0

Zakaj izbrati videoteko Da Vinci Kids?

  • Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin v slovenščini
  • Umeščen tudi znotraj Otroškega parka za varnost otrok
  • Za otroke, stare od 6 do 12 let
  • Vedno nove vsebine
  • Vsebine so razvrščene po tematskih sklopih

Septembra vas na TV-programu, v videoteki in v mobilni aplikaciji Da Vinci Kids čakajo nove razburljive vsebine s katerimi bodo vaši otroci potešili svojo radovednost in se naučili tudi kaj česar v šoli (še) ne učijo.

Nazaj v šolo!

Raign, Joy in Hulk so med najboljšimi učenci na šoli. Ko odkrijejo, da je skriti vhod v izgubljeni laboratorij Alexandra Grahama Bella v sobi za kaznovanje učencev, morajo narediti nekaj, česar niso še nikoli – spraviti se moramo v težave! Učenci morajo pohiteti in zloveščega neznanca premagati v labirintu predorov s pastmi, ki varujejo legendarno skrito sobo. Spremljajte Pustolovščino kaznovanih učencev od 12. septembra na kanalu Da Vinci!

NAROČI DA VINCI KIDS VIDEOTEKO

ZAKAJ DA VINCI KIDS?

  • Dodatno znanje
  • Vsak dan bolj radovedni otroci
  • Poučne in varne vsebine
  • Namigi za deževne jesenske dni


Jesenske novosti na Da Vinci Kids:

01/04

PREMIERA: Pustolovščina kaznovanih učencev

Raign, Joy in Hulk so med najboljšimi učenci na šoli. Ko odkrijejo, da je skriti vhod v izgubljeni laboratorij Alexandra Grahama Bella v sobi za kaznovanje učencev, morajo narediti nekaj, česar niso še nikoli – spraviti se moramo v težave! Učenci morajo pohiteti in zloveščega neznanca premagati v labirintu predorov s pastmi, ki varujejo legendarno skrito sobo. Spremljajte Pustolovščino kaznovanih učencev od 12. septembra na kanalu Da Vinci!

PREMIERA: Bitz in Bob: tudi ti zmoreš

Ste si kdaj želeli poustvariti nore in čudovite izume iz animiranih dogodivščin Bitz in Boba? Zdaj jih lahko! Pridružite se inženirki Bitz, njenemu bratu Bobu in skupini mladih izumiteljev pri ustvarjanju, grajenju in izvajanju različnih eksperimentov, ki jih lahko naredite tudi sami doma. Bodite ustvarjalni z novo serijo Bitz in Bob: tudi ti zmoreš, ki bo premierno predvajana 10. septembra na kanalu Da Vinci.

NOVA SEZONA: V globinah

Nektonove, ki nadaljujejo z iskanjem izgubljenega mesta Lemurija, čaka še več nepričakovanih morskih bitij, piratov in pustolovščin. Ampak Lemurijo hoče prvi odkriti skrivnostni Alpheus, ki želi prevzeti nadzor nad velikanskimi Monumentali - ogromnimi bitji s kataklizmičnimi močmi! Če ga Nektonovi ne morejo premagati, bo svet v težavah. Spremljajte novo sezono oddaje V globinah od 17. septembra na kanalu Da Vinci.

NOVE EPIZODE IN SERIJE OBSTOJEČIH OTROŠKIH ODDAJ

Jeseni z vašimi otroki pridružite tudi drugim junakom na Da Vinci Kids. Čakajo vas nove epizode Mladih veleumov, Igričarjev, Briko, Psi z izjemnimi službami.
Ne zamudite tudi posebnih oddaj: Izziv prijaznosti, Jutranje oddaja za možgančke, Zeleno je zakon in mnoge druge.

Znanost in tehnologija

Otroci bodo spoznali različna področja znanosti in tehnologije sodobnega časa, od bombastične matematike do robotike z navihano robotsko mačko, ob tem pa bodo lahko preverili, kako se znajti v novodobnem digitalnem svetu.


Zgodovina in odkritja

Ne bi bilo današnjega časa, če se v preteklosti ne bi zgodili izumi in dogodki, ki so zaznamovali sedanjost. Z lovci na zgodovino bodo najmlajši spoznavali navade in odkritja v različnih državah sveta, dela svetovnih umetnikov in nastanek igrač.


Narava in divje živali

Je vaše otroke že od nekdaj zanimalo, zakaj so izumrli dinozavri in iz katerih živali smo se razvili ljudje? Skupaj si oglejte zgodbe o Zemlji in razvoju živih bitij ter pustolovščine na vseh delih sveta, kjer prebivajo čudovite živali in je narava še neokrnjena.


Šport in moči superjunakov

Kako deluje človeško telo? Zakaj postanemo lačni in zakaj nas po treningu bolijo mišice? Morda vaše otroke zanima, kako se je razvijala zdrava kuha in kako okušati superokuse? Vse to in še več bodo otroci odkrili skozi zabavne vsakodnevne izzive odraslih.


Svet, ki nas obdaja

Čudežni um v otroških glavicah je pogosto nerazjasnjen. Le kaj se dogaja med spanjem? Otroci bodo v sklopu filozofskih vsebin spoznali, kaj je prav in kaj narobe, kaj pomeni usoda, kaj je zlo in kaj je prava lepota.


Umetnost in ustvarjanje

Ali vaši otroci obožujejo ustvarjanje po sistemu DIY? Vsebine odlično prikažejo, kako enostavno ustvarite izdelke iz reči, ki jih najdete doma. Morda pa bodo otroci vzljubili fotografiranje in ugotovili, da niso vse smeti za v smeti.

NE SPREGLEJTE: na voljo je tudi
mobilna aplikacija Da Vinci Kids

Mobilna opcija Da Vinci Kids prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine, ki se nenehno posodabljajo so v slovenskem jeziku in brez oglasov. Aplikacija je na voljo za mobitele Android in iOS, naročite pa jo v Mojem Telekomu ali prek SMS-a, tako da pošljete ključno besedo DAVINCIKIDS na 1918.
Mesečna naročnina je 2,99 EUR.

VEČ O MOBILNI APLIKACIJI Da Vinci KidsSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: