0

OPOMBE

1Naročniško razmerje s paketom Dostopni A lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Dostopni A z mesečno naročnino 24,99 EUR (22,99 EUR z ugodnostjo Poveži in prihrani) vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife, 20 minut pogovorov iz Slovenije v EU-območje ter 30 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 7168 MB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna priključna taksa v višini 10,95 EUR, v primeru spremembe obstoječega mobilnega paketa v navedeni paket pa se zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Zakup KO EU 100 minut za naročnike paketa Vse dobro, ki vključuje 100 minut klicev iz Slovenije v EU-območje, je v koledarskem letu dva meseca brezplačenna, nato pa se obračuna po ceniku, in sicer 5 EUR na mesec. Naročnina opcije zakupa se obračuna za polno obračunsko obdobje, ne glede na datum vklopa ali izklopa storitve. Za vklop uporabnik pošlje SMS s ključno besedo KO EU 100 na 1918Vklop je mogoč prek SMS-a s ključno besedo KO EU 100 na 1918. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Po porabi zakupljenih količin se pogovori obračunavajo po veljavnem ceniku.

Naročniško razmerje Druga številka je dodatno podrejeno naročniško razmerje, ki je na voljo naročnikom paketa Dostopni A (1 dodatno). Z vklopom podrejenega naročniškega razmerja prejmejo naročniki dodatno kartico SIM, ki uporablja zakupljene količine nosilnega naročniškega razmerja. Ob vklopu vsakega podrejenega naročniškega razmerja Druga številka se nosilnemu naročniškemu razmerju zaračuna dodatek k mesečni naročnini v višini 14,99 EUR na mesec.

Ugodnosti Penzion prinašajo 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih mobilnih paketih, brezplačno priključno takso in brezplačno menjavo mobilnega paketa ter 1 EUR popusta na mesečno naročnino pri izbranih fiksnih paketih. Vse ugodnosti Penzion so predstavljene v prodajni ponudbi, ki je na voljo na www.telekom.si in na prodajnih mestih Telekoma Slovenije.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN ZADENITE HUAWEI MATE 20 PRO

Ne zamudite novosti in najboljših ponudb ter sodelujte v nagradni igri.*

PRIJAVI SE