0

Ustvarjajte prihodnost že zdaj v prvem omrežju!

Samo do 9. maja 2021 vsi mobilni paketi Naj in paket za mlade NekiNeki po polovični ceni ob nakupu mobitela in vezavi za 24 mesecev.1

Paket Naj 5G

Neomejeni klici in sporočila, hitrost do 450/100 Mbit/s, VoLTE in VoWiFi

300 GB za prenos podatkov

od 14,99 € / mesec

VEČ O PAKETU NAJ 5G
Paket NekiNeki

Neomejeni klici in sporočila, s prijatelji se poveži še v pleme in prejmi do 400 GB na mesec. Hudi mobiteli po hudih cenah samo za mlade. 

100 GB za prenos podatkov

od 10,49 € / mesec

VEČ O PAKETU NEKINEKI

Super mobiteli na 24 obrokovOPOMBE

1Akcijska ponudba 50 % popusta pri mesečni naročnini za 12 mesecev velja v obdobju od 18. 3. do 9. 5. 2021 ob sklenitvi novega naročniškega razmerja z mobilnimi paketi Naj A, Naj B, Naj C, Naj 5G in NekiNeki. Pogoj za pridobitev ugodnosti je vezava novega naročniškega razmerja z nakupom naprave za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. V primeru vezave novega naročniškega razmerja z nakupom naprave za 12 mesecev pa velja navedena ugodnost 6 mesecev. Po preteku trajanja ugodnosti (12 oz. 6 mesecev) se mesečna naročnina začne zaračunavati v skladu z veljavnim cenikom. Za novega naročnika mobilnega paketa Telekoma Slovenije se šteje sklenjeno novo naročniško razmerje (nov vklop), prehod s številke Mobi v naročniško razmerje in prehod od drugega operaterja. Navedena ugodnost se izključuje z vsemi obstoječimi popusti pri mesečni naročnini. S 1. 4. 2021 se je ime paketa Naj C akcija spremenilo v Naj C. Več informacij je na voljo v prodajni ponudbi Polovična naročnina pri izbranih mobilnih paketih za eno leto.


Prodajna ponudba Polovična naročnina pri izbranih mobilnih paketih za eno leto


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: