0

Zakaj izbrati videoteko Da Vinci Kids?

  • Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin v slovenščini
  • Umeščen tudi znotraj Otroškega parka za varnost otrok
  • Za otroke, stare od 6 do 12 let
  • Vedno nove vsebine
  • Vsebine so razvrščene po tematskih sklopih

V aprilu se pridruži družini Grimwade, ki se skuša biti okolju prijaznejše gospodinjstvo. Premiera nove sinhronizirane serije na Da Vinci Kids od 8. aprila, vsak petek ob 16. uri.

Zeleno je zakon!

Ella in Tim Grimwade se s šestimi otroki spopadeta z izzivom – želijo si okolju prijaznejšega gospodinjstva. Grimwadovi zmanjšajo porabo vode in plastike, da bi poskrbeli za naš planet. Tako se poslužijo zavračanja, zmanjšanja, ponovne uporabe, popravila in recikliranja ter dokažejo, da imajo lahko tudi majhna dejanja velik vpliv! Ne zamudite nasvetov in trikov iz oddaje Zeleno je zakon. Premiera 8. aprila na programu Da vinci.

NAROČI DA VINCI KIDS VIDEOTEKO

NAMIGI ZA TRAJNOST:

  • Zmanjševanje odpadkov.
  • Ponovna uporaba.
  • Popraviti, kar se popraviti da.
  • Recikliranje.


Aprilske novosti na Da Vinci Kids:

01/04

PREMIERA: BRIKO

Pridružite se pustolovščinam radovednega in kreativnega fanta Brika in njegovega najboljšega prijatelja, zajca Hepija. Vsak dan naletita na škatlo, polno skrivnostnih predmetov. S pomočjo domišljije dolgočasne vsakdanje predmete preobrazita v neverjetne izdelke in zabavne igre. V vsaki epizodi postrežeta z natančnimi navodili izdelovanja stvari, česar se lahko lotijo tudi otroci. Brika res nočete zamuditi. Premiera 15. aprila na programu Da Vinci.
Od 15. aprila – vsak petek ob 15:30

NOVA SEZONA: BITZ IN BOB

Bitz in Bob sta nazaj z izumi in še večjimi pustolovščinami! V svetu domišljije, ustvarjalnosti in inženirstva ju spremljajo čudaški prijatelji – igrače. V Deželi izumov ni nikoli dolgčas, videli boste vse, od lova na zaklad do peke najboljše torte vseh časov! Ne zamudite nove sezone Bitz in Boba. Premiera 3. aprila na programu Da Vinci.
Od 3. aprila – vsako nedeljo ob 09:30

PREMIERA: ZELENO JE ZAKON

Ella in Tim Grimwade se s šestimi otroki spopadeta z izzivom – želijo si okolju prijaznejšega gospodinjstva. Grimwadovi zmanjšajo porabo vode in plastike, da bi poskrbeli za naš planet. Tako se poslužijo zavračanja, zmanjšanja, ponovne uporabe, popravila in recikliranja ter dokažejo, da imajo lahko tudi majhna dejanja velik vpliv! Ne zamudite nasvetov in trikov iz oddaje Zeleno je zakon. Premiera 8. aprila na programu Da vinci.
Od 8. aprila – vsak petek ob 16:00

NOVE EPIZODE: DARWIN IN NEWTZ

Darwin in Newts sta brat in sestra, ki raziskujeta naravna čudesa zunanjega sveta. Na pustolovščinah se jima pridružujejo Vapiti, soseda Heni in predrzna papiga Kea, včasih pa tudi tečni žabec Riga in njegova ljubka prijateljica Reglja!
Vsako nedeljo ob 09:00

Znanost in tehnologija

Otroci bodo spoznali različna področja znanosti in tehnologije sodobnega časa, od bombastične matematike do robotike z navihano robotsko mačko, ob tem pa bodo lahko preverili, kako se znajti v novodobnem digitalnem svetu.


Zgodovina in odkritja

Ne bi bilo današnjega časa, če se v preteklosti ne bi zgodili izumi in dogodki, ki so zaznamovali sedanjost. Z lovci na zgodovino bodo najmlajši spoznavali navade in odkritja v različnih državah sveta, dela svetovnih umetnikov in nastanek igrač.


Narava in divje živali

Je vaše otroke že od nekdaj zanimalo, zakaj so izumrli dinozavri in iz katerih živali smo se razvili ljudje? Skupaj si oglejte zgodbe o Zemlji in razvoju živih bitij ter pustolovščine na vseh delih sveta, kjer prebivajo čudovite živali in je narava še neokrnjena.


Šport in moči superjunakov

Kako deluje človeško telo? Zakaj postanemo lačni in zakaj nas po treningu bolijo mišice? Morda vaše otroke zanima, kako se je razvijala zdrava kuha in kako okušati superokuse? Vse to in še več bodo otroci odkrili skozi zabavne vsakodnevne izzive odraslih.


Svet, ki nas obdaja

Čudežni um v otroških glavicah je pogosto nerazjasnjen. Le kaj se dogaja med spanjem? Otroci bodo v sklopu filozofskih vsebin spoznali, kaj je prav in kaj narobe, kaj pomeni usoda, kaj je zlo in kaj je prava lepota.


Umetnost in ustvarjanje

Ali vaši otroci obožujejo ustvarjanje po sistemu DIY? Vsebine odlično prikažejo, kako enostavno ustvarite izdelke iz reči, ki jih najdete doma. Morda pa bodo otroci vzljubili fotografiranje in ugotovili, da niso vse smeti za v smeti.

NE SPREGLEJTE: na voljo je tudi
mobilna aplikacija Da Vinci Kids

Mobilna opcija Da Vinci Kids prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine, ki se nenehno posodabljajo so v slovenskem jeziku in brez oglasov. Aplikacija je na voljo za mobitele Android in iOS, naročite pa jo v Mojem Telekomu ali prek SMS-a, tako da pošljete ključno besedo DAVINCIKIDS na 1918.
Mesečna naročnina je 2,99 EUR.

VEČ O MOBILNI APLIKACIJI Da Vinci KidsSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: