0

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko vse nakupe v trgovini Google Play poravnate z mesečnim računom Telekoma Slovenije.​

Plačilo z računom Telekoma Slovenije je naročnikom mobilnih storitev omogočeno pri nakupih vsebin v spletni trgovini Google Play z mobilno napravo, ki podpira operacijski sistem Android in v katero je vstavljena aktivna kartica SIM Telekoma Slovenije. Opravljeni nakup se vam bo zaraču​nal na mesečnem računu Telekoma Slovenije.

Ko želite prvič izbrati omejeno vrsto plačila, najprej povežite svoj račun Google s svojo mobilno številko, pri tem pa se je treba nahajati v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Nadaljnji nakupi so možni tudi prek​ brezžičnega omrežja WiFi in v gostujočem omrežju. Limit za plačevanje v spletni trgovini Google Play preko storitve Plačevanje digitalnih vsebin, je nastavljen na 60 EUR z DDV in velja za posamezni mesec. Višino limita pa lahko tudi spremenite, in sicer do največ 300 EUR z DDV. Najvišji znesek posamezne transakcije je 50 EUR z DDV.

Preberite si tudi:

ABC varnosti in zasebnosti na mobilnih napravah
Pogoji za uporabo storitve nakupovanja vsebin v aplikacijski trgovini Google Play

Pogosta vprašanja


​​

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: