0


Zakaj izbrati NEO Smartbox?

Glasovno iskanje

Pametni dom

Verižno gledanje

Snemalnik

neo smartbox

Za popolno doživetje NEO vam priporočamo nove pakete NEO.

NEO Smartbox je za nove naročnike brezplačen, obstoječi naročniki fiksnih paketov pa imate možnost brezplačne izdaje NEO Smartboxa ob vezavi izbranega paketa za 24 mesecev*.
Za naročilo pokličite 080 8000 ali pošljite povpraševanje.

NAROČI V MOJEM TELEKOMU  POŠLJI POVPRAŠEVANJE

NEO ponuja več

  • Napredne funkcije

    Z naprednimi funkcijami vam NEO zagotavlja še boljšo televizijsko izkušnjo.

  • Pametni dom

    Povežite pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek ene aplikacije.

  • NEO TV Lite

    Doživite izkušnjo NEO tudi na dodatnem pametnem televizorju Android.

Napredne funkcije

NEO prinaša novosti, ki bodo vašo izkušnjo gledanja televizije dvignile na višjo raven.

Snemalnik

Posnemite svoje najljubše vsebine in jih shranite v Knjižnico, nato pa si jih oglejte, ko imate čas. Posnete vsebine vas bodo čakale do 30 dni.

NEO snemanje

Glasovni iskalnik

Želite poiskati svojo najljubšo serijo ali igralca ali preveriti vremensko napoved ali senzorje v svojem domu?

Sedaj lahko to enostavno naredite z glasovnim ukazom v slovenščini.

NEO iskalnik

Verižno gledanje

Vzemite si čas za svojo najljubšo serijo. V videotekah vam NEO po koncu vsakega dela ponudi naslednji del, če je seveda na voljo.

NEO verižno gledanje

Dostopna točka WiFi

NEO Smartbox je postal tudi dostopna točka WiFi. Razširite svoje omrežje po celem stanovanju in si tako zagotovite zanesljiv internet.

NEO WiFi

Profili NEO

Vsak član družine si lahko v NEO Smartboxu uredi svoj profil, znotraj katerega si TV-programe razvrsti po svoje, določi starostno omejitev za ogled vsebin, v sklopu Knjižnica pa shrani priljubljene vsebine. V Knjižnici so uporabniku na voljo posnetki oddaj, ki se hranijo 30 dni, in vsebine, ki jih je dodal v Moj izbor, v sklopu Nadaljujte z ogledom pa lahko nadaljuje z ogledom vsebin, ki jih ni utegnil pogledati do konca. Ustvariti je mogoče do 5 profilov, preklop med njimi pa je enostaven, preprosto tudi z glasovnim ukazom (na primer: »profil Maja«).

NEO profili

Pametni dom

Povežite vse pametne naprave v svojem domu in jih upravljajte prek mobilne aplikacije NEO. V aplikaciji ustvarite scenarije za svoje pametne naprave (npr. ko se sproži senzor za vrata, se prižge luč, kamera pa zajame videoposnetek) in tako poskrbite za večjo varnost svojega doma. Posamezne scenarije lahko vključite, izključite ali jih zgolj preverite tudi na NEO Smartboxu v sklopu Pametni dom. Posnetki, ki jih zajamejo kamere, se shranijo v Knjižnico.

NEO nadaljujte z ogledom

NEO na vseh zaslonih

Doživite vrhunsko izkušnjo na vseh svojih napravah. Z ogledom lahko začnete na televizorju in kasneje nadaljujete na računalniku ali mobilni napravi.

Naložite si aplikacijo za mobilne naprave:

Google Play button App Store button AppGallery button

Naložite si aplikacijo za Android TV:

Google Play button

OPOMBE

Za uporabo vseh funkcionalnosti, ki jih prinaša NEO, potrebujete NEO Smartbox. Ta je za nove naročnike brezplačen, obstoječi naročniki vseh fiksnih paketov z IP-televizijo, ki imajo v najemu TV-komunikator, pa za zamenjavo obstoječega TV-komunikatorja z novim NEO Smartboxom plačajo strošek izdaje novega TV-komunikatorja NEO Smartbox, ki znaša 29 EUR. Najemnina je za prvi TV-komunikator brezplačna, za vsakega nadaljnjega pa 2,90 EUR na mesec.

*Akcijska ponudba izdaje NEO Smartboxa za obstoječe naročnike v promocijskem obdobju velja za pakete TopTrio A, Enostavni poslovni paket, Internet in IP-televizija, Mladi podjetnik, Modri, Modri (sklenjen pred 21. 3. 2016), Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri poslovni paket, Modri Svet, Napredni poslovni paket, Napredni poslovni paket 300 (xDSL), Osnovni poslovni paket, Premium poslovni paket, TopDuo, TopDuo Brezžični (sklenjen do 30. 11. 2016), TopDuo TV (do 30.11.2016), TopDuo TV in telefonija, TopTrio, TopTrio A+, TopTrio B, TopTrio BAR WiFi, TopTrio Brezžični, TopTrio C, TopTrio Cinestar, TopTrio Enostavni, TopTrio HBO, TopTrio Kino, TopTrio Mega HD, TopTrio Mini HBO, TopTrio Osnovni, TopTrio Penzion, TopTrio Plus, TopTrio Začetek, Trio A, Trio B, Trio Brezžični, Trio C, Trio Domači, Trio Enostavni in TRIO Osnovni. Naročniki so upravičeni do brezplačne izdaje enega NEO Smartboxa (1 kos) ob vezavi za 24 mesecev oz. do znižane cene izdaje (10 EUR) ob vezavi za 12 mesecev. Ta akcijska ponudba se izključuje z ostalimi akcijskimi ponudbami, tudi z akcijsko ponudbo izdelkov.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: