0

Približajte svojemu otroku znanje na zabaven način. Programska opcija Da Vinci Kids vašemu otroku omogoča, da lahko vsebine mobilne aplikacije Da Vinci Kids spremlja v slovenščini. Aplikacija je v slovenščini na voljo ekskluzivno za naročnike Telekoma Slovenije.

Mobilna aplikacija Da Vinci Kids prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine so v slovenskem jeziku in brez oglasov.

V aprilu se pridruži družini Grimwade, ki se skuša biti okolju prijaznejše gospodinjstvo. Premiera nove sinhronizirane serije na Da Vinci Kids od 8. aprila, vsak petek ob 16. uri.

Zeleno je zakon!

Ella in Tim Grimwade se s šestimi otroki spopadeta z izzivom – želijo si okolju prijaznejšega gospodinjstva. Grimwadovi zmanjšajo porabo vode in plastike, da bi poskrbeli za naš planet. Tako se poslužijo zavračanja, zmanjšanja, ponovne uporabe, popravila in recikliranja ter dokažejo, da imajo lahko tudi majhna dejanja velik vpliv! Ne zamudite nasvetov in trikov iz oddaje Zeleno je zakon. Premiera 8. aprila na programu Da vinci.

NAMIGI ZA TRAJNOST:

  • Zmanjševanje odpadkov.
  • Ponovna uporaba.
  • Popraviti, kar se popraviti da.
  • Recikliranje.


NE SPREGLEJTE: na platformi NEO je na
voljo tudi videoteka Da Vinci Kids

Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin vseh žanrov v slovenščini. Vsebine so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let. Vsebine so ekskluzivne in jih ni moč videti drugje. Prvi mesec brezplačno in brez vezave.
Na videoteko Da Vinci se lahko naročite v Mojem Telekomu ali na NEO Smartboxu. Vsebine lahko spremljate na NEO Smartboxu, v aplikaciji NEO ali na neo.io.
Mesečna naročnina je 3,99 EUR.

VEČ O VIDEOTEKI Da Vinci Kids


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: