0

OPOMBE

1Znižana mesečna naročnina paketa Trio C: Novi naročniki paketa Trio C, ki od 19. 2. 2019 do 18. 3. 2019 sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 oz. za 12 mesecev prve 3 mesece oz. 1 mesec plačujejo 29,99 EUR na mesec. Po pretečenih 3 oz. 1 mesecu se začne zaračunavati redna cena paketa po ceniku. Za obstoječe naročnike paketa Trio C ta ugodnost velja v primeru, da so hkrati naročniki elektrike Telekoma Slovenije.

Akcijska ponudba naprav za 1 EUR: Ponudba velja samo za nove naročnike paketov Trio C in Modri Svet ob vezavi za 24 mesecev. Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek mesečnega računa Telekoma Slovenije. Mogoč je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe. Akcijska ponudba naprav velja od 19. 2. 2019 do 18. 3. 2019 in se izključuje z akcijsko znižano mesečno naročnino.

Programska shema: Paket Trio C vključuje televizijo s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki prek televizije ali Mojega Telekoma brezplačno nadgradijo v Mega HD.

NEO Smartbox: Novim naročnikom pripada v najem en TV-komunikator NEO Smartbox. Naročnik lahko za svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri NEO Smartboxe, pri čemer za preostale tri plačuje po 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki želijo delujoč TV-komunikator BOX ali BOX S zamenjati za NEO Smartbox, plačajo enkraten strošek izdaje v višini 29 EUR, za dodatne tri TV-komunikatorje pa za vsakega plačajo strošek izdaje v višini 29 EUR in po 2,90 EUR na mesec.

Akcija HBO za nove in obstoječe naročnike: V obdobju od 19. 2. 2019 do 18. 3. 2019 lahko novi in obstoječi naročniki, ki v zadnjih 6 mesecih niso bili naročniki opcije HBO in imajo paket, ki vključuje televizijo Telekoma Slovenije, naročijo opcijo HBO po znižani ceni 7,99 EUR/mesec za obdobje največ 12 mesecev. Za naročnike, ki opcije HBO še nikoli niso naročili, je ta prvi mesec brezplačna, nato pa 11 mesecev velja cena 7,99 EUR/mesec. Po izteku 12-mesečnega obdobja se zaračuna cena opcije HBO po veljavnem ceniku. Naročniki, ki ne želijo, da se jim storitev po izteku akcije zaračunava po veljavnem ceniku, si morajo opcijo pred iztekom izključiti prek Mojega Telekoma.

Akcija HBO za nove naročnike ob vezavi: Novi naročniki paketov Solo, Solo TV, Solo Brezžični in Trio, ki vežejo svoje naročniško razmerje z akcijsko znižano naročnino ali z nakupom izdelka, pa dobijo programsko opcijo HBO za 12 mesecev brezplačno. Naročniki, ki ne želijo, da se jim storitev po izteku akcije zaračunava po veljavnem ceniku, si morajo opcijo pred iztekom izključiti prek Mojega Telekoma.

Poveži in prihrani: Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je mogoče pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki spreminja naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje. Ugodnosti Penzion: Ugodnosti Penzion prinašajo 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih mobilnih paketih, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa ter 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih fiksnih paketih. Vse ugodnosti Penzion so predstavljene v prodajni ponudbi in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Splošne določbe: Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celoten znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

Naročnikom se v primeru prehoda na katerikoli cenejši fiksni paket zaračuna enkraten znesek 20 EUR (ne velja pri prehodih med paketi Modri). V primeru prehoda na dražji paket se prehod med paketi ne zaračuna.

Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Količine izdelkov so omejene. Za več informacij o ponudbi, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

BODITE ŠE NAPREJ OBVEŠČENI O NAŠI PONUDBI

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20% popust*

PRIJAVI SE