0

od 24 x 73 €

KUPI

Naprava, kot še nobena doslej. Galaxy Fold ni telefon, ki zgolj kljubuje kategorijam – hkrati ustvarja lastno kategorijo.

Danes predstavljamo največjo inovacijo od predstavitve mobilnega telefona. Danes razkrivamo prihodnost z Galaxy Fold.

Predstavitev

Nova doba zaslonske tehnologije: brezkončen zložljiv zaslon.


Osupljivi 18,5-centimetrski (7,3-palčni) dinamični AMOLED zaslon, ki presega pričakovanja. Narejen je iz tankih slojev revolucionarnega polimernega materiala, ki omogočajo prožnost, in predstavlja največji zaslon Galaxy mobilnega telefona doslej.

Zahvaljujoč zgibnemu hrbtu se telefon zlaga gladko in elegantno.


Tečaj, ki je čudež inženiringa, je navdahnila mehanika ur, zagotavlja pa simetrično gibanje, ki nežno zaklene položaj telefona. Tako se Galaxy Fold pregiba intuitivno kot knjiga.

Prihodnost na vaši dlani


Osupljivi 18,5-centimetrski (7,3-palčni) dinamični AMOLED zaslon, ki presega pričakovanja. Narejen je iz tankih slojev revolucionarnega polimernega materiala, ki omogočajo prožnost, in predstavlja največji zaslon Galaxy mobilnega telefona doslej.Brezhibna izkušnja od zunaj navznoter.


Ko telefon odprete, zasloni Galaxy Fold mobilnega telefona brezhibno delujejo skupaj in zagotavljajo osupljivo nadaljevanje aplikacij.

Inovacija na področju večopravilnosti


Galaxy Fold predstavlja novo brezhibno integracijo strojne in programske opreme v zložljivi napravi. Istočasno lahko uporabljate do tri aplikacije – hkrati lahko pretakate vsebine, igrate igre in celo pošiljate sporočila.

Inovativni sistem kamer


Ustvarjajte epske fotografije, ne glede na to, kako držite kamero.

Dve celični bateriji, ki inteligentno napajata vaš telefon.

Dve revolucionarni celični bateriji Galaxy Fold mobilnega telefona delujeta enotno ter energijo pri polnjenju uporabljata na način, ki preprečuje prekomerno polnjenje. Obenem se Inteligentni prilagoditveni način varovanja z energijo nauči vaših vzorcev uporabe za boljše upravljanje življenjske dobe baterije, s čimer lahko kar najbolje izkoristite kapaciteto baterije osupljivih 4380 mAh (tipično).Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: