0

Še iščete darila za svoje najbližje? Za vas smo znova odprli Telekomove centre in pooblaščena prodajna mesta ter pripravili super ugodnosti, ki bodo prav prišle pred prazničnim zaključkom novega leta: 50 % popust na mesečno naročnino izbranih mobilnih paketov za nove naročnike za kar 12 mesecev in nore cene mobitelov za takojšnji prevzem, akcijsko ponudbo vrednostnic Mobi, mobiteli, tudi 5G, na obroke in še! Preverite spodaj.

01/05

Mobiteli že od 4,86 € mesečno, prevzem takoj

Še iščete zadnja darila za svoje najbližje? Preverite ponudbo mobitelov, ki jih lahko kupite že od 4,86 € mesečno. Izbrani mobitel prevzamete takoj. Izbirate lahko med mobiteli s hudim fotoapratom, baterijo, 5G mobiteli ...

PREVERI MOBITELE

50 % nižja naročnina mobilnih paketov

Ujemite predbožično akcijo za nove naročnike in si zagotovite kar 50 % nižjo naročnino izbranih mobilnih paketov za 12 mesecev. Akcija velja le za nove naročnike ob izbiri paketov Naj A, B, C akcija, 5G in NekiNeki, vezava ni pogoj. Akcija velja do vključno 23. 12. 2020.

PAKETI Naj  PAKET NekiNeki

Pripelji prijatelja

V času, ko smo s prijatelji povezani le na daljavo, pripeljite novega prijatelja na enega izmed izbranih paketov Naj in si tako oba zagotovita 30 % popusta pri mesečni naročnini za kar 1 leto. Izkoristita tudi ugodno ponudbo mobitelov Samsung in prejmita darilo: Galaxy Fit2

KAKO POSTANEŠ NAJ PRIJATELJ

Druga številka

Želite, da kdo od vaših bližnjih koristi količine vašega mobilnega paketa? K svojemu mobilnemu paketu dodajte paket Druga številka za le 10 EUR na mesec. Cena velja za nove naročnike za 24 mesecev, za obstoječe, ki podaljšajo naročniško razmerje za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav, pa za 12 mesecev.

VEČ

Akcija Mobi 10 + 10

Ne spreglejte akcije, v kateri ob nakupu vrednostne kartice Mobi za 10 € prejmete na svoj račun Mobi kar dodatnih 10 € dobroimetja. Ob posameznem nakupu je mogoče kupiti največ 5 kartic Mobi. Akcija velja le ob nakupu v Telekomovih centrih do konca leta.

VEČ

Odlična ponudba mobitelov s paketom Naj C akcija na 36 obrokov

Odlična ponudba mobitelov s paketom Naj 5G na 36 obrokov

Še vedno pa smo za vas dosegljivi tudi prek vseh digitalnih kanalov. VečSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: