0

Prvih 6 mesecev 50 % popusta na naročnino paketov Naj

Izberite vrhunski mobitel Samsung Galaxy Note10 ali Note10+s super hitrim polnjenjem in profesionalno kamero ter uživajte v polovični naročnini paketov Naj prvih 6 mesecev. Akcija velja do 20. 11. 2019 ali do razprodaje zalog.1


  • POPUST NA NAROČNINO

Samsung Galaxy Note10

S Samsung Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

že od 24 x 26,23 € / mesec ali 629,51 € brez DDV
KUPI
  • POPUST NA NAROČNINO

Samsung Galaxy Note10+

Drobna sprednja kamera je diskretno nameščena in na zaslonu ni moteča. Obenem se lahko zahvaljujoč izjemno tankim robovom nadejate resnično epske izkušnje ogleda.

že od 24 x 30,74 € / mesec ali 737,70 € brez DDV
KUPI
Samsung Galaxy Note10+

Predstavljamo moč na višji ravni

Z Galaxy Note10 in Note10+ smo ustvarili mobilno izkušnjo, ki v eni sami napravi združuje računalnik, igralno konzolo, visokotehnološko filmsko kamero in inteligentno S Pen pisalo.

Oblika

Zasnovan v ravnovesju lepote in zmogljivosti. Zdaj lahko izberete mobitel Note10, ki vam po velikosti ustreza.

Zaslon

Kinematografski zaslon brezkončni-O z ultrasoničnim bralnikom prstnih odtisov za neprebojno varnost.

Zmogljivost

Do pol terabajta pomnilnika s kapaciteto trdega diska in možnost razširitve do 1 TB pri Samsung Galaxy Note10+. Zmogljivi procesor vaše podatke obdela, kot bi mignil.

Baterija

Celodnevna energija s 30 minutami polnjenja. Funkcija brezžične skupne rabe energije vam omogoča, da lahko svojo energijo delite z drugimi napravami.

Kamera

Vključuje vse osnovne elemente kamer: objektiv z dvojno zaslonko, ultra široka kamera, sprotno ostrenje in optimizator prizora.

Pisalo S Pen

Pisavo spremenite v besedilo, upravljajte napravo s kliki in potezami ter pišite in rišite po zaslonu brez odpiranja aplikacij.

Samsung
Galaxy Note10
Samsung
Galaxy Note10+
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: