0

Ustvarjaj z igro

Nadobudni otroci v vlogi voditeljev vas bodo naučili, kako so tudi že uporabljene stvari še vedno uporabne, kako ustvariti svojo marionetno lutko, kako preživeti v naravi in kako lahko tudi otroci poskrbimo za čisto okolje. Pokazali pa vam bodo tudi kakšno lumparijo. Izkoristi preostanek poletnih počitnic z vsebinami Da Vinci Kids.

SPOZNAJ USTVARJALNE VSEBINE DA VINCI KIDS

Oglej si oddaje:

  • Mali mojstri v vsem (How to do stuff good)
  • Roke gor (Hands up)
  • Iznajdljivi izdelki (Marvellous makes)

Približajte svojemu otroku znanje na zabaven način. Programska opcija Da Vinci Kids vašemu otroku omogoča, da lahko vsebine mobilne aplikacije Da Vinci Kids spremlja v slovenščini. Aplikacija je v slovenščini na voljo ekskluzivno za naročnike Telekoma Slovenije.

Mobilna aplikacija Da Vinci Kids prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine so v slovenskem jeziku in brez oglasov.

NE SPREGLEJTE: na platformi NEO je na
voljo tudi videoteka Da Vinci Kids

Več kot 300 ur izobraževalnih vsebin vseh žanrov v slovenščini. Vsebine so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let. Vsebine so ekskluzivne in jih ni moč videti drugje. Prvi mesec brezplačno in brez vezave.
Na videoteko Da Vinci se lahko naročite v Mojem Telekomu ali na NEO Smartboxu. Vsebine lahko spremljate na NEO Smartboxu, v aplikaciji NEO ali na neo.io.
Mesečna naročnina je 3,99 EUR.

VEČ O VIDEOTEKI Da Vinci Kids

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: