0
​​

Za brezskrbno komunikacijo v Sloveniji in v državah območja EU-tarife priporočamo mobilne pakete Naj.

Za enostavnejšo uporabo priporočamo paket Naj A. Za napredno uporabo pa izberite paket Naj B ali Naj C z nekaj več prenosa podatkov, pri katerem pridobite 3 € popusta na mesečno naročnino.

Z novim mobitelom do prihranka - Paket Naj A samo 7,50 € prva dva meseca

Ob nakupu mobitela Doro 7060 ali Samsung Galaxy A10 dobite upokojenci in starejši od 60 let 2 meseca 50 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Naj A.2 Izkoristite tudi brezplačno menjavo paketa in brezplačno priključno takso.


50 %
POPUSTA NA DVE MESEČNI NAROČNINI
 • ENOSTAVNA UPORABA

DORO
7060

Doro je enostaven preklopni mobitel z velikim zaslonom in tipkami za enostavno klicanje.

24 x 3,50 € ali 84 €

KUPI
 • PAMETNA IZBIRA

SAMSUNG
GALAXY A10

Samsung Galaxy A10 ponuja brezkončni zaslon, z odlično ločljivostjo HD+.

24 x 5,50 € ali 132 €

KUPI

Ugodnosti

 • NEOMEJENI KLICI DOMA IN V EU

  V paketih Naj B in Naj C

 • PRIJAZNO

  Brezplačna priključna taksa

 • ENOSTAVNO

  Brezplačna priključnina in menjava mobilnega paketa

 • IZOBRAŽEVANJE

  Brezplačne izobraževalne urice

 • POPUST

  3 € popusta na pakete Naj in 1 € popusta na pakete NEO

​​​
​​​

Ugodni mobiteli in televizorji

 
​​ ​​ ​​

Prijazno v svet komunikacije

Če si želite podrobneje seznaniti z ugodnostmi Penzion in uporabnimi storitvami, ki jih omogočajo pametni mobiteli, tablice in napredna televizija, si rezervirajte svoj termin za svetovanje. Preverite, kje vse potekajo brezplačne izobraževalne urice.

 • BREZPLAČNO

 • PRIJAZNO

 • ENOSTAVNO

PRIJAVI SE

E-Oskrba

E-oskrba omogoča oskrbo na daljavo in 24-urno varno bivanje na domu vsem, ki potrbujejo podporo pri samostojnem življenju v domačem okolju.

 • MOBILNA APLIKACIJA

 • 24-URNI NADZOR

 • OSKRBA

 • ZDRAVNIŠKA ASISTENCA

VEČ O PONUDBI
​​​​​ ​
Opombe

1Naročniško razmerje s paketi NEO A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vključene storitve so razvidne iz tabele. Akcijska mesečna naročnina (40 EUR z DDV oziroma 32,79 EUR brez DDV) za 4 mesece velja za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa ob vezavi za 24 mesecev, če so hkrati naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Po pretečenih 4 mesecih se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena hitrost fiksnega interneta velja v optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Akcijska ponudba velja od 29. 8. do 14. 11. 2019 in se za nove naročnike izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Več v prodajni ponudbi fiksnih storitev na www.telekom.si. Mesečna naročnina 51,99 EUR z DDV (oziroma 42,61 EUR brez DDV) je seštevek mesečne naročnine izbranega mobilnega paketa Naj (11,99 EUR z DDV oziroma 9,83 EUR brez DDV z ugodnostjo Poveži in prihrani) in izbranega paketa NEO (40 EUR z DDV oziroma 32,79 EUR brez DDV), ki veljata 4 mesece za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev.

2Akcijska ponudba 2 meseca 50 % popusta na mesečno naročnino paketa Naj A (redna mesečna naročnina 14,99 EUR s 50 % popusta za prva dva meseca je 7,50 EUR), B ali C velja za upokojence in starejše od 60 let od 12. 9. do 31. 10. 2019 oz. do razprodaje zalog ob vezavi mobilnega naročniškega razmerja za 24 mesecev z mobitelom Doro 7060 ali Samsung Galaxy A10. Velja za nove in obstoječe naročnike, ki nimajo veljavnega aneksa in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav.

3Akcijska ponudba izbranih izdelkov za 1 EUR velja od 1. 6. do 14. 11. 2019 za nove naročnike fiksnih paketov NEO A, B ali C ob vezavi za 24 mesecev in se izključuje z akcijsko mesečno naročnino izbranih fiksnih paketov. Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek računa Telekoma Slovenije. Možen je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe.

4Ugodnost Penzion (3 EUR popusta na mesečno naročnino paketa Naj B) velja za zasebne uporabnike, ki so starejši od 60 let, ki imajo status upokojenca. 3 EUR znižana mesečna naročnina paketov Naj A, B in C pa velja tudi za vse uporabnike, ki so hkrati naročniki fiksnih paketov NEO. Popusti se med seboj izključujejo. Nižja cena mobilnega paketa Naj A velja za tiste, ki so hkrati tudi naročniki enega izmed fiksnih paketov NEO in imajo skupni račun. Nižja cena mobilnega paketa Naj A velja za tiste, ki so hkrati tudi naročniki enega izmed fiksnih paketov NEO in imajo skupni račun.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Z dnem 1. 11. 2019 se mesečne naročnine paketov Naj spremenijo. Naročnina paketa Naj A se spremeni na 15,99 EUR, Naj B na 22,99 EUR in Naj C na 28,99 EUR.

Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba fiksnih paketov
Prodajna ponudba fiksnih paketov na OŠO
Prodajna ponudba paketa Naj A
Prodajna ponudba paketa Naj B
Prodajna ponudba paketa Naj C
Prodajna ponudba ugodnosti Penzion
Poveži in PrihraniSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: