0

Približajte svojemu otroku znanje na zabaven način. Programska opcija Da Vinci Kids vašemu otroku omogoča, da lahko vsebine mobilne aplikacije Da Vinci Kids spremlja v slovenščini. Aplikacija je v slovenščini na voljo ekskluzivno za naročnike Telekoma Slovenije.

Mobilna aplikacija Da Vinci Kids prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine so v slovenskem jeziku in brez oglasov.


Kako dostopate do aplikacije Da Vinci Kids v slovenščini?
 

Za dostop do slovenske različice potrebujete kodo, ki jo dobite ob naročilu programske opcije Da Vinci Kids – obiščite Moj Telekom ali pošljite SMS s ključno besedo DAVINCIKIDS na 1918.

 

V naslednjem koraku kliknite povezavo, ki jo prejmete v Mojem Telekomu ali prek SMS-a, in vpišite zahtevane podatke za registracijo.

 

V spletni trgovini Google Play ali App Store si naložite prenovljeno aplikacijo Da Vinci Kids.

 

V aplikacijo se prijavite s podatki, ki ste jih določili na strani za registracijo.


ZNANJE NA ZABAVEN NAČIN

Ob prvem vklopu programsko opcijo Da Vinci Kids v tekočem mesecu spremljate brezplačno. Mesečna naročnina se prične zaračunavati šele z naslednjim mesecem.

Mesečna naročnina programske opcije Da Vinci Kids je 2,99 EUR.

Prodajna ponudba


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: