0
​​​

Ob vsakem nakupu mobitela Samsung Galaxy A30s Pink Ribbon Telekom Slovenije in Samsung namenita 10 EUR za Združenje Europa Donna Slovenija. Z izbiro mobitela in uporabo aplikacije Breast Test se tako tudi vi pridružite osveščanju o raku dojk. Ob nakupu mobitela pa prejmete še darilni paket Samsung.

Z izbiro mobitela Samsung Galaxy A30s Pink Ribbon in uporabo aplikacije Breast Test se tako tudi vi pridružite osveščanju o raku dojk. Preizkusite posodobljeno brezplačno aplikacijo Breast Test, ki je namenjena preventivnemu samopregledovanju dojk. Aplikacija za pametne mobitele uporabnice na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu izvajanju samopregleda dojk in spodbuja redno telesno aktivnost.

Modri Fon Pink Ribbon
  • ZAUPAJ SVOJIM ROKAM

SAMSUNG GALAXY A30s
PINK RIBBON

Privlačnega prizmatičnega videza in vitke oblike.

od 120 € enkrat24X 5 € / mesec
KUPI

​​​
Nakup mobitela prinaša darilo

Ob nakupu mobitela Samsung Galaxy A30s Pink Ribbon od 1. 10. do 31. 10. 2019 prejmete darilni paket Samsung. Po nakupu obiščite www.poletje2019.com in se registrirajte najkasneje do 15. 11. 2019 . Darilni komplet Samsung, ki vključuje brisačo, natikače in torbo, boste prejeli na želeni naslov v Sloveniji.**

Več

Brezplačna aplikacija Breast Test za učinkovit samopregled dojk

  • uporabite menstrualni koledarček,
  • beležite telesne aktivnosti, kot so hoja, tek, joga in drugo,
  • nastavite si opomnik za mesečni samopregled,
  • preverite slikovni prikaz pravilnega izvajanja samopregleda po točkah in
  • zapisujte zaznane spremembe.

Preizkusite brezplačno aplikacijo Breast Test, ki je namenjena preventivnemu samopregledovanju 2.
Aplikacija za pametne mobitele uporabnice na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu izvajanju samopregleda dojk in spodbuja redno telesno aktivnost.

Aplikacijo si lahko prenesete s spletne trgovine Google Play.

Več o aplikaciji najdete na breast-test.com.

Tanja Španić, predsednica Slovenskega združenja za boj proti raku dojk Europa Donna, pravi:

  • "V Združenju Europa Donna Slovenija bomo tudi letos obeležili rožnati oktober, mesec osveščanja o raku dojk, ki je najpogostejša oblika raka pri ženskah. Letos smo v ospredje postavili skrb za svoje zdravje, saj z zdravim življenjskim slogom danes prispevamo k svojemu zdravju v prihodnosti. Številne raziskave kažejo povezavo med zdravim načinom življenja in manjšim tveganjem za razvoj raka dojk. Redno gibanje, zdrava in uravnotežena prehrana ter ohranjanje primerne telesne teže predstavljajo tri preproste, vendar ključne odločitve za zdravje. Veseli smo dolgoletne podpore družb Telekom Slovenije in Samsung, saj se tudi z njuno pomočjo slišijo naša sporočila po vsej Sloveniji.”

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: