0
Akcijska naročnina za nove naročnike

Novi naročniki, ki v promocijskem obdobju od 21. 8. do 31. 10. 2018 sklenete paket Dostopni A, plačujete prvo leto samo 15,99 € na mesec, naročniki fiksnih storitev pa že od 13,99 € na mesec 1 leto.1

ŽE OD
1399 €
/MESEC

OPOMBE

1Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine (15,99 EUR) za 12 mesecev in brezplačne priključne takse, je sklenitev novega naročniškega razmerja z enim od navedenih paketov v obdobju od 21. 8. do 31. 10. 2018, pri paketu Dostopni C pa je pogoj še nakup subvencionirane naprave ob vezavi za 24 mesecev, v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. Po izteku 12 mesecev se prične zaračunavati redna mesečna naročnina izbranega paketa Dostopni po takrat veljavnem ceniku. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z vsemi obstoječimi popusti, razen s popustom Poveži in prihrani ter popustom iz naslova ugodnosti Penzion. Koriščenje ugodnosti Poveži in prihrani (-2 EUR pri paketih Dostopni A in B oz. -6 EUR pri paketu Dostopni C) je možno v primeru skupnega računa in pod pogoji veljavne prodajne ponudbe Poveži in prihrani. Podrobnosti akcijske mesečne naročnine so v prodajni ponudbi Akcijska mesečna naročnina 15,99 EUR paketov Dostopni.

Naročniško razmerje s paketom Dostopni A lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Dostopni A z mesečno naročnino 24,99 EUR (22,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife, 20 minut pogovorov iz Slovenije v EU-območje ter 30 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 7168 MB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketa Dostopni A (1 dodatno). Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Ob vklopu vsakega podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini v višini 14,99 EUR na mesec.

Ugodnosti Penzion prinašajo 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih mobilnih paketih, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa ter 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih fiksnih paketih. Vse ugodnosti Penzion so predstavljene v prodajni ponudbi, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: