0
​​​

Modri Fon novembra zopet dela dobra dela. Izberite odlični mobitel Samsung Galaxy S10+ z ultrasoničnim bralnikom prstnih odtisov ali Samsung Galaxy A70 z brezkončnim U zaslonom po modri ceni v naj omrežju.

Telekom Slovenije in Samsung ob vsakem prodanem mobitelu Samsung Galaxy S10+ in Samsung Galaxy A70 prispevata društvu OnkoMan za nakup urološkega simulatorja operacij.

  • ULTRAZVOČNI BRALNIK ODTISOV

Samsung
Galaxy S10+

Gre za mobitel naslednje generacije, ki ne le izstopa, temveč ustvarja lastno kategorijo.


708 € enkrat29,50 € / mesec
KUPI
Samsung Galaxy S10+
  • BREZSKONČNI U ZASLON

Samsung
Galaxy A70

Razkošen 17-centimetrski zaslon vas še bolj približa vašim najljubšim vsebinam, ki oživijo na FHD+ Super AMOLED brezkončnem U zaslonu.


240 € enkrat10,00 € / mesec
KUPI
Samsung Galaxy A70

​​​
Samsung Galaxy S10+

Največji, najhitrejši in najboljši. Galaxy S10+ bi lahko brez slabe vesti označili s temi pridevniki in težko bi kdorkoli ugovarjal.

Celoten test
Samsung Galaxy A70

Mobitel odlikujejo odličen AMOLED-zaslon, vzdržljiva baterija in dobra strojna oprema, vse to pa nam Samsung ponuja po zelo privlačni ceni.

Celoten test

​​​
Zakaj Slovenija potrebuje urološki simulator?

V Slovenskem onkološkem društvu za moške OnkoMan smo se odločili, da skupaj s podporniki in donatorji, ob podpori Združenja urologov Slovenije stopimo skupaj, ter naredimo vseslovensko akcijo zbiranja sredstev, ki nam bo omogočila nakup simulatorja za še bolj kvalitetno endoskopsko zdravljenje bolnikov z benignim povečanjem prostate in tumorji sečnega mehurja. Prednost simulatorja je zmanjšanje medoperativnih zapletov (manjša izguba krvi, manj perforacij sečnega mehurja itd.) in hitrejši odpust v domačo oskrbo. Ključna prednost pa je tudi v tem, da je simulator mobilen in tako namenjen vsem slovenskim bolnišnicam za simulacijo zdravljenja bolnikov. Za zbiranje sredstev smo se odločili, ker nam je pomembno, da imamo v Sloveniji več usposobljenih strokovnjakov, ki nam bodo lahko pomagali k ozdravitvi.

Obiščite spletno stran od društva Onkoman

Gregor Pirc, predsednik onkološkega društva za moške OnkoMan, je povedal:

»Tipičnega moškega najlažje opiše beseda rak. Trden oklep in mehka notranjost. Prav tak je tudi naš značaj - zunanji dejavniki nam nič ne morejo, dokler so v naši bližini družina in prijatelji. Ko pa ostanemo sami, se zavemo svojega strahu in mehkobe. In prav ta mehka notranjost nam ne da poguma, da se opravičimo, da priznamo svoje napake, kaj šele, da bi stopili do zdravnika. Trdna lupina naredi zgolj to, da zamudimo življenje. Statistika kaže, da moški obolevamo in umiramo pogosteje kot ženske in da se tudi slabše odzivamo na presejalne programe oz. preglede. In ravno zato je nastalo naše društvo. Da ozavestimo slovenske moške in njihove bližnje, da je pomembna preventiva in da smo tukaj za vse tiste, ki so ravnokar stopili v naše čevlje. Letos smo ob podpori Združenja urologov Slovenije pristopili k zbiranju sredstev za nakup urološkega simulatorja operacij. V izjemno čast in veselje nam je, da je tudi Telekom Slovenije prepoznal vrednost našega dela in pristopil k naši akciji za skupno dobro vseh nasSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: