0

Telekom Slovenije in Samsung že 12 let vsak oktober z dobrodelno noto podpirata Združenje Europa Donna Slovenija, ki skrbi za osveščanje o raku dojk. Tudi letos ob nakupu izbranih mobitelov Modri Fon Pink Ribbon prispevata 10.000 EUR za Združenje Europa Donna Slovenija.*

Z izbiro mobitela Samsung Galaxy A51 ali Samsung Galaxy Note10 Lite in uporabo aplikacije Breast Test se tako tudi vi pridružite osveščanju o raku dojk.

  • 48 MP GLAVNA KAMERA

Samsung
Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 z brezkončnim O-zaslonom super AMOLED s 16,4 cm (6,5") omogoča igranje iger, gledanje filmov ali nadaljevank in brskanje po internetu brez prekinitev ter opravljanje več zadev hkrati.


od 9,79 € / mesec ali 23496*
KUPI
  • INTELIGENTNO PISALO

Samsung
Galaxy Note10 Lite

Samsung Galaxy Note10 Lite je z neverjetnim prostorom gledanja in priloženim intuitivnim S Pen pisalom mojstrska simbioza elegance in zmogljivosti.


od 14,54 € / mesec ali 34896*
KUPI


Modri fon test na dlani
​​​​​​Tehnikov test na dlani​

Samsung Galaxy A51 večinoma prinaša manjše, toda več kot dobrodošle spremembe v primerjavi z že prej odličnim A50. Med izboljšave sodijo predvsem
zaslon Infinity O, kamere in operacijski sistem.

Preverite, kako se je mobitel obnesel na testu​​​​.Preizkusite posodobljeno brezplačno aplikacijo Breast Test, ki je namenjena preventivnemu samopregledovanju dojk. Aplikacija za pametne mobitele uporabnice na enostaven način spodbuja k rednemu in pravilnemu izvajanju samopregleda dojk in spodbuja redno telesno aktivnost.

Aplikacijo si lahko prenesete:

Več o aplikaciji najdete na breast-test.com.

  • uporabite menstrualni koledarček,
  • beležite telesne aktivnosti, kot so hoja, tek, joga in drugo,
  • nastavite si opomnik za mesečni samopregled,
  • preverite slikovni prikaz pravilnega izvajanja samopregleda po točkah in
  • zapisujte zaznane spremembe.

Tanja Španić, predsednica Združenja Europa Donna Slovenija: "V ospredje letošnjega rožnatega oktobra smo postavili pomen rednega mesečnega samopregledovanja dojk in zgodnjega odkrivanja raka dojk, ki je zelo pomembno za uspešno zdravljenje, manj poznejših posledic in zmanjševanje umrljivosti. Če začutite ali zatipate kakšno spremembo, kljub omejitvam zaradi novega koronavirusa vztrajajte in se posvetujte s svojim izbranim zdravnikom ali ginekologom. Za pomoč pri pravilnem samopregledovanju vam je na voljo tudi brezplačna mobilna aplikacija Breast Test. Iskrena hvala podjetjema Samsung in Telekom Slovenija za dolgoletno podporo pri osveščanju o raku dojk."

Bernard Purkart, vodja oddelka za mobilno telefonijo pri družbi Samsung Slovenija: "Posebna serija pametnih telefonov Samsung Galaxy Pink Ribbon v času rožnatega oktobra dobi pomembno vlogo pri ozaveščanju o raku dojk. Ponosni smo, da lahko v sodelovanju z družbo Telekom Slovenije z našimi pametnimi telefoni, ki z naprednimi funkcijami zagotavljajo lažje doseganje dobrega počutja in olajšajo skrb za zdravje, tudi letos podpremo prizadevanja Združenja Europa Donna. Od vsakega prodanega pametnega telefona Samsung Galaxy Note10 Lite in Samsung Galaxy A51 bomo tudi letos del sredstev namenili združenju, ki nesebično z različnimi aktivnostmi opozarja na pomen zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni."

NE POZABITE: Ob nakupu nove mobilne naprave lahko svojo napravo tudi zavarujete proti nepredvidljivim dogodkom, ki niso kriti z garancijo proizvajalca - prvi mesec brezplačno.VEČSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: