0

Osvežite se z Modrim Fonom julija v prvem omrežju Slovenije. Predstavljamo mobitela Samsung Galaxy A41 z brezkončnim zaslonom in Samsung Galaxy A71 za izjemne posnetke po modri ceni. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

NE POZABITE: Ob nakupu nove mobilne naprave lahko svojo napravo tudi zavarujete proti nepredvidljivim dogodkom, ki niso kriti z garancijo proizvajalca - prvi mesec brezplačno.VEČ

  • BREZKONČNI ZALON

Samsung
Galaxy A41

Galaxy A41 združuje kompaktno obliko in zmogljive funkcije, kot so napredna trojna kamera, realistični brezkončni U-zaslon in hitro polnjenje (15 W).


od 7,75 € / mesec ali 186 €*
KUPI
Samsung Galaxy S10+
  • ULTRA ŠIROKOKOTNA KAMERA

Samsung
Galaxy A71

Galaxy A71 ima napredni osemjedrni procesor in RAM-pomnilnik z 8 GB, ki zagotavljata bolj tekoče delovanje, medtem ko aplikacija Game Booster izboljša igranje iger, štiri kamere pa posnamejo neverjetne fotografije.


od 13,75 € / mesec ali 330 €*
KUPI
LG K61


Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 nam, kot namiguje ime, ne prinaša popolnoma nove naprave, ampak rahle izboljšave v primerjavi z svojim predhodnikom A70. Mednje spada tako osvežitev programske opreme kot tudi strojne v obliki nove zareze, boljše zmogljivosti in novega sistema kamer, kjer v primerjavi z A70 najdemo še četrto makro kamero. Ali so omenjene posodobiteve dovolj, da si A71 tako kot njegov predhodnik prisluži priporočilo Telekomovega tehnika, pa si preberite v nadaljevanju testa na dlani.

Celoten testSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: