Pre​dstavitev M:vrat

Nadgradite svoj sistem CRM z mobilnim marketingom prek sporočil SMS ali MMS, preprosto posredujte uporabnikom mobilne digitalne vsebine, vključite v svoje mobilne aplikacije nakupe iz aplikacij prek sistema obračunavanja Telekoma Slovenije in mnogo več.

MOBILNI MARKETING

Mobilni marketing predstavlja naslednji mejnik v komunikaciji s strankami. Vodilni marketinški guruji danes mobilni telefon označujejo kot sedmi masovni medij. Razlog je očiten: mobilni telefon je idealen medij, ker je množično prisoten, hkrati pa je oseben, priročen in interaktiven.

 

​​

 • M:Medij

  Nadgradite svoje poslovanje z modernim, ciljno usmerjenim trženjem izdelkov in storitev ter hkrati prihranitepri stroških tržnokomunikacijskih dejavnosti. Izberite spletno orodje za dvosmerno izmenjavo sporočil SMS in MMS – M:Medij. ​

  Podrobnosti
 • Poslovni Web Poštar

  Rešitev Poslovni Web Poštar vam prek enostavnega spletnega vmesnika omogoča pošiljanje sporočil SMS večji ciljni množici prejemnikov, na katerokoli mobilno telefonsko številko. Rešitev je primerna za obveščanje strank, zaposlenih, članov društev in skupin.

  Podrobnosti
 • Kontakt

  Za pravne osebe (podjetja, organizacije, društva, klube itd.) smo pripravili spletno rešitev, ki omogoča podjetjem izvajanje glasovanj prek sporočil SMS in USSD-kanala.​

  Podrobnosti

M:Vrata vmesniki

Preprosto vključite funkcije mobilnega sporočanja, zaračunavanja in klicev v svoje vsebine, spletne aplikacije, mobilne aplikacije ali konvergenčne storitve.


 • Poštar

  S Poštarjem nadgradite svoj CRM s sporočili SMS in MMS za avtomatizirano pošiljanje opomnikov, varnostnih obvestil, zagotavljanje varne avtentikacije v svoje spletne storitve.

  Podrobnosti
 • SMS-dialog

  Nadgradite svojo storitev z avtomatizirano rešitvijo dvosmernega SMS-komuniciranja, nagovarjajte vse mobilne uporabnike v Sloveniji in tujini, gradite dolgoročen odnos s strankami ter prihranite pri stroških komuniciranja.

  Podrobnosti
 • Zaračunavanje

  Svoje storitve lahko ponujate mobilnim uporabnikom in jim te storitve tudi dodatno zaračunate. To vam ponujamo na različne načine s svojimi rešitvami: Samostojna številka in Ključna beseda, Spremljanje porabe, Nakupi v aplikacijah in API za internet in mobilni internet.

  Podrobnosti
 • Klicni portal

  Klicni portal vam omogoča izvedbo interaktivnih glasovnih storitev oz. odzivnikov z uporabo spletnih aplikacij VoiceXML.

  Podrobnosti

Razvoj in podpora

Vse informacije, ki jih potrebujete za razvoj in uporabo rešitev na M:Vratih.

FAQ`s

Podrobnosti

Partnerji

Partnerji M:Vrat s spodnjega seznama vam lahko omogočijo realizacijo od ideje do končne rešitve - nove storitve na M:Vratih.

Podrobnosti