0

Ustvarjaj z igro

Nadobudni otroci v vlogi voditeljev vas bodo naučili, kako so tudi že uporabljene stvari še vedno uporabne, kako ustvariti svojo marionetno lutko, kako preživeti v naravi in kako lahko tudi otroci poskrbimo za čisto okolje. Pokazali pa vam bodo tudi kakšno lumparijo. Izkoristi preostanek poletnih počitnic z vsebinami Da Vinci Kids.

SPOZNAJ USTVARJALNE VSEBINE DA VINCI KIDS

Oglej si oddaje:

  • Mali mojstri v vsem (How to do stuff good)
  • Roke gor (Hands up)
  • Iznajdljivi izdelki (Marvellous makes)

Kaj prinaša videoteka Da Vinci Kids?

  • Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin v slovenščini
  • Umeščen tudi znotraj Otroškega parka za varnost otrok
  • Za otroke, stare od 6 do 12 let
  • Vedno nove vsebine
  • Vsebine so razvrščene po tematskih sklopih

Znanost in tehnologija

Otroci bodo spoznali različna področja znanosti in tehnologije sodobnega časa, od bombastične matematike do robotike z navihano robotsko mačko, ob tem pa bodo lahko preverili, kako se znajti v novodobnem digitalnem svetu.


Zgodovina in odkritja

Ne bi bilo današnjega časa, če se v preteklosti ne bi zgodili izumi in dogodki, ki so zaznamovali sedanjost. Z lovci na zgodovino bodo najmlajši spoznavali navade in odkritja v različnih državah sveta, dela svetovnih umetnikov in nastanek igrač.


Narava in divje živali

Je vaše otroke že od nekdaj zanimalo, zakaj so izumrli dinozavri in iz katerih živali smo se razvili ljudje? Skupaj si oglejte zgodbe o Zemlji in razvoju živih bitij ter pustolovščine na vseh delih sveta, kjer prebivajo čudovite živali in je narava še neokrnjena.


Šport in moči superjunakov

Kako deluje človeško telo? Zakaj postanemo lačni in zakaj nas po treningu bolijo mišice? Morda vaše otroke zanima, kako se je razvijala zdrava kuha in kako okušati superokuse? Vse to in še več bodo otroci odkrili skozi zabavne vsakodnevne izzive odraslih.


Svet, ki nas obdaja

Čudežni um v otroških glavicah je pogosto nerazjasnjen. Le kaj se dogaja med spanjem? Otroci bodo v sklopu filozofskih vsebin spoznali, kaj je prav in kaj narobe, kaj pomeni usoda, kaj je zlo in kaj je prava lepota.


Umetnost in ustvarjanje

Ali vaši otroci obožujejo ustvarjanje po sistemu DIY? Vsebine odlično prikažejo, kako enostavno ustvarite izdelke iz reči, ki jih najdete doma. Morda pa bodo otroci vzljubili fotografiranje in ugotovili, da niso vse smeti za v smeti.

NE SPREGLEJTE: na voljo je tudi
mobilna aplikacija Da Vinci Kids

Mobilna opcija Da Vinci Kids prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine, ki se nenehno posodabljajo so v slovenskem jeziku in brez oglasov. Aplikacija je na voljo za mobitele Android in iOS, z enostavnim naročilom v Mojem Telekomu ali prek sporočila SMS na 1918 s ključno besedo DAVINCIKIDS.
Mesečna naročnina je 2,99 EUR.

VEČ O MOBILNI APLIKACIJI Da Vinci Kids


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: