0
​​​

Modri Fon avgusta priporoča kar 2 mobitela: Huawei P30 z napredno kamero in čitalcem prstnih odtisov ter Huawei P30 Lite z odličnim zaslonom. Oba sta na voljo po modri ceni v naj omrežju. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

  • NAPREDNA KAMERA S 40 MP

Huawei
P30

Huawei P30 je vrhunski pametni telefon, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije v slabih svetlobnih pogojih.

ŽE OD 24 x 17,50 €ali 420 €

KUPI
  • ODLIČEN ZASLON

Huawei
P30 Lite

Novi predstavnik v "lažji" kategoriji pametnih telefonov Huawei ima procesor Kirin 710 in 4 GB delovnega spomina, kar omogoča gladko delovanje in preklapljanje med aplikacijami.

ŽE OD 24 x 6 €ali 144 €

KUPI
Huawei P30 Lite

Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani: Huawei P30

Huawei P30 je zanimiv mobitel in neupravičeno v senci svojega »močnejšega« brata. Kajpada ne nudi vsega, kar nudi slednji, a je cenejši in večini uporabnikov bodo njegove fotografske sposobnosti več kot zadoščale. Naj dodam še, da je mobitel dovršeno dodelan in da mu pravzaprav v resnici kaj dosti ne manjka.

Preberite celoten test Tehnika ​na dlani​​​​.


Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani: Huawei P30 Lite

Huawei pogosto presega vrzeli med poceni in premijskimi pametnimi mobiteli, zato nismo presenečeni, ko ponudi dostojnega nizkocenovnika. P30 lite premika meje mobitelov nižjega srednjega razreda še za malenkost naprej s sodobno obliko, dobrim zaslonom in vsestransko kamero, katere delo podpira umetna inteligenca.

Preberite celoten test Tehnika ​na dlani​​​​.

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: