0

PROGRAMSKA OPCIJA HBO

ŽE OD 10,20 € /mesec

Programska opcija HBO vam nudi pet kakovostnih filmskih programov (HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax in Cinemax2), ki so dostopni tudi v visoki ločljivosti (HD). Poleg petih programov je brezplačno na voljo tudi spletna videoteka HBO Max in klasična televizijska videoteka HBO OD, kjer si vse vsebine ogledate brez dodatnega plačila. HBO in Cinemax prinašata največje filmske uspešnice, nagrajevane serije iz izvirne produkcije, filmske klasike, festivalske filme, evropske in svetovne filme, prenose posebnih dogodkov in prinašata največje zvezde v vaše domove.


AKCIJSKA PONUDBA: 2 LETI IZBRANE TV-VSEBINE 50 % CENEJE

Za filmske poslastice, oglede celih sezon najnovejših serij ali drugo vrhunsko TV-zabavo so vam na voljo vsebine programskih opcij HBO, Cinestar TV Premiere, Voyo, Pink, Balkan, Eksplozivni, Eksplozivni+, Dajmedol+, Minimax+, Šport, Kultura, Kitchen TV, Pickbox NOW in RUS 5+.

Preverite akcijsko ponudbo

Ogled nazaj na vseh programih HBO

Naročniki programske opcije HBO lahko od zdaj vsebine programske opcije HBO spremljajo za 7 dni nazaj, in sicer tako na TV-sprejemnikih kot na mobilnih napravah prek spletnega mesta NEO. Ogled nazaj je mogoč na vseh programih, ki so vključeni v programsko opcijo.

OGLED NAZAJ
7
DNI
 •  

  Premierno predvajanje

  Vsak mesec uživajte ob več kot 180 naslovih, ekskluzivnih premierah blockbusterjev, nagrajenih priljubljenih serijah, koncertih, ekskluzivnih dogodkih ter kontroverznih dokumentarcih. HBO predvaja vsebino 24 ur na dan, zato so vse ključne HBO originalne serije dostopne istočasno z ameriško premiero.

 •  

  Zabava za celotno družino

  HBO 2 je program, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. Čez dan bodo najmlajši uživali v družinskih filmih in otroških vsebinah, zvečer pa bodo na sporedu komedije, trilerji, akcijski filmi in drame za vsak okus.

 •  

  Najboljše zgodbe HBO

  HBO 3 je program, namenjen serijam v udarnem terminu. Poleg najbolj zaželenih hitov ameriške produkcije HBO 3 prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot tudi serije produkcije HBO Europe. Program dopolnjujejo tudi previdno izbrani filmi, ki se predvajajo čez dan ali v poznih večernih urah.

 •  

  Cinemax

  Cinemax in Cinemax 2, oboževalcem in vsem zaljubljenim v svet filma, ponujata najboljši izbor vseh žanrov. Cinemax, mainstream kanal, ponuja ameriške in svetovne filme, Cinemax originalne serije in nove ameriške serije, kot tudi dinamične drame in komedije, s poudarkom na akcijskih, avanturističnih, krimi, horor, fantastičnih in znanstveno-fantastičnih vsebinah.

 •  

  Cinemax 2​​

  Cinemax 2, umetniški kanal, ponuja velik izbor odličnih filmov evropskih in mednarodnih neodvisnih studiev. Med njimi so prejemniki nagrad, festivalski favoriti, filmi pohvaljeni s strani kritikov in kultne serije iz celega sveta. Pronicljive in inspirativne drame ter romantični filmi z izoblikovanimi podrobnostmi, ki se osredotočajo na življenjske zgodbe, like in odnose.​

 •  

  Naj vsebine - kadarkoli

  HBO On Demand je storitev videa na zahtevo na vašem TV-ju, ki prinaša več kot 600 naslovov na mesec in vam omogoča, da sami izbirate, kaj in kdaj boste gledali. Novi naslovi se dodajajo vsak ponedeljek, do njih pa lahko d​ostopate brezplačno in kolikokrat si to zaželite.

  Več o HBO OD

  PREBRSKAJ KATALOG VSEBIN

 •  

  Vse, kar ti je všeč. Na enem mestu.

  Največje uspešnice, najdrznejše zgodbe in nepozabne klasike, ki so nas izoblikovale. Vse na HBO Max - s slovenskimi podnapisi in brez reklam. Glejte celotne sezone številnih kultnih HBO-jevih serij, premiere izbranih serij pa so dostopne samo nekaj ur po ameriški premieri. Vse to vam je dostopno na vašem mobilnem telefonu, pametnem televizorju, igralni konzoli in računalniku, kjerkoli in kolikokrat si zaželite - 24 ur na dan, sedem dni v tednu.

  Več o HBO Max


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: