0
Višje hitrosti v paketu Mobilni net Neomejeni

Do 31.12. 2020 je novim in obstoječim naročnikom paketa Mobilni net Neomejeni omogočena ugodnost v višini 100% popusta na mesečno naročnino storitve LTE s hitrostjo do 20/5 Mbit/s.2
Paket Mobilni net Neomejeni dobite z ugodnostjo Poveži in prihrani za samo 19,99 €!

SAMO
1999 €
/MESEC
Vklop višje hitrosti je mogoč tudi prek sporočila SMS
​Dodatna hitrost vklopa hitrostiCenaVklop prek sporočila SMS na 1918​Izklop prek sporočila SMS na 1918
Akcijska ugodnost:
Hitrost LTE/4G 20/5 Mbit/s
10 €
0 €2
MILTE20MILTE20 NE
​Hitrost LTE/4G 20/5 Mbit/s10 €MILTE20MILTE20 NE
​Hitrost LTE/4G 50/10 Mbit/s16 €MILTE50MILTE50 NE


OPOMBE

1Naročniško razmerje s paketom Mobilni net Neomejeni lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni uporabniki. Paket Mobilni net Neomejeni z mesečno naročnino 25,99 EUR (19,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejen prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (s hitrostjo do 4 Mbit/s v smeri k uporabniku in do 2 Mbit/s iz smeri uporabnika) in 100 SMS-ov v vsa slovenska omrežja. Pri paketu so možni zakupi višje hitrosti prenosa podatkov, ki so na voljo zgolj v omrežju LTE/4G+ Telekoma Slovenije. Naročniki paketa lahko storitve uporabljajo le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Gostovanje v omrežjih tujih operaterjev (roaming) ni omogočeno. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Pri uporabi dostopne točke APN (internetin) je vsa komunikacija odprta v smeri od interneta proti mobilni napravi. S tem je naprava izpostavljena možnostim vdora z interneta, zato priporočamo večjo previdnost. Cene so v EUR z DDV.

2Novim naročnikom paketa Mobilni net neomejeno se v obdobju od 15. 7. 2020 do 31. 12. 2020 omogoči brezplačna storitev LTE 20/5 za obdobje 24 mesecev. Po poteku brezplačnega obdobja se storitev zaračuna v skladu z veljavnim cenikom.
Obstoječim naročnikom paketa Mobilni net neomejeno se pod pogojem, da opravijo vezavo v obdobju od 15. 7. 2020 do 31. 12. 2020 omogoči brezplačna storitev LTE 20/5 Mbit/s za obdobje 12 mesecev - vezava 24 mesecev. Po poteku brezplačnega obdobja se storitev zaračuna v skladu z veljavnim cenikom.

Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani v primeru skupnega računa je možno pod pogoji vsakokrat veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije. Naročniku, ki želi spremeniti naročniško razmerje, predlagamo, da preveri, ali s takšno spremembo še vedno izpolnjuje pogoje za koriščenje ugodnosti.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.Prodajna ponudba paketa Mobilni net Neomejeni​​
Prodajna ponudba Poveži in Prihrani
Cenik paketa Mobilni net Neomejeni


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: