0

Ob požaru, ki je nedavno divjal na Krasu, ste se gasilci izkazali s svojo srčnostjo in predanostjo. Z mislimi smo bili ves čas z vami.

Za obnovo gasilske opreme smo Gasilski zvezi Slovenije namenili donacijo v višini 20.000 evrov, vam, gasilcem, pa v zahvalo za kar 1 leto podarjamo dve ugodnosti.

1 leto ugodnosti za vas:

500 GB

prenosa podatkov mesečno pri mobilnih paketih

 

brezplačno spremljanje ene televizijske programske opcije po izbiri

Do 30 % popusta pri mesečni naročnini mobilnega paketa

Gasilci lahko v okviru redne ponudbe izkoristite tudi popust pri mesečni naročnini mobilnega paketa – novi naročniki prejmete 30 %, obstoječi pa 20 % popusta. Ponudba velja tudi za vaše ožje družinske člane.

Več preberite tukaj

Komu je ponudba namenjena?

Obe ugodnosti sta na voljo vsem gasilcem – tako poklicnim kot tudi prostovoljnim.


Kje si lahko vključite ugodnosti?

Eno ali obe ugodnosti lahko od 1. do 31. 8. 2022 uveljavite na prodajnih mestih Telekoma Slovenije ali s klicem na 080 8000.

Identificirate se s člansko izkaznico Gasilske zveze Slovenije ali izpiskom članstva programa Vulkan.


Kaj vključujejo programske opcije?

 •  

  Kitchen TV

  Kitchen TV je videoteka z vsebinami posvečenimi kulinariki, hrani, turizmu, kulturi, tradiciji ter zdravim življenjskim navadam.


  PODROBNOSTI
 •  

  Kultura

  Programska opcija Kultura vsebuje programa Mezzo Live HD in Museum HD ter videoteko Kultura. Program Museum vas seznanja s kiparstvom, dizajnom, arhitekturo, ulično umetnostjo, bodypaintingom in fotografijo, Mezzo pa bo navdušil vse, ki vas zanimajo klasična glasba, opera in balet.


  PODROBNOSTI
 •  

  Šport

  Programska opcija Šport omogoča spremljanje 9-ih športnih programov z ogledom nazaj za 7 dni: vse programe Arena Sport in Šport TV.


  PODROBNOSTI
 •  

  Pickbox NOW

  Programska opcija Pickbox NOW vam omogoča neomejen ogled najbolj priljubljenih TV-serij, filmskih klasik in dokumentarcev. Na programskem mestu 242 na TV (prek komunikatorja BOX) boste našli več 3.000 ur serij, Disneyjevih filmov in risank ter vrsto drugih filmskih uspešnic.


  PODROBNOSTI
 •  

  HBO

  Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD). Poleg petih programov sta brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO Max in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila.


  PODROBNOSTI
 •  

  CineStar TV Premiere

  TV-programa CineStar TV Premiere 1 in 2 ponujata izbor najboljših filmov in nadaljevank, največje hollywoodske uspešnice, najboljše naslove evropske kinematografije, ekskluzivne oddaje in odlične serije. Na obeh programih lahko premierno spremljate filme, ki jih je bilo na velikih platnih po vsem svetu mogoče videti pred komaj 12 meseci.


  PODROBNOSTI
 •  

  VOYO

  Največja slovenska spletna videoteka za vse okuse: filmi, serije, resničnostni šovi, risanke, šport in informativne oddaje. Z eno naročnino dostopate do vsebin kjerkoli in kadarkoli, na petih napravah – televizorju, računalnikih, pametnih telefonih in tablicah.


  PODROBNOSTI
 • ​ 

  Minimax+

  Z Minimax+ so risanke na voljo takrat, ko si jih zaželijo vaši najmlajši. Risanke so v celoti sinhronizirane v slovenski jezik in prinašajo obilo zabave otrokom, starim od 2 do 12 let.


  PODROBNOSTI
 •  

  Pink

  Programska opcija Pink vsebuje 12 programov televizijske hiše Pink, ki prinašajo obilico zabave za vso družino. Programi vključujejo filmske uspešnice, zabavne in pogovorne oddaje, serije in glasbene zvezde z območja Balkana.


  PODROBNOSTI
 •  

  Balkan

  Programska opcija Balkan vključuje 51​ TV-programov iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Albanije.


  PODROBNOSTI
 •  

  RUS 5+

  Naročniki opcije RUS 5+ lahko spremljate najboljše ruske TV-programe, ki prinašajo najboljše ruske filme, glasbo, izobraževalne vsebine za otroke, TV-šove, zgodbe o življenju in kuhar​ske oddaje.​​


  PODROBNOSTI
 •  

  Dajmedol+

  Dajmedol+ je naročniška videoteka, ki ponuja vsebine na zahtevo za odrasle. Videovsebine, ki se bodo mesečno zamenjale, prihajajo iz svetovno znanih studiev. Na voljo so vsebine v SD- in HD-ločljivosti.


  PODROBNOSTI
 •  

  Eksplozivni

  Programska opcija Eksplozivni prinaša eksplozivno mešanico programov za odrasle in športnih programov, ki poženejo kri po žilah. TV-programi, ki vsebujejo vsebine za odrasle, so zaklenjeni s starševskim geslom.


  PODROBNOSTI
 •  

  Eksplozivni+

  Programska opcija Eksplozivni+ vam omogoča spremljanje 5 programov za odrasle z ogledom za 3 dni nazaj. Vseh 5 programov ponuja zelo atraktivne vsebine večinoma evropske produkcije.


  PODROBNOSTI


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: