OPOMBE

1Ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 12 ali 24 mesecev lahko naročniki fiksnih storitev izberejo izdelek po znižani ceni, kot je navedeno v ceniku. Akcijsko obdobje traja od 19. 2. 2019 do 18. 3. 2019. Akcijska ponudba izdelkov se izključuje z drugimi akcijskimi ponudbami, razen s tistimi, kjer je to posebej navedeno. Nakup izdelka po subvencionirani ceni iz ponudbe je mogoč tudi v enkratnem znesku. Mogoč je nakup le enega izdelka iz ponudbe. Količine izdelkov so omejene. V primeru, da dobava določenega izdelka znotraj obdobja zaradi porabe količin, umika iz prodaje ali drugih razlogov ni več mogoča, si pridržujemo pravico do dopolnitve ponudbe s ponudbo novega primerljivega izdelka..

Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celoten znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

Naročnikom se zaračuna enkraten znesek 20 EUR za vse prehode na katerikoli cenejši paket v ponudbi fiksnih storitev. V primeru prehoda na dražji paket se prehod med paketi ne zaračuna

Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.


Prodajna ponudba paketa Solo
Prodajna ponudba paketa Solo