0


NEO prinaša novosti, ki bodo vašo izkušnjo gledanja televizije dvignile na višjo raven. Svojo najljubšo vsebino sedaj najdete hitro in enostavno - z glasovnim ukazom, prek hitrega menija ali sklopa Moj TV.

NEO Smartbox
Vrhunci - NOVO

Ste zamudili ključne trenutke nogometne tekme? Nič zato, sedaj imate vrhunce zbrane na enem mestu. Med ogledom tekme enostavno potrdite ikono Vrhunci (tri črtice).

NEO Smartbox
Glasovno iskanje v slovenščini

NOVO: Glasovno iskanje je sedaj omogočeno tudi znotraj aplikacij YouTube in VOYO.

Želite poiskati svojo najljubšo serijo ali igralca ali preveriti vremensko napoved? Želeno vsebino enostavno poiščite prek glasovnega upravljanja. Na daljincu pritisnite gumb z mikrofonom, DRŽITE, recite npr. "Planet TV" in šele nato spustite gumb.

NEO Smartbox
Hitri meni

Dodajte TV-programe v sklop Priljubljeni, dostopajte do videotek, knjižnice in kategorij TV-programov.

NEO Smartbox
Moj TV

Iščite po žanru, ki vas najbolj pritegne, pa naj so to filmi, športni dogodki, dokumentarni filmi, serije, telenovele, otroške vsebine ali novice.

NEO Smartbox
Nadaljujte z ogledom

Ste uporabili Ogled nazaj in si oddaje niste uspeli ogledati do konca? Nadaljujte, ko imate znova čas za to, lahko tudi na drugi napravi. Z ogledom boste nadaljevali tam, kjer ste nazadnje prenehali.

NEO Smartbox
Verižno gledanje

Vzemite si čas za svojo najljubšo serijo. V videotekah vam NEO po koncu vsakega dela ponudi naslednji del, če je seveda na voljo.

NEO Smartbox
Ogled nazaj

Še hitreje in enostavneje poiščite vsebine, ki si jih lahko ogledate do 7 dni nazaj.

NEO Smartbox
Časovni zamik

Zaustavite oddajo, ki je trenutno na sporedu, in z ogledom nadaljujte kasneje.

NEO Smartbox
Snemanje

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

NEO Smartbox
Priporočila

Dovolite, da vam NEO priporoči vsebino glede na vaše navade gledanja.

NEO Smartbox
Predvajajte na TV

Ste na mobitelu opazili vsebino, ki jo želite gledati? Z enim klikom preklopite na ogled vsebine na televizorju.

NEO Smartbox
Dostopna točka WiFi

NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.

NEO Smartbox
Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. V Knjižnici so uporabniku na voljo posnetki oddaj, ki se hranijo 30 dni, in vsebine, ki jih je dodal v Moj izbor, v sklopu Nadaljujte z ogledom pa lahko nadaljuje z ogledom vsebin, ki jih ni utegnil pogledati do konca. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

NEO Smartbox
Razvrstite TV-programe po svoje

Najljubše in najbolj gledane TV-programe si nastavite na prva mesta.

NEO Smartbox
Pametni dom

Povežite vse pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek mobilne aplikacije NEO. V aplikaciji ustvarite scenarije za svoje pametne naprave (npr. ko se sproži senzor za vrata, se prižge luč, kamera pa zajame videoposnetek) in tako poskrbite za večjo varnost svojega doma. Posamezne scenarije lahko vključite, izključite ali jih zgolj preverite tudi na NEO Smartboxu v sklopu Pametni dom. Posnetki, ki jih zajamejo kamere, se shranijo v Knjižnico.
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: