0

V leto 2019 s prazničnim paketom Vse dobro

Vsi novi in obstoječi naročniki dobite paket Vse dobro za samo 19,99 € na mesec za čas vezave z mobitelom. Izkoristite izjemno praznično ponudbo v promocijskem obdobju!
Ponudba velja od 15. 11. 2018 do 31. 1. 2019.1


OPOMBE

1Naročniško razmerje s paketom Vse dobro lahko v promocijskem obdobju od 15. 11. 2018 do 31. 1. 2019 sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki. Paket Vse dobro z mesečno naročnino 24,99 EUR vključuje neomejene pogovore v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, 2019 enot storitev (1 enota storitve je enaka 1 minuti pogovora v ostala slovenska omrežja ali 1 minuti odhodnih klicev znotraj držav območja EU-tarife (velja tudi za klice iz EU v Slovenijo) ali 1 poslanemu sporočilu SMS/MMS v Sloveniji ali 1 poslanemu sporočilu SMS iz držav območja EU-tarife) in 2019 GB prenosa podatkov, ki jih je v koledarskem letu mogoče porabiti v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije (od tega na mesec brezplačno do 9323 MB v državah območja EU-tarife). Pri poslanih in prejetih MMS-ih v državah območja EU-tarife se prenos podatkov odšteva od skupne količine prenosa podatkov. Po doseženi skupni vključeni količini prenosa podatkov se prenos podatkov ustavi. Z naslednjim koledarskim letom se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov, kot jo zagotavlja Telekom Slovenije. Navedene količine in cene veljajo za storitve, opravljene v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali v državah območja EU-tarife v okviru enega obračunskega obdobja, 2019 GB prenosa podatkov pa v okviru enega koledarskega leta. Neporabljena vključena količina prenosa podatkov za Slovenijo (2019 GB) se ne prenaša v naslednje koledarsko leto. Neporabljene vključene enote in brezplačen prenos podatkov v državah območja EU-tarife se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. S sklenitvijo novega naročniškega razmerja ali spremembo obstoječega naročniškega razmerja se naročniku zaračuna znesek v višini 10,95 EUR. Cene so v EUR z DDV. Neomejeni pogovori v mobilno omrežje Telekoma Slovenije so namenjeni običajni uporabi storitve. Uporaba storitve, ki bi kakorkoli škodovala omrežju Telekoma Slovenije, ni dovoljena. Med kršitve sodijo namerna preobremenitev omrežja, onemogočanje normalne uporabe omrežja drugim uporabnikom, uporaba storitve v komercialne namene, preprodaja storitve tretjim osebam, uporaba storitve s sistemi za samodejno klicanje oz. pošiljanje SMS-/MMS-ov brez človekovega posredovanja ipd. V primeru, da Telekom Slovenije oceni, da je naročnikova uporaba storitve v nasprotju s temi pogoji, si pridržuje pravico naročnika opozoriti in/ali mu onemogočiti uporabo storitve.

Akcijska cena paketa Vse dobro Pogoj za pridobitev akcijske mesečne naročnine (19,99 EUR) je sklenitev ali sprememba naročniškega razmerja s paketom Vse dobro in hkratni nakup subvencionirane naprave z vezavo v skladu s Pogoji akcijskega nakupa naprav. Akcijska mesečna naročnina velja za čas vezave (12 ali 24 mesecev). Po izteku 12 oz. 24 mesecev se prične zaračunavati redna mesečna naročnina paketa Vse dobro po takrat veljavnem ceniku. Navedena akcijska mesečna naročnina se izključuje z vsemi obstoječimi popusti. Zamenjava popustov ni mogoča. Podrobnosti akcijske mesečne naročnine so v prodajni ponudbi Akcijska mesečna naročnina 19,99 EUR paketa Vse dobro.

Domače omrežje (doma) je mobilno omrežje Telekoma Slovenije. Države območja EU-tarife: Avstrija, Belgija, Bolgarija, Republika Ciper (grški del Cipra), Češka, Danska, Estonija, Finska, Francija, Gibraltar, Grčija, Hrvaška, Irska, Islandija, Italija, Kanarski otoki, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Španija, Švedska in Velika Britanija.

Zakup KO EU 100 minut za naročnike paketa Vse dobro, ki vključuje 100 minut klicev iz Slovenije v EU-območje, je v koledarskem letu dva meseca brezplačen, nato pa se obračuna po ceniku, in sicer 5 EUR na mesec. Naročnina zakupa se obračuna za polno obračunsko obdobje, ne glede na datum vklopa ali izklopa. Za vklop uporabnik pošlje SMS s ključno besedo KO EU 100 na 1918. Neporabljene količine se ne prenašajo v naslednje obračunsko obdobje. Po porabi zakupljenih količin se pogovori obračunavajo po veljavnem ceniku.Prodajni ponudbi paketa Vse dobro
Prodajna ponudba paketa Vse dobro
Prodajna ponudba Akcijska mesečna naročnina 19,99 EUR paketa Vse dobroSledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila:

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN ZADENITE HUAWEI MATE 20 PRO

Ne zamudite novosti in najboljših ponudb ter sodelujte v nagradni igri.*

PRIJAVI SE