0


Z dostopom do vaših najljubših programov, aplikacij in iger vam NEO prinaša neskončno priložnosti za zabavo v vašem domu. Radi gledate dobre filme? Ali mogoče raje športne dogodke, telenovele ali dokumentarne filme? Preprosto izberite želeni vsebinski sklop in poiščite pravo vsebino zase.

NEO Smartbox
Vse serije in vsebine na enem mestu

Ne želite zamuditi nobenega dela svoje najljubše serije? Ali pa želite svojega najljubšega igralca videti še v kakšni drugi vlogi? Pri serijah si oglejte še ostale dele, ki so na voljo. S klikom na igralca pa lahko poiščete še njegove druge filme ali serije.

NEO Smartbox
Vse o filmu ali seriji

O filmih ali serijah sedaj izveste več: poleg podrobnejše vsebine in igralske zasedbe še ocene IMDb, Rotten Tomatoes in ocene uporabnikov.

NEO Smartbox
Otroški park

Na enem mestu najdete najbolj priljubljene risanke za vse starosti in okuse. Za lažje iskanje smo vsebine razdelili glede na starost otrok. Starši lahko sklop zaklenete s kodo, kar pomeni, da vidijo otroci le risanke, primerne zanje.

NEO Smartbox
Aplikacije

Najbolj priljubljene aplikacije so le en korak stran: YouTube, Twitch, Red Bull, Ted Talks, HBO GO, VOYO …

NEO Smartbox
Info

Začnite dan s hitrim pregledom dnevnih novic ter preverite vremensko napoved in stanje na cesti.

NEO Smartbox
NEO na vseh zaslonih

Doživite vrhunsko televizijsko izkušnjo na vseh svojih napravah. Z ogledom lahko začnete na televizorju in kasneje nadaljujete na računalniku ali mobilni napravi.

NEO Smartbox
Knjižnica

V knjižnici vas čakajo vse vaše vsebine. Tam najdete izposojene vsebine in svoje posnetke ali nadaljujete z ogledom, kjer ste nazadnje ostali. V sklopu Moj izbor najdete TV-vsebine, ki ste si jih shranili za ogled kasneje. V shrambo pa shranite dokumente, ki jih ne želite izgubiti.

NEO Smartbox
TV-programi

Zagotovite si najboljšo programsko shemo in ne zamudite ničesar.

NEO Smartbox
Programske opcije

Želite dodatne TV-programe? Izbirate lahko med številnimi programskimi opcijami: Pickbox, HBO, CineStar TV Premiere, Pink, Balkan ...

NEO Smartbox
Videoteke

Kino ali ogled filma doma? To zdaj ni več vprašanje. NEO ponuja bogato ponudbo vsebin za vse okuse: DKino, HBO on Demand, HBO GO, Pickbox, Minimax+, Dajmedol, Dajmedol+, Voyo ...

NEO Smartbox
TV-spored

Preverite aktualen TV-spored do 7 dni nazaj in 3 dni naprej.

NEO Smartbox
E-trgovina

Za člane Programa zvestobe Telekoma Slovenije je na voljo pestra in ugodna ponudba izdelkov, ki jih lahko kupite na obroke, dostava pa je brezplačna.

NEO Smartbox
Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. V Knjižnici so uporabniku na voljo posnetki oddaj, ki se hranijo 30 dni, in vsebine, ki jih je dodal v Moj izbor, v sklopu Nadaljujte z ogledom pa lahko nadaljuje z ogledom vsebin, ki jih ni utegnil pogledati do konca. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

NEO Smartbox
Razvrstite TV-programe po svoje

Najljubše in najbolj gledane TV-programe si nastavite na prva mesta.

NEO Smartbox
Pametni dom

Povežite vse pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek mobilne aplikacije NEO. V aplikaciji ustvarite scenarije za svoje pametne naprave (npr. ko se sproži senzor za vrata, se prižge luč, kamera pa zajame videoposnetek) in tako poskrbite za večjo varnost svojega doma. Posamezne scenarije lahko vključite, izključite ali jih zgolj preverite tudi na NEO Smartboxu v sklopu Pametni dom. Posnetki, ki jih zajamejo kamere, se shranijo v Knjižnico.


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: