0
​​

Za brezskrbno komunikacijo v Sloveniji in v državah območja EU-tarife priporočamo mobilne pakete Naj.

Za enostavnejšo uporabo priporočamo paket Naj A. Za napredno uporabo pa izberite paket Naj B ali Naj C z nekaj več prenosa podatkov, pri katerem pridobite 3 € popusta na mesečno naročnino.

Z novim mobitelom do prihranka - Paket Naj A prva dva meseca samo 7,99 €

Akcijska ponudba 2 meseca 50 % popusta pri mesečni naročnini paketa Naj A, Naj B ali Naj C velja za upokojence in starejše od 60 let ob nakupu mobitela Doro 7060 ali Samsung Galaxy A20e in vezavi mobilnega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Akcija velja do 30. 6. 2020 oz. do razprodaje zalog5. Pri izbiri paketa Naj B ali Naj C izkoristite tudi brezplačno menjavo paketa in brezplačno priključno takso.


50 %
POPUSTA NA DVE MESEČNI NAROČNINI
 • ENOSTAVNA UPORABA

DORO
7060

Doro je enostaven preklopni mobitel z velikim zaslonom in tipkami za enostavno klicanje.

24 x 3,50 € ali 84 €

KUPI
Doro 7060
 • BREZKONČNI-V ZASLON

SAMSUNG
GALAXY A20e

Z brezkončnim-V zaslonom od roba do roba si lahko ogledate prav vsako podrobnost vaših vsebin.

24 x 6,50 € ali 156 €

KUPI
Samsung A10

Ugodnosti

 • NEOMEJENI KLICI DOMA IN V EU

  V paketih Naj B in Naj C

 • PRIJAZNO

  Brezplačna priključna taksa

 • ENOSTAVNO

  Brezplačna priključnina in menjava mobilnega paketa

 • IZOBRAŽEVANJE

  Brezplačne izobraževalne urice

 • POPUST

  3 € popusta na pakete Naj in 1 € popusta na pakete NEO

​​​
​​​

Ugodni mobiteli in televizorji

 
​​ ​​ ​​

Prijazno v svet komunikacije

Če si želite podrobneje seznaniti z ugodnostmi Penzion in uporabnimi storitvami, ki jih omogočajo pametni mobiteli, tablice in napredna televizija, si rezervirajte svoj termin za svetovanje. Preverite, kje vse potekajo brezplačne izobraževalne urice.

 • BREZPLAČNO

 • PRIJAZNO

 • ENOSTAVNO

PRIJAVI SE

E-Oskrba

E-oskrba omogoča oskrbo na daljavo in 24-urno varno bivanje na domu vsem, ki potrbujejo podporo pri samostojnem življenju v domačem okolju.

 • MOBILNA APLIKACIJA

 • 24-URNI NADZOR

 • OSKRBA

 • ZDRAVNIŠKA ASISTENCA

VEČ O PONUDBI
​​​​​ ​
Opombe

1Naročniško razmerje s paketi NEO A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vključene storitve so razvidne iz tabele. Akcijska mesečna naročnina (40 EUR z DDV oziroma 32,79 EUR brez DDV) za 4 mesece velja za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev. Po pretečenih 4 mesecih se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena hitrost fiksnega interneta velja v optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Akcijska ponudba velja od 1. 2. - 30. 6. 2020 in se za nove naročnike izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Več v prodajni ponudbi fiksnih storitev na www.telekom.si. Mesečna naročnina 51,99 EUR z DDV (oziroma 42,61 EUR brez DDV) je seštevek mesečne naročnine izbranega mobilnega paketa Naj (11,99 EUR z DDV oziroma 9,83 EUR brez DDV z ugodnostjo Poveži in prihrani) in izbranega paketa NEO (40 EUR z DDV oziroma 32,79 EUR brez DDV), ki veljata 4 mesece za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev.

2Naročniško razmerje s paketom Naj A, Naj B ali Naj C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Naj A z mesečno naročnino 15,99 EUR (12,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, 500 minut pogovorov v ostala slovenska omrežja ali v državah območja EU-tarife, neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife in 2 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali v državah območja EU-tarife. Paket Naj B z mesečno naročnino 22,99 EUR (19,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) in paket Naj C z mesečno naročnino 28,99 EUR (25,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključujejo neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife. Poleg tega vključuje paket Naj B tudi 70 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 11025 MB v državah območja EU-tarife) in paket Naj C 140 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 13903 MB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom prenosa podatkov nad vključeno količino. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v enega izmed navedenih paketov pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, neomejeni pogovori v vsa slovenska omrežja in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Ugodnosti (Poveži in prihrani, Otrok, NekiNeki/ Mladi in Penzion) se med seboj izključujejo. Naročnik lahko koristi eno ugodnost na zgolj eni številki, razen ugodnosti Poveži in prihrani.

3Akcijska ponudba izbranih izdelkov za 1 EUR velja od 1. 2. - 30. 6. 2020 za nove naročnike fiksnih paketov NEO A, B ali C ob vezavi za 24 mesecev in se izključuje z akcijsko mesečno naročnino izbranih fiksnih paketov. Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek računa Telekoma Slovenije. Možen je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe.

4Ugodnost Penzion (3 EUR popusta na mesečno naročnino paketa Naj B) velja za zasebne uporabnike, ki so starejši od 60 let, ki imajo status upokojenca. 3 EUR znižana mesečna naročnina paketov Naj A, B in C pa velja tudi za vse uporabnike, ki so hkrati naročniki fiksnih paketov NEO. Popusti se med seboj izključujejo. Nižja cena mobilnega paketa Naj A velja za tiste, ki so hkrati tudi naročniki enega izmed fiksnih paketov NEO in imajo skupni račun. Nižja cena mobilnega paketa Naj A velja za tiste, ki so hkrati tudi naročniki enega izmed fiksnih paketov NEO in imajo skupni račun.

5Akcijska ponudba 2 meseca 50 % popusta pri mesečni naročnini paketa Naj A (redna mesečna naročnina 14,99 EUR s 50 % popusta za prva dva meseca je 7,99 EUR), B ali C velja za upokojence in starejše od 60 let ob nakupu mobitela Doro 7060 ali Samsung Galaxy A20e in vezavi mobilnega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Akcija velja do 30. 6. 2020 oz. do razprodaje zalog za nove in obstoječe naročnike, ki nimajo veljavnega aneksa in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.

Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba fiksnih paketov
Prodajna ponudba fiksnih paketov na OŠO
Prodajna ponudba paketa Naj A
Prodajna ponudba paketa Naj B
Prodajna ponudba paketa Naj C
Prodajna ponudba ugodnosti Penzion
Poveži in PrihraniSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: