0


Telefon, ki bo spremenil svet fotografije.

Spoznajte Galaxy S20, S20+ in S20 Ultra. Z revolucionarno funkcijo 8K video slike, ki ne bo spremenila zgolj načina ustvarjanja videoposnetkov, temveč tudi fotografij – 5G tehnologija pa spremenila način, na katerega vsebine delite. Dodajte še Samsung Knox varnost, inteligentno baterijo, zmogljiv procesor in ogromen pomnilnik ter odkrijte popolnoma nov svet mobilnih naprav Galaxy S20 serije.

Prednaročite Galaxy S20+ ali S20 Ultra in za darilo dobite slušalke Galaxy Buds+ za še več užitka. 

Vsi, ki med 11. 2. in 8. 3. 2020 kupite Galaxy S20+ ali S20 Ultra in se registrirate v aplikaciji Samsung Members, prejmete darilo – slušalke Galaxy Buds+. Darilo prejmete na domači naslov. Ponudba velja do izteka zalog brezžičnih slušalk Samsung Galaxy Buds+. Registracijo na aplikaciji Samsung Members je treba opraviti najkasneje do 31. marca 2020.


PRIMERJAVA MODELOV

Trije mobilni telefoni, zasnovani za revolucionarno izkušnjo kamere

Ogromen napredek ločljivosti in povečave na področju mobilne fotografijeVisoka ločljivost

S 108 MP kamero se lahko približate.
Še bolj. In še bolj.


Galaxy S20 Ultra mobilni telefon daleč presega kategorijo 12 MP in vam jim na vsaki fotografiji ponuja na milijone več. Tako se lahko prvič približate doslej spregledanim podrobnostim.


Naša največja povečava doslej vam odkriva svet, ki ga na mobilnih napravah še niste poznali

Prostorska povečava

Izberite 100-kratno povečavo
in odkrijte popolnoma nove posnetke


Začne se z 10-kratno hibridno optično povečavo, ki jo omogočata revolucionarni zloženi objektiv in slikovni senzor visoke ločljivosti. Uporabite jo s super ločljivo povečavo, ki smo jo izboljšali z umetno inteligenco, ter se približajte dogajanju in ujemite trenutke, ki ste jih morebiti zamudili.


Naj bo nočSvetla noč

Da boste lahko v objektiv ujeli še več noči, vam ponujamo skoraj trikrat večji senzorProfesionalna kamera vam omogoča snemanje več fotografij hkrati tudi ob šibki svetlobi ter njihovo združevanje v osupljive posnetke z manj zameglitev in motenj. Zahvaljujoč večjim slikovnim senzorjem in umetni inteligenci lahko s preklopom na nočni način nočne prizore snemate kot ob dnevni svetlobi.


8K video slika prinaša revolucionaren način ustvarjanja fotografij in videoposnetkov


8K video

Mobilno videosnemanje najvišje ločljivosti doslejMobilno ločljivost smo povzdignili od 4K do neverjetne 8K. To pomeni 4-krat višjo kakovost od UHD in 16-krat višjo kakovost of FHD. Tako boste lahko pomembne trenutke ovekovečili brez odrekanja ostrini.8K video slika

Iz videoposnetka 8K kakovosti lahko zajamete celo slike s 33 mega slikovnimi pikami Na voljo vam je popolnoma nov način ustvarjanja fotografij, ki jih lahko zajamete kar iz posnetih videovsebin. 8K video spremeni vsako sličico v ostro fotografijo, ki jo lahko izrežete in ovekovečite kot neponovljiv posnetek.Stabilno. Še bolj stabilno. Super stabilno.


Super stabilnost

Izpopolnjena umetna inteligenca za stabilizacijo videosnemanja, vrednega akcijske kamere


Večji slikovni senzor in stabilizator nadzorujeta gibanje kamere, s čimer preprečujeta zamegljenost in nestabilnost snemanja ter zagotavljata ustvarjanje brezhibnih vsebin.

En sam posnetek

Popolnoma nov način, s katerim lahko en sam prizor posnamete v številnih različnih oblikah


Funkcija En sam posnetek je pravzaprav pošastno zmogljiva različica „burst“ funkcije ustvarjanja več posnetkov naenkrat. Zahvaljujoč revolucionarni umetni inteligenci lahko snemate do 10 sekund in pri tem ustvarite vsebine najrazličnejših oblik, med katerimi boste zagotovo našli stil, ki najbolje ustreza trenutku – brez ponovnega snemanja.

V kameri izberite način En sam posnetek in pritisnite na zaslonko.
Telefon premikajte 3–10 sekund, da ujamete celotni prizor.


Prednaročilo Galaxy S20


Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20 5G
Samsung Galaxy S20+
Samsung Galaxy S20+ 5G
Samsung Galaxy S20 Ultra


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: