0

Novi mobilni paketi za vso družino

 • MOBILNA TELEFONIJA

  Neomejena komunikacija doma in v območju EU-tarife

 • DO 140 GB DOMA

  Hitri internet LTE/4G+ do 150/50 Mbit/s

 • INTERNET V EU

  Do 10814 MB za prenos podatkov v območju EU-tarife

 • DODATNE ŠTEVILKE

  Druga številka za dodatne uporabnike

 • ZNIŽAJTE CENO PAKETA

  Ugodnosti: Otrok, Penzion, NekiNeki za mlade, Poveži in prihrani

Najbolje ocenjeno mobilno omrežje v Sloveniji

Na neodvisnem testu, ki ga je opravilo nemško podjetje P3, se je mobilno omrežje Telekoma Slovenije dokazalo kot najboljše ocenjeno omrežje v Sloveniji.

Best in test


Enotna akcijska mesečna naročnina

V promocijskem obdobju od 1. 5. do 30. 6. 2019 si lahko novi naročniki ob vezavi z mobitelom pridobite enotno akcijsko mesečno naročnino, 10 € mesečno za kar 4 mesece.1

LE
10
/MESEC
 • Z MOBITELOM CENEJŠA NAROČNINA

Huawei
P30

Novi Huawei P30 je vrhunski pametni telefon, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije v slabih svetlobnih pogojih.

od 24 x 19 € / mesec  456 € enkrat
KUPI
Huawei P30
 • Z MOBITELOM CENEJŠA NAROČNINA

Huawei
P30 Lite

Novi predstavnik v ''lažji kategoriji Huawei pametnih telefonov. Procesor Kirin 710 in vgrajenih 4 GB delovnega spomina omogočajo gladko delovanje in preklapljanje med aplikacijami.

od 24 x 8,50 € / mesec  204 € enkrat
KUPI

Paketi Naj

Paket
Klici v mobilno omrežje Telekoma Slovenije
Klici v ostala slovenska omrežja ali v državah območja EU-tarife
Sporočila v Sloveniji in v državah območja EU-tarife
Prenos podatkov v Sloveniji ali v državah območja EU-tarife
Od tega brez doplačila v državah območja EU-tarife
Druga številka
Akcijska mesečna naročnina za nove naročnike1
Redna mesečna naročnina za naročnike fiksnih paketov NEO
Redna mesečna naročnina
Naj A
10,00 € /mesec
500 minut
2 GB
do 2 GB
/
10 €
11,99 €
14,99 €
Opombe

1​Naročniško razmerje s paketom Naj A, B ali C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Vključene količine in mesečne naročnine (enotna cena in cena z ugodnostjo Poveži in prihrani) so razvidne iz tabele. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov zaračuna skladno s cenikom. Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine 10 EUR za obdobje 4 mesecev je sklenitev novega naročniškega razmerja in nakup subvencionirane naprave ob vezavi za 24 mesecev v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav v obdobju od 19. 3. do 30. 6. 2019. Po izteku 4 mesecev se prične zaračunavati redna mesečna naročnina izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z ostalimi obstoječimi popusti (za otroke, za mlade, za upokojence ...). Podrobnosti akcijske mesečne naročnine in ugodnost Poveži in prihrani (tudi za naročnike novih fiksnih paketov NEO) so v prodajni ponudbi na www.telekom.si.

2​Ugodnost NekiNeki prijatelj prinaša 50 % popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Naj B ali Naj C oz. ostalih izbranih mobilnih paketov, navedenih v prodajni ponudbi Ugodnost NekiNeKi prijatelj, vsem, ki v akcijskem obdobju od 24. 5. do 31. 7. 2019 pridobijo novega naročnika paketa Naj B ali Naj C, ki je mlajši od 31 let. Obstoječi naročnik pridobi kodo za znižano mesečno naročnino, tako da pošlje SMS z vsebino NEKINEKI KODA na 1918. Pridobljeno kodo nato podari novemu naročniku, ki sklene naročniško razmerje z navedenim paketom. Novi naročnik nato kodo, ki jo je prejel od obstoječega naročnika, prek SMS-a z vsebino NEKINEKI XYXYXY (XYXYXY pomeni kodo) posreduje na 1918. Ob izpolnjenih pogojih akcije se znižana mesečna naročnina aktivira na obstoječem in novem naročniškem razmerju, oba naročnika pa prejmeta potrditveni SMS. Ugodnost velja 12 mesecev od dneva aktivacije. Vezava ni pogoj za koriščenje ugodnosti. Navedena ugodnost se izključuje z vsemi obstoječimi popusti. Za več informacij o ponudbi obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000.

3Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba paketa Naj A
Prodajna ponudba paketa Naj B
Prodajna ponudba paketa Naj C
Prodajna ponudba Akcijska mesečna naročnina paketov Naj za nove naročnike
Prodajna ponudba Ugodnost za mlade NekiNeki
Prodajna ponudba Ugodnost Penzion
Prodajna ponudba Ugodnost Poveži in prihrani
Prodajna ponudba Ugodnost Otrok
Navodila za sklenitev naročniškega razmerja za mlade

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: