0

Mobilni paket Za dva

Dobre stvari je lepo deliti. Z mobilnim paketom Za dva dobita oba enako. Vsak 100 GB na mesec in neomejene klice ter sporočila že od 18 € na mesec. Da bosta še bolj povezana, izberita vsak svoj mobitel Xiaomi po izjemni ceni.

  • MOŽNOST POLNJENJA DRUGIH NAPRAV

Xiaomi
Redmi Note 9

Xiaomi Redmi Note 9 odlikujejo kar štiri zadnje kamere z 48 megapikselnim glavnim senzorjem, zmogljivim 8-jedrnim procesorjem in visoko zmogljivo 5020mAh baterijo.

109,20 € enkrat 24 X 4,55 €

KUPI
Xiaomi Redmi Note 9
  • NAČIN HITREGA POLNJENJA

Xiaomi
Redmi Note 9 Pro

Zmogljivim 8-jedrni procesor, peta generacija AI pogona. Štiri kamere na zadnji strani s kar 64 megapikselskim glavnim senzorjem, ter prav tako zelo zmogljivo baterijo.

162,48 € enkrat 24 X 6,77 €

KUPI
Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Najbolj vroči mobiteli ta hip

OPOMBE
Naročniško razmerje z mobilnim paketom Za dva lahko v promocijskem obdobju od 1. 2. do 15. 3. 2021 sklene nov ali obstoječi naročnik mobilnih storitev, ki je zasebni ali poslovni uporabnik. Pogoj za koriščenje ponudbe je, da en naročnik istočasno sklene dve naročniški razmerji s paketom Za dva in ju poveže v skupni račun. Vsak paket Za dva z mesečno naročnino 20 EUR (16,39 EUR brez DDV) (za mlajše od 31 let je skupna mesečna naročnina za obe številki 36 EUR; 18 EUR na osebo) vključuje neomejene pogovore in neomejene SMS-/MMS-e v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife ter 100 GB prenosa podatkov, ki jih je mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega brezplačno do 11189 MB v državah območja EU-tarife). Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega ali spremembo obstoječega naročniškega razmerja se naročnikom zaračuna enkraten znesek v višini 10,95 EUR za vsako naročniško razmerje. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja in v državah območja EU-tarife so namenjeni običajni uporabi storitve. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska, Velika Britanija.

Naročnik, ki v skladu s Prodajno ponudbo Ugodnost Mladi izpolnjuje pogoje za pridobitev Ugodnost Mladi, je upravičen do 4 EUR popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Za dva. Ugodnost Mladi se lahko uveljavlja na največ enem mobilnem naročniškem razmerju.

Naročnik, ki v skladu s Prodajno ponudbo Ugodnosti Penzion izpolnjuje pogoje za pridobitev ugodnosti Penzion, je upravičen do 1 EUR popusta na mesečno naročnino mobilnega paketa Za dva. Ugodnost Penzion se lahko uveljavlja na največ enem mobilnem naročniškem razmerju.

Za več informacij o prodajni ponudbi paketa in ceniku drugih storitev obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana


Prodajne ponudbe

Prodajna ponudba paketa Paket za dva
Prodajna ponudba Ugodnost Mladi
Prodajna ponudba Ugodnosti Penzion

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: