0


Zakaj izbrati NEO Smartbox?

Glasovno iskanje

Pametni dom

Verižno gledanje

Snemalnik

neo smartbox

Za popolno doživetje NEO vam priporočamo nove pakete NEO.

NEO Smartbox je za nove naročnike brezplačen, obstoječi naročniki fiksnih paketov pa imate možnost brezplačne izdaje NEO Smartboxa ob vezavi izbranega paketa za 24 mesecev*.
Za naročilo pokličite 080 8000 ali pošljite povpraševanje.

NAROČI V MOJEM TELEKOMU  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

NEO ponuja več

  • Napredne funkcije

    Z naprednimi funkcijami vam NEO zagotavlja še boljšo televizijsko izkušnjo.

  • Pametni dom

    Povežite pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek ene aplikacije.

  • NEO TV Lite

    Doživite izkušnjo NEO tudi na dodatnem pametnem televizorju Android.

Napredne funkcije

NEO prinaša novosti, ki bodo vašo izkušnjo gledanja televizije dvignile na višjo raven.

Vrhunci - NOVO

Ne želite zamuditi ključnih trenutkov na tekmah evropskega prvenstva v nogometu ali na kolesarki Dirki po Franciji? 

Nič zato, odslej imate vrhunce zbrane na enem mestu, kar pomeni, da ne boste pri nogometu zamudili nobenega gola, rdečega kartona ali enajstmetrovke, pri kolesarki dirki pa najbolj zanimivih delov dirke. Med ogledom enostavno potrdite ikono Vrhunci.

NEO snemanje

NEO Igre

NEO vam prinaša igre, ki jih lahko brez konzole igrate na svojem televizorju. Čaka vas igralna izkušnja, kot ste je vajeni na najbolj znanih igralnih konzolah.

NEO Igre

Otroški park

Na enem mestu najdete najbolj priljubljene risanke za vse starosti in okuse. Starši lahko sklop zaklenete s kodo, kar pomeni, da vidijo otroci le risanke, primerne zanje.

NEO snemanje

Pametni dom

NEO je več kot televizija, je tudi vaš novi hišni pomočnik, ki združuje pametne naprave za vaš dom na enem mestu.

NEO nadaljujte z ogledom

Glasovni iskalnik

Želite poiskati svojo najljubšo serijo ali igralca ali preveriti vremensko napoved ali senzorje v svojem domu?

Sedaj lahko to enostavno naredite z glasovnim ukazom v slovenščini.

NEO iskalnik

Nadaljujte z ogledom

Ste uporabili Ogled nazaj in si oddaje niste uspeli ogledati do konca?

Nadaljujte, ko imate znova čas za to, lahko tudi na drugi napravi. Z ogledom boste nadaljevali tam, kjer ste nazadnje prenehali.

NEO nadaljujte z ogledom

Dostopna točka WiFi

NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.

Dostopna točka WiFi

Snemalnik

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

NEO nadaljujte z ogledom

Verižno gledanje

Vzemite si čas za svojo najljubšo serijo. V videotekah vam NEO po koncu vsakega dela ponudi naslednji del, če je seveda na voljo.

NEO verižno gledanje

Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. V Knjižnici so uporabniku na voljo posnetki oddaj, ki se hranijo 30 dni, in vsebine, ki jih je dodal v Moj izbor, v sklopu Nadaljujte z ogledom pa lahko nadaljuje z ogledom vsebin, ki jih ni utegnil pogledati do konca. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

NEO profili

NEO na vseh zaslonih

Doživite vrhunsko izkušnjo na vseh svojih napravah. Z ogledom lahko začnete na televizorju in kasneje nadaljujete na računalniku ali mobilni napravi.

Naložite si aplikacijo za mobilne naprave:

Google Play buttonApp Store buttonAppGallery button

Naložite si aplikacijo za Android TV:

Google Play button

OPOMBE

Za uporabo vseh funkcionalnosti, ki jih prinaša NEO, potrebujete NEO Smartbox. Ta je za nove naročnike brezplačen, obstoječi naročniki vseh fiksnih paketov z IP-televizijo, ki imajo v najemu TV-komunikator, pa za zamenjavo obstoječega TV-komunikatorja z novim NEO Smartboxom plačajo strošek izdaje novega TV-komunikatorja NEO Smartbox, ki znaša 29 EUR. Najemnina je za prvi TV-komunikator brezplačna, za vsakega nadaljnjega pa 2,90 EUR na mesec.

*Akcijska ponudba izdaje NEO Smartboxa za obstoječe naročnike v promocijskem obdobju velja za pakete TopTrio A, Enostavni poslovni paket, Internet in IP-televizija, Mladi podjetnik, Modri, Modri (sklenjen pred 21. 3. 2016), Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri poslovni paket, Modri Svet, Napredni poslovni paket, Napredni poslovni paket 300 (xDSL), Osnovni poslovni paket, Premium poslovni paket, TopDuo, TopDuo Brezžični (sklenjen do 30. 11. 2016), TopDuo TV (do 30.11.2016), TopDuo TV in telefonija, TopTrio, TopTrio A+, TopTrio B, TopTrio BAR WiFi, TopTrio Brezžični, TopTrio C, TopTrio Cinestar, TopTrio Enostavni, TopTrio HBO, TopTrio Kino, TopTrio Mega HD, TopTrio Mini HBO, TopTrio Osnovni, TopTrio Penzion, TopTrio Plus, TopTrio Začetek, Trio A, Trio B, Trio Brezžični, Trio C, Trio Domači, Trio Enostavni in TRIO Osnovni. Naročniki so upravičeni do brezplačne izdaje enega NEO Smartboxa (1 kos) ob vezavi za 24 mesecev oz. do znižane cene izdaje (10 EUR) ob vezavi za 12 mesecev. Ta akcijska ponudba se izključuje z ostalimi akcijskimi ponudbami, tudi z akcijsko ponudbo izdelkov.
**Obstoječim naročnikom fiksnih paketov s televizijo pripada ob naročilu NEO Smartboxa od 20. 9. do 30. 9. 2021 brezplačna izdaja (redna cena 29 EUR). Ugodnost velja za izdajo enega NEO Smartboxa. NEO Smartbox je last Telekoma Slovenije. Za prvi NEO Smartbox je mesečni najem brezplačen, za vsak dodaten (2., 3. in 4.) NEO Smartbox oz. najemni TV-komunikator pa se zaračuna mesečna najemnina 2,90 EUR za posamezno napravo. Navedene cene so z DDV. Ta akcijska ponudba se ne izključuje z ostalimi akcijskimi ponudbami. Programska opcija NEO Igre je na voljo na optičnem omrežju, cenik NEO Iger je na voljo na www.telekom.si.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: