0
​​

Za brezskrbno komunikacijo v Sloveniji in v državah območja EU-tarife priporočamo mobilne pakete Naj po znižani ceni, že od 5 € na mesec. Z novim mobitelom Doro 7060 ali Samsung Galaxy A10 si zagotovite 50 % popust pri dveh mesečnih naročninah.

Za enotavnejšo uporabo priporočamo paket Naj A. Za napredno uporabo pa izberite paket Naj B ali Naj C z nekaj več prenosa podatkov, pri katerem pridobite 3 € popusta na mesečno naročnino.

Paketi Naj že od 5 € za upokojence in starejše od 60 let

Novi naročniki izberite nov mobitel in si za 4 mesece zagotovite nižjo mesečno naročnino izbranega paketa Naj.5

Obstoječi naročniki izkoristite 50 % popusta na mesečno naročnino za prva dva meseca ob nakupu mobitela Doro 7060 ali Samsung Galaxy A10.5


ŽE OD
5
/MESEC
 • ENOSTAVNA UPORABA
 • POPUST PRI 2 NAROČNINAH

DORO
7060

Doro je enostaven preklopni mobitel z velikim zaslonom in tipkami za enostavno klicanje.

ŽE OD 1 €

KUPI
Doro 7060
 • PAMETNA IZBIRA
 • POPUST PRI 2 NAROČNINAH

SAMSUNG
GALAXY A10

Samsung Galaxy A10 ponuja brezkončni zaslon, z odlično ločljivostjo HD+.

ŽE OD 24x 2 €

KUPI
Samsung A10

Ugodnosti

 • NEOMEJENI KLICI DOMA IN V EU

  V paketih Naj B in Naj C

 • PRIJAZNO

  Brezplačna priključna taksa

 • ENOSTAVNO

  Brezplačna priključnina in menjava mobilnega paketa

 • IZOBRAŽEVANJE

  Brezplačne izobraževalne urice

 • POPUST

  3 € popusta na pakete Naj in 1 € popusta na pakete NEO

​​​
​​​

Ugodni mobiteli in televizorji

 
​​ ​​ ​​

Prijazno v svet komunikacije

Če si želite podrobneje seznaniti z ugodnostmi Penzion in uporabnimi storitvami, ki jih omogočajo pametni mobiteli, tablice in napredna televizija, si rezervirajte svoj termin za svetovanje. Preverite, kje vse potekajo brezplačne izobraževalne urice.

 • BREZPLAČNO

 • PRIJAZNO

 • ENOSTAVNO

PRIJAVI SE

E-Oskrba

E-oskrba omogoča oskrbo na daljavo in 24-urno varno bivanje na domu vsem, ki potrbujejo podporo pri samostojnem življenju v domačem okolju.

 • MOBILNA APLIKACIJA

 • 24-URNI NADZOR

 • OSKRBA

 • ZDRAVNIŠKA ASISTENCA

VEČ O PONUDBI

Telefonski imenik Slovenije 2019

Novi telefonski imenik za leto 2019 je izšel 4. decembra 2018. Če vam je lažje, da imate Telefonski imenik Slovenije v obliki knjige, vabljeni na prodajna mesta Telekoma Slovenije po brezplačen izvod. Za prevzem povprašajte naše svetovalce.

 • BREZPLAČEN

Naročite ga lahko tudi na brezplačni številki 080 3000.

​​​​​ ​
Opombe

1Naročniško razmerje s paketi NEO A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vključene storitve so razvidne iz tabele. Akcijska mesečna naročnina (40 EUR z DDV oziroma 32,79 EUR brez DDV) za 4 mesece velja za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev, za obstoječe naročnike pa ob vezavi za 24 mesecev, če so hkrati naročniki elektrike pri Telekomu Slovenije. Po pretečenih 4 mesecih se prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena hitrost fiksnega interneta velja v optičnem omrežju Telekoma Slovenije. Akcijska ponudba velja od 1. 6. do 28. 8. 2019 in se za nove naročnike izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Več v prodajni ponudbi fiksnih storitev na www.telekom.si. Mesečna naročnina 50 EUR z DDV (oziroma 40,99 EUR brez DDV) je seštevek mesečne naročnine izbranega mobilnega paketa Naj (10 EUR z DDV oziroma 8,20 EUR brez DDV) in izbranega paketa NEO (40 EUR z DDV oziroma 32,79 EUR brez DDV), ki veljata 4 mesece za nove naročnike ob vezavi za 24 mesecev.

2​Naročniško razmerje s paketom Naj A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vključene količine in mesečne naročnine (enotna cena in cena z ugodnostjo Poveži in prihrani) so razvidne iz tabele. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom. Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine 10 EUR z DDV (oziroma 8,20 EUR brez DDV) za obdobje 4 mesecev je sklenitev novega naročniškega razmerja in nakup subvencionirane naprave ob vezavi za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav v obdobju od 1. 7. do 31. 7. 2019. Po izteku 4 mesecev se prične zaračunavati redna mesečna naročnina izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z ostalimi obstoječimi popusti (za otroke, za mlade, za upokojence ...). Podrobnosti akcijske mesečne naročnine in ugodnost Poveži in prihrani (tudi za naročnike novih fiksnih paketov NEO) so v prodajni ponudbi na www.telekom.si.

3Akcijska ponudba izbranih izdelkov za 1 EUR velja od 1. 6. do 28. 8. 2019 za nove naročnike fiksnih paketov NEO A, B ali C ob vezavi za 24 mesecev in se izključuje z akcijsko mesečno naročnino izbranih fiksnih paketov. Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek računa Telekoma Slovenije. Možen je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe.

4Ugodnost Penzion (3 EUR popusta na mesečno naročnino paketa Naj B) velja za zasebne uporabnike, ki so starejši od 60 let, ki imajo status upokojenca. 3 EUR znižana mesečna naročnina paketov Naj A, B in C pa velja tudi za vse uporabnike, ki so hkrati naročniki fiksnih paketov NEO. Popusti se med seboj izključujejo. Nižja cena mobilnega paketa Naj A velja za tiste, ki so hkrati tudi naročniki enega izmed fiksnih paketov NEO in imajo skupni račun. Nižja cena mobilnega paketa Naj A velja za tiste, ki so hkrati tudi naročniki enega izmed fiksnih paketov NEO in imajo skupni račun.

5Akcijska ponudba 50% popust na mesečno naročnino paketa Naj A, Naj B ali Naj C za 2 meseca velja za upokojence in starejše od 60 let, od 5. 6. do 31. 7. 2019 oz. do razprodaje zalog, ob vezavi mobilnega naročniškega razmerja za 24 mesecev z mobitelom Doro 7060 ali Samsung A10. Velja za nove in obstoječe naročnike, tudi naročnike drugih mobilnih paketov upokojencev in starejših od 60 let, in nimajo veljavnega aneksa in izpolnjujejo ostale pogoje akcijskega nakupa naprav. Novi naročniki paketov Naj si tako lahko zagotovijo prva dva meseca mesečno naročnino le 5 EUR (50 % popusta na enoto akcijsko ceno 10 EUR).

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba fiksnih paketov
Prodajna ponudba fiksnih paketov na OŠO
Prodajna ponudba paketa Naj A
Prodajna ponudba paketa Naj B
Prodajna ponudba paketa Naj C
Prodajna ponudba ugodnosti Penzion
Poveži in Prihrani


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: