0
​​​

Popolna mobitela Samsung Galaxy A50 z brezkončnim zaslonom in Samsung Galaxy A70 z ultra široko kamero. Oba sta na voljo po modri ceni v naj omrežju. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

  • ULTRA ŠIROKA KAMERA

Samsung
Galaxy A70

Razkošen 17-centimetrski (6,7-palčni) zaslon mobitela Samsung Galaxy A70 vas še bolj približa vašim najljubšim vsebinam, ki oživijo na brezkončnem U-zaslonu FHD+ Super AMOLED.

ŽE OD 24 x 10 €ali 240 €

KUPI
  • BREZKONČNI U-ZASLON

Samsung
Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 s 16,2-centimetrskim (6,4-palčnim) brezkončnim U-zaslonom vam približa najpomembnejše vsebine.

ŽE OD 24 x 7 €ali 168 €

KUPI

Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani: Samsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 je res odličen mobitel in eden izmed najboljših letošnjega leta. Mobitel odlikujejo odličen AMOLED-zaslon, vzdržljiva baterija in dobra strojna oprema, vse to pa nam Samsung ponuja po zelo privlačni ceni.

Preberite celoten test Tehnika ​na dlani​​​​.


Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani: Samsung Galaxy A50

Galaxy A50 me je res presenetil, kar se tiče surove zmogljivosti, dolgega delovanja baterije, odličnega AMOLED-zaslona in dobre primarne kamere. Med testom sem večkrat omenil denarnici prijazno ceno, ki za Samsung Galaxy A50 v Evropi znaša dobrih 300 EUR in je po mojem mnenju zelo konkurenčna.

Preberite celoten test Tehnika ​na dlani​​​​.OPOMBE

*Akcijska cena velja ob sklenitvi oziroma podaljšanju mobilnega naročniškega razmerja s paketom Naj C (z vezavo za 24 mesecev) z obročnim plačilom kupnine za napravo v 24 zaporednih mesečnih obrokih (v znesku 10 EUR za Samsung Galaxy A70, skupaj 240 EUR, in v znesku 7 EUR mesečno za Samsung Galaxy A50, skupaj 168 EUR), ki se obračunajo prek mesečnega računa. Velja za vse, ki nimajo veljavnega Aneksa št. 20/2013 (z vezavo naročniškega razmerja za 12 ali 24 mesecev) in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Ponudba velja do odprodaje zalog. Slike so simbolične. Telekom Slovenije, d.d., si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV. Za več informacij o ponudbi, akcijskem nakupu naprav, obročnem plačilu in možnosti vezave za 12 mesecev obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana

Na neodvisnem testu, ki ga je opravilo nemško podjetje P3, se je mobilno omrežje Telekoma Slovenije izkazalo kot najboljše ocenjeno omrežje v Sloveniji. Telekom Slovenije je tako za svoje mobilno omrežje prejel certifikat P3 »Najboljši na testu«, ki velja za globalni panožni standard merjenja kakovosti omrežja in zadovoljstva uporabnikov.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: