0

V skrbi za zdravje naših uporabnikov in zaposlenih so Telekomovi centri zaprti. Na ta način skupaj z vami prispevamo k preventivi za zajezitev širjenja koronavirusa. Vabimo vas, da za nakup izdelkov obiščete našo E-trgovino. Če potrebujete informacije v zvezi z našimi storitvami, vas prosimo, da nam pišete na info@telekom.si ali pokličete na brezplačno številko 080 8000. Če potrebujete tehnično pomoč, kontaktirajte našega digitalnega svetovalca Maksa na https://ts.si/maks-kontakt, lahko pa nam tudi pišete na tehnicna.pomoc@telekom.si ali nas pokličete na brezplačno številko 080 1000.
Hvala za razumevanje.

Preživite prosti čas z družino, skupaj si oglejte kakšen film, risanko, igrajte družabne igre, otroci naj osvojijo novo znanje na zabaven način, ... pri tem pa poskrbite tudi za najranljivejšo skupino med nami, to je starejše in kronične bolnike, tudi ko niste ob njih – na voljo vam je storitev E-oskrba. In če delate od doma: doma si lahko olajšate z dodatnim monitorjem in drugo računalniško opremo.


V Telekomu Slovenije smo razvili in zagotovili celotno tehnološko podporo telemedicinskemu centru, katerega namen je zdravljenje bolnikov z virusom Covid-19 brez neposrednega stika. Bolnik si doma z brezžičnimi merilniki izmeri določene vitalne funkcije (npr. saturacijo kisika v krvi, pritisk, EKG, telesno temperaturo …), nato pa prek aplikacije E-zdravje na tablici ali pametnem telefonu pošlje svoje podatke do zdravstvenega osebja, ki v primeru odstopanj ustrezno reagira.


#povezani s svojci v domovih za ostarele

V teh dneh je ena največjih želja oskrbovancev v domovih za ostarele poklepetati in videti svoje najdražje. Da boste vzpostavili stik s svojci v domovih, kontaktirajte osebje v domu, saj vam bodo podali podatke za Viber, Skype in druge podobne možnosti, s katerimi boste na daljavo osrečili ljubljene.
Bodimo #povezani in ne pozabite: #ostanidoma

Več o akciji si preberite v sporočilu za medije
VSA OBVESTILA

Prodaja in pomoč na daljavo

Na enem mestu smo zbrali storitve, ki jih lahko v času epidemije uredite sami, na daljavo:
v E-trgovini, Mojem Telekomu, z digitalnim svetovalcem Maksom ali s klicem na 080 8000 oz. 080 1000.


 1. Po telefonu:
  Informacije in naročila: 080 8000
  Tehnična pomoč: 080 1000
 2. Prek e-pošte:
  Informacije in naročila:info@telekom.si
  Tehnična pomoč: tehnicna.pomoc@telekom.si
 3. Digitalni svetovalec Maks:
  Tehnična pomoč
VSE STORITVE NA DALJAVO

Dodatnih 5 GB prenosa podatkov

Da boste v naslednjih dneh še bolj povezani z bližnjimi, smo vsem našim naročnikom mobilnih storitev dodali 5 GB prenosa podatkov v Sloveniji.
V teh izjemnih okoliščinah skrbimo tudi za to, da zagotavljamo čim bolj nemoteno delovanje storitev.


Za nemoteno šolanje na daljavo smo ponastavili prenos podatkov

Da bosta lahko šolanje in delo na daljavo v času razglašene epidemije potekala nemoteno, hkrati pa bo zagotovljeno tudi nemoteno obveščanje prebivalstva, smo danes ponastavili količine prenosa podatkov vsem svojim naročnikom mobilnih paketov.

Primer ponastavitev prenosa podatkov: naročniku, ki ima v paketu 40 GB prenosa podatkov, do današnjega dne, pa jih je porabil 15 GB, se bo porabljeni prenos izbrisal, tako da ima na današnji dan ponovno na voljo vseh 40 GB prenosa podatkov.

Gigabajte, ki jih ne potrebujete, lahko brezplačno podarite tistim, ki jih potrebujejo

Svojim naročnikom mobilnih paketov omogočamo tudi, da lahko gigabajte oz. prenos podatkov, ki jih imajo vključene v svojem paketu, tudi delijo oz. podarijo drugim uporabnikom. Edini pogoj pri tem je, da je prejemnik gigabajtov naročnik mobilnih storitev Telekoma Slovenije ali uporabnik predplačniških mobilnih storitev Mobi.


Navodilo kako lahko podarite GB
Več si lahko preberite v sporočilu za medije

Brezplačno smo vam nadgradili programsko shemo z dodatnimi TV-vsebinami

Zleknite se na kavč in z glasovnim iskalnikom poiščite najljubšo vsebino. Z aplikacijo YouTube si zavrtite najljubšo skladbo ali se nasmejte ob videosmešnici. V Telekomu Slovenije smo vsem svojim uporabnikom brezplačno nadgradili TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami, obenem pa brezplačno ponudili programski opciji PickBox Now in Minimax+* - aktivirajte si ju v Mojem Telekomu.

Kakovostne vsebine za otroke

Nickelodeon, Boomerang, Cartoon, Minimax, Jim Jam, Da Vinci Learning in programska opcija Minimax+*, ki si jo aktivirajte v Mojem Telekomu

Vsebine za ljubitelje filmov in serij

Fox, Fox life, Fox crime, Fox movies

Dokumentarni in
informativni programi

AMC, Animal planet, Discovery channel, HGTV, ID xtra, TLC, Travel channel, 24kitchen, National Geographic, Viasat history, Viasat nature in Viasat Explore
CNN

Programi za športne navdušence

Eurosport 1, Eurosport 2 in Eurosport 4k, do konca meseca so vsem brezplačno na voljo tudi vsi programi Šport TV

Programska opcija
Pickbox NOW

Programska opcija Pickbox NOW brezplačno do preklica epidemije* - aktivirajte si jo v Mojem Telekomu
VEČ

Cinestar in Cinestar Triller&Action

Uživajte v filmskih in akcijskih pustolovščinah na programih Cinestar in Cinestar Triller&Action. Programa bosta samodejno vklopljena v vseh programskih shemah do 30. 4. 2020

Programska opcija
Balkan

46 TV-programov iz Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Makedonije in Albanije. Opcijo naročite v Mojem Telekomu - programska opcija je brezplačna do 30. 4. 2020. Izklop bo samodejen.
VEČ

Programska opcija
RUS 5+

6 ruskih TV-programov, ki prinašajo najboljše ruske filme, glasbo, izobraževalne vsebine za otroke.​​ Opcijo naročite v Mojem Telekomu - programska opcija je brezplačna do 30. 4. 2020. Izklop bo samodejen.
VEČ

Programska opcija
HBO

Za naročnike, ki opcije HBO še nikoli niso naročili, je prvi mesec brezplačna**- aktivirajte si jo v Mojem Telekomu
VEČ

Za otroke dodatno priporočamo tudi:

Aplikacija Da Vinci Learning: Ob tem je en mesec na voljo tudi brezplačni dostop do mobilne aplikacije DaVinci Kids, ki prek video in interaktivnih vsebin otrokom na humoren in njim prilagojen način približa znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vsebine so namenjene otrokom od 6. do 12. leta; le pri Telekomu Slovenije pa so na voljo tudi v slovenščini.

NAVODILA ZA AKTIVACIJO

   

Ob prvem vklopu programsko opcijo Da Vinci Kids v tekočem mesecu spremljate brezplačno. Mesečna naročnina se prične zaračunavati šele z naslednjim mesecem.Otroški park NEO vam omogoča, da izbrani sklop risank zaklenete s kodo in tako poskrbite, da gledajo otroci le tiste risanke, ki so primerne za njihovo starost. Z otroškim parkom NEO ste starši brez skrbi, saj lahko otrok samostojno izbira vsebino, ki jo želi gledati, vi pa veste, da lahko brska samo med vsebinami, ki so primerne zanj. Preverite kako deluje.*Uporabnikom televizije omogočamo brezplačno uporabo programskih opcij Pickbox NOW in Minimax+. Programski opciji aktivirate v Mojem Telekomu. Opciji bosta do preklica epidemije brezplačno na voljo vsem naročnikom, ki ju do sedaj še niso imeli naročenih.
Programske opcije Rus 5+, Balkan ter programa Cinestar in Cinestar Action&Triller so brezplačni do 30. 4. 2020. Aktivirate si jih v Mojem Telekomu. Izklop bo samodejen.
**V obdobju od 1. 2. do 30. 4. 2020 lahko novi in obstoječi naročniki televizije, ki v zadnjih 6 mesecih niso bili naročniki opcije HBO, to naročijo po znižani ceni 7,99 EUR/mesec za obdobje največ 12 mesecev. Za naročnike, ki opcije HBO še nikoli niso naročili, je prvi mesec brezplačna, nato pa 11 mesecev velja cena 7,99 EUR/mesec. Po izteku 12-mesečnega obdobja se opcija HBO začne zaračunavati po veljavnem ceniku. Naročniki, ki ne želijo, da se jim storitev po izteku akcije začne zaračunavati, si morajo opcijo pred iztekom izključiti v Mojem Telekomu.

Za zdrav um in telo

#vadidoma

S telesno aktivnostjo krepite svoj imunski sistem in skrbite za dobro počutje. Da vam pri tem pomagamo, smo skupaj s top vaditelji pripravili vodene vadbe, primerne za vsakogar. Gre za družbenokoristno akcijo, s katero želimo našim uporabnikom zagotoviti, da ostanejo aktivni tudi doma.
Vadbe najdete v sklopu Videoteke in z glasovnimi ukazi "vadi doma", "telovadba", "vadba".
Vse vadbe so na NEO Smartboxu in na neo.io brezplačne!

PRIDRUŽI SE VADBI

Namesto v kino, imejte DKino doma

Z družino si skupaj oglejte najnovejše filme, sinhronizirane celovečerne risanke, dokumentarce, domačo produkcijo …

Vsebine so na voljo od 1,79 € dalje za 48-urno izposojo.
Preverite več

OTROŠKE SINHRONIZIRANE VSEBINE

NAJNOVEJŠE VSEBINE

SLOVENSKI FILMI


KATALOG VSEBIN   IZKORISTITE TOČKE PROGRAMA ZVESTOBEBodite samostojni z Mojim Telekomom

 • PLAČAJTE RAČUNE

  Naj vas ne skrbi rok plačila računov za storitve Telekoma Slovenije, saj jih lahko poravnate v Mojem Telekomu. Brez provizije, 24 ur na dan in vse dni v tednu. Plačilo je mogoče s karticami Maestro, Mastercard in Visa.

 • NAPOLNITE MOBI

  S plačilno kartico ali z VALÚ Moneto lahko na daleč napolnite tudi račun Mobi.

 • DELITE GB

  Z najbližjimi delite svoje podatke – s storitvijo Delim GB večkrat po 1, 5, 10 ali 20 GB za prenos podatkov drugemu naročniku mobilnih storitev ali uporabniku Mobi.

 • REGISTRIRAJTE SE

  Obiščite moj.telekom.si ali nas pokličite na 080 8000 in registracijo bomo uredili namesto vas.MOJ TELEKOM

Skrajšajte si čas in s svojimi otroki postanite igrivi tudi vi

CELOTNA PONUDBA

Poskrbeli smo tudi za vse, ki boste v službi tudi doma

Preverite pester nabor izdelkov, storitev in rešitev, ki olajšajo delo na daljavo. V E-trgovini preverite izdelke za prijazno 'domačo pisarno'. Dostava je brezplačna.

CELOTNA PONUDBA

E-oskrba

Ker so starejši in kronični bolniki najranljivejša skupina pristojni stikov z njimi ne priporočajo. Da boste vseeno brez skrbi, predlagamo storitev, s pomočjo katere jih boste vedno lahko imeli na očeh in za morebitno zdravniško pomoč zanje poskrbeli kar na daljavo.

Storitev E-oskrba zagotavlja 24-urno povezavo s centrom za pomoč na daljavo in takojšnje proženje klica na pomoč s pritiskom na gumb na obesku ali na varovalni enoti v primeru padca ali slabosti.

PREVERI VEČ

ARHIV OBVESTIL
Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: