0
Opozorilo!

Storitev Staro za novo trenutno ni na voljo.

Kako poteka zamenjava?

Doma poiščite star mobitel ali tablico

V odkup prinesite največ tri naprave hkrati

Mi ocenimo vaše stare naprave

Izberite novo napravo in doplačajte razliko

Zakaj staro za novo?

  • Novo napravo dobite ugodneje
  • Skrbite za okolje, hkrati pa se doma znebite starih naprav

Pogosta vprašanja

Pred vračilom stare naprave vam svetujemo, da odstranite SIM-kartico in spominsko kartico ter izbrišete vse osebne podatke.

Da, v odkup lahko prinesete do tri naprave (mobitele ali tablice), kupnina pa se vam upošteva pri nakupu katerekoli nove naprave (mobitela ali tablice).

Ponudba Staro za novo velja za nove in nevezane obstoječe mobilne naročnike Telekoma Slovenije, ki so zasebni uporabniki, in omogoča istočasen nakup nove in vračilo stare naprave. Odkup rabljenih naprav (mobitelov in tablic) izvaja Telekom Slovenije za podjetje RAM 2. Kupnina za staro napravo se upošteva kot znesek, za katerega se zniža kupnina nove naprave. Uporabniki lahko v odkup prinesejo največ tri (3) naprave hkrati, katerih skupna vrednost se upošteva pri nakupu nove naprave. Višina kupnine starih naprav ne more biti višja od cene nove naprave, saj se razlika ne vrača. Kupnina se nikoli ne izplača v gotovini. Telekom Slovenije pred prevzemom naprave opravi oceno vizualne ohranjenosti glede na znamko in model, v skladu s kriteriji RAM2. Nakup nove akcijske naprave z upoštevano vrednostjo stare naprave (znižana cena) z vezavo za 12 ali 24 mesecev lahko naročniki uredijo v vseh Telekomovih centrih in na pooblaščenih prodajnih mestih. Uporabniki morajo pred izročitvijo stare naprave Telekomu Slovenije odstraniti SIM-kartico in spominsko kartico ter izbrisati vse osebne podatke. Podjetje RAM 2 namreč ni odgovorno za uničenje ali izgubo teh podatkov oziroma za zlorabo s strani tretje osebe. Uporabniki prodajo staro napravo na osnovi sklenjene kupoprodajne pogodbe, ki velja kot račun za prodano napravo. Za več informacij o prodajni ponudbi Staro za novo, Pogojih nakupa blaga in storitev in Pogojih akcijskega nakupa naprav obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: