0

PAKET MODRI PLUS

 • VKLJUČENA PROGRAMSKA OPCIJA
ŽE OD 79,99 € /mesec

PAKET MODRI PLUS

 • VKLJUČENA PROGRAMSKA OPCIJA
ŽE OD 79,99 € /mesec NAROČI PAKET

MOBILNE IN FIKSNE STORITVE V ENEM PAKETU

Bodite vedno brezskrbni s paketom Modri Plus! Prinaša vam brezskrbno mobilno telefonijo,
vrhunsko televizijo, hiter internet in fiksno telefonijo, vse v enem paketu po ugodni ceni.

Izberite paket in prihranite

245+

TV-programov, več kot 50 v HD

NEOMEJENI

klici in sporočila doma

60 GB

prenosa podatkov doma

DRUGA ŠTEVILKA

3 dodatne številke

Dodajte paketu Modri Plus

 • Ugodnosti z elektriko

  Povežite vse storitve za dom in prihranite z elektriko Telekoma Slovenije.

 • HBO 1 leto brezplačno

  HBO za nove naročnike
  12 mesecev brez doplačila

 • Ponudba izdelkov

  Novi naročniki izberite
  nov televizor, računalnik, tablico na obroke.


Paket MODRI PLUS vključuje

MOBILNA TELEFONIJA
Neomejeni klici v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife
Neomejena sporočila SMS in MMS v Sloveniji in v državah območja EU-tarife
60 GB prenosa podatkov v Sloveniji od tega 16785 MB brez dodatnih stroškov v območju z EU-tarifo
INTERNET
Hitrost do 100/20 Mbit/s
Odličen WiFi za uporabo v vašem domu
Možnost storitve Varnostni paket Kaspersky
TELEVIZIJA
Več kot 245 programov od tega več kot 50 v HD
Ogled nazaj do 7 dni
Programska opcija po izbiri
FIKSNA TELEFONIJA
Neomjeni klici v IP-omrežje Telekoma Slovenije
1000 minut za klice v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja

PAKET MODRI PLUS ZA VSE POTREBE DRUŽINE

Hiter internet in kakovosten WiFi omogočata, da lahko brskate po spletu vsi naenkrat, v bogatem naboru TV-programov pa bo vsakdo našel kaj zase.

Preverite ponudbo izdelkov

Za vse potrebe vaše družine

 • Ponujamo enostavno rešitev razpeljave interneta in televizije po stanovanju prek električnega omrežja - brez vrtanja in polaganja kablov.
 • HBO za nove naročnike 12 mesecev brez doplačila.
 • Do 3 dodatne mobilne številke s paketom Druga številka z neomejenimi klici doma ali v EU-tarifi.
 • Mobilno omrežje Telekoma Slovenije omogoča vrhunsko uporabniško izkušnjo, zanesljivo delovanje in odločilno pokritost.

OPOMBE

1Znižana mesečna naročnina paketa Modri Svet: Novi naročniki paketa Modri Svet, ki od 19. 2. do 18. 3. 2019 sklenejo naročniško razmerje z vezavo za 24 oz. za 12 mesecev prve 3 mesece oz. 1 mesec plačujejo 49,99 EUR na mesec. Po pretečenih 3 oz. 1 mesecu se začne zaračunavati redna cena paketa po ceniku. Za obstoječe naročnike ta ugodnost velja v primeru, da so hkrati naročniki elektrike Telekoma Slovenije.

Akcijska ponudba naprav za 1 EUR: Ponudba naprav za le 1 EUR velja samo za nove naročnike fiksnih paketov Trio C in Modri Svet ob vezavi za 24 mesecev. Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek mesečnega računa Telekoma Slovenije. Mogoč je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe. Akcijska ponudba velja od 19. 2. do 18. 3. 2019 in se izključuje z akcijsko znižano mesečno naročnino.

Akcija HBO za nove in obstoječe naročnike: V obdobju od 19. 2. do 18. 3. 2019 lahko novi in obstoječi naročniki, ki v zadnjih 6 mesecih niso bili naročniki opcije HBO in imajo paket, ki vključuje televizijo Telekoma Slovenije, naročijo opcijo HBO po znižani ceni 7,99 EUR/mesec za obdobje največ 12 mesecev. Za naročnike, ki opcije HBO še nikoli niso naročili, je ta prvi mesec brezplačna, nato pa 11 mesecev velja cena 7,99 EUR/mesec. Po izteku 12-mesečnega obdobja se zaračuna cena opcije HBO po veljavnem ceniku. Naročniki, ki ne želijo, da se jim storitev po izteku akcije zaračunava po veljavnem ceniku, si morajo opcijo pred iztekom izključiti prek Mojega Telekoma.

NEO Smartbox: Novim naročnikom paketov Modri (razen Modri Net) pripada v najem en TV-komunikator NEO Smartbox. Naročnik lahko za svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri NEO Smartboxe, pri čemer za preostale tri plača po 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki želijo delujoč TV-komunikator BOX ali BOX S zamenjati za NEO Smartbox, plačajo enkraten strošek izdaje v višini 29 EUR, za dodatne tri TV-komunikatorje pa za vsakega plačajo strošek izdaje v višini 29 EUR in po 2,90 EUR na mesec.

Modri Svet: Naročniško razmerje s paketom Modri Svet lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki.

Modri Plus: Naročniško razmerje s paketom Modri Plus lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih in/ali fiksnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Modri Plus vsebuje: TV s programsko shemo Standard, ki jo lahko naročniki brezplačno nadgradijo v Mega HD, in dodatno programsko opcijo po izbiri, internet s hitrostjo 100 Mbit/s / 20 Mbit/s na FTTH oz. do 20 Mbit/s /1 Mbit/s VAR na ADSL oz. do 30 Mbit/s / 5 Mbit/s VAR na VDSL, IP-telefonijo z eno telefonsko številko, ki vključuje 1.000 minut v vsa fiksna in mobilna slovenska omrežja, ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e, neomejene pogovore ter SMS- /MMS-e v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v območju držav z EU-tarifo se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov) in 60 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega v državah območja EU-tarife brezplačna poraba do 12030 MB oz. do 16785 MB po 1. 1. 2019). Po porabljeni vključeni količini prenosa podatkov 60 GB se prenos podatkov onemogoči. Nad vključeno količino, ki je na voljo brezplačno, se prenos podatkov zaračunava v skladu s cenikom prenosa podatkov v državah območja EU-tarife. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Naročnikom navedenega paketa so omogočeni tudi dodatni zakupi. Dodatno programsko opcijo po izbiri (razen programskih opcij Eksplozivni, Eksplozivni+ in Dajmedol+) lahko naroči naročnik ob sklenitvi paketa, kasnejša menjava brezplačnih programskih opcij pa je mogoča le na pisno ali ustno zahtevo. Ob naročilu druge programske opcije, ki je dražja, ta samodejno ne postane brezplačna.

Modri Net: Paket Modri Net vsebuje TV z osnovno programsko shemo, dosegljivo prek spletne aplikacije TViN ali na TV z uporabo ustreznega TV-komunikatorja (TV-komunikator ni vključen v ceno paketa in ga uporabnik lahko najame za 2,9 EUR mesečno), internet s hitrostjo do 100 Mbit/s/40 Mbit/s na FTTH oz. do 20 Mbit/s /1 Mbit/s VAR na ADSL oz. do 40 Mbit/s / 10 Mbit/s VAR na VDSL ter mobilni del, ki vključuje neomejene pogovore v vsa slovenska omrežja, neomejene SMS-/MMS-e in 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, neomejene pogovore ter SMS- /MMS-e v državah območja EU-tarife (pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov) in 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega v državah območja EU-tarife brezplačna poraba do 7560 MB oz. do 9323 MB po 1. 1. 2019). Po porabljeni vključeni količini prenosa podatkov 20 GB se prenos podatkov onemogoči. Nad vključeno količino, ki je na voljo brezplačno, se prenos podatkov zaračunava v skladu s cenikom prenosa podatkov v državah območja EU-tarife. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije.

Druga številka: Pri paketih Modri je mogoča sklenitev dodatnega naročniškega razmerja Druga številka z mesečno naročnino 14,99 EUR. Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki ga lahko sklenejo naročniki paketov, naštetih v prodajni ponudbi. Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja Druga številka prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Storitve, opravljene po porabljenih zakupljenih količinah, se zaračunajo po ceniku nosilnega razmerja. Ob vklopu podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini, ki je zabeležen v prodajni ponudbi (cenik). S sklenitvijo novega podrejenega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se ne zaračuna strošek spremembe paketa.

Splošne določbe: Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celoten znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.

Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija. Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije.

Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Količine izdelkov so omejene. Za več informacij o ponudbi, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: