetovi iger.

SPOZNAJTE PAKETE NEO
 • Najboljša TV-izkušnja
 • Glasovno upravljanje v slovenščini
 • Super hiter internet
 • NEO Igre za celo družino

Vrhunsko optično omrežje

Ujemite pravi trenutek s super hitrim, varnim in zanesljivim internetom, na katerega lahko priklopite vse svoje naprave.

PREVERITE DOSTOPNOST OPTIKE
 • Super hiter internet - do 2 Gbit/s
 • Turbo WiFi za pokritost celega doma
 • Varno
 • Zanesljivo

*Najboljše in najhitrejše omrežje po mnenju uporabnikov: Vir: Valicon, raziskava »Moč in podoba znamke« – kategorija mobilnih storitev, n=715, kategorija fiksnih storitev, n=720; 10.-14. oktober 2022

Raziskava Moč in podoba znamke, ki jo izvaja podjetje Valicon, temelji na anketnem pridobivanju podatkov pri populaciji od 15 do 75 let v Sloveniji. Narava raziskave je, da meri percepcijo uporabnikov do telekomunikacijskih ponudnikov. V raziskavi sprašujemo, katere elemente podobe bi po mnenju/percepciji uporabnikov pripisali določenemu ponudniku telekomunikacijskih storitev. Odgovori so odraz posameznikovega mnenja, občutka, in ne tehničnih meritev. Podrobneje: trditev se glasi »Za vsak posamezni element, prosimo, označite, kateremu ponudniku mobilne ali fiksne kategorije bi ga pripisali.« Anketiranci s pomočjo vizualnih stimulov - logotipov ponudnikov - odgovarjajo recepcijsko, in sicer za katerega ponudnika mislijo, da ima »najhitrejše omrežje«, »najboljše omrežje« in da daje »občutek varnosti«. Telekom Slovenije pri vseh omenjenih elementih doseže absolutno najvišje deleže navedb, konkurenčni ponudniki so slabše ocenjeni. Razlika med Telekomom Slovenije in ostalimi ponudniki je tudi statistično pomembna razlika, zato lahko govorimo, da ima po mnenju uporabnikov Telekom Slovenije percepcijsko, in ne merjeno po tehničnih meritvah, hitrejše omrežje od ostalih ponudnikov.
*Vir: Valicon, Spremljanje produktnih znamk – NEO, januar 2023, n=1.027; 22. 12. 2022–2. 1. 2023

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: