0

Modri Fon januarja vam za nove začetke v prvem 5G-omrežju Slovenije predstavlja odlična mobitela Samsung Galaxy 5G po modrih cenah z izbranimi paketi Naj. Ponudba velja tudi za poslovne uporabnike.

  • DARILO: BT ZVOČNIK
  • VELIK ZASLON HD+

Samsung
Galaxy A42 5G

Uživajte v 16,77-centimetrskem brezkončnem U-zaslonu in si privoščite nemoten ogled najljubših vsebin. S tehnologijo Super AMOLED bodo vsebine videti neverjetno ostre in razločne.


od 24 x 8,27 € ali 19848*
KUPI
  • DARILO: BT ZVOČNIK
  • ULTRA ŠIROKOKOTNA KAMERA

Samsung
Galaxy S20 FE 5G

S Samsungom Galaxy S20 FE 5G preizkusite višje hitrosti in še učinkovitejše povezovanje v prvem 5G-omrežju Slovenije. Za nepozabne fotografije pa poskrbi ultra širokokotna kamera.


od 36 x 15,56 € ali 56016*
KUPI
  • DARILO: BT ZVOČNIK
  • ULTRA ŠIROKOKOTNA KAMERA

Samsung
Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE je pravi mobitel za vse, ki želite več. Namenjen je vsem, ki ste navdušeni nad fotografijo, igrami ali pa radi objavljate navdihujoče vtise.


od 24 x 19,17 € ali 46007*
KUPI

Galaxy F20 5G - Tehnikov test na dlani

Novi Galaxy S20 Fan Edition je namenjen Samsungovim privržencem. Samo privržencem? Šalo na stran, kljub nekoliko konfuznemu imenu mislim, da bo S20 FE eden izmed boljših mobitelov letošnjega leta, saj glede na ceno ponuja odlične specifikacije. To se sicer sliši predobro, da bi bilo res

Preverite, kako se je mobitel obnesel na testu​​​​

Galaxy A42 5G - Tehnikov test na dlani

NTakole na prvi pogled Samsung Galaxy A42 ne izstopa iz množice. A ko se mu človek bolj temeljito posveti hitro ugotovi, da skriva kar nekaj bombončkov.

Preverite, kako se je mobitel obnesel na testu​​​​


NE POZABITE: Ob nakupu nove mobilne naprave lahko svojo napravo tudi zavarujete proti nepredvidljivim dogodkom, ki niso kriti z garancijo proizvajalca - prvi mesec brezplačno.VEČ


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: