0

Znova smo brezplačno nadgradili programske sheme

Ob izvajanju strožjih ukrepov za zajezitev širjenja covida-19 smo svojim naročnikom televizije brezplačno nadgradili programske TV-sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi, športnimi in glasbenimi vsebinami.

OTROŠKI

Za otroke smo v vseh programskih shemah omogočili brezplačen dostop do programov Da Vinci Learning, Nickelodeon, Minimax, Jim Jam, Nick Toons, Nick Jr., Boomerang in Cartoon/TCM.

DA VINCI LEARNING NICKELODEON MINIMAX JIMJAM NICKTOONS NICK JR. BOOMERANG CARTOON / TCM

FILMSKI IN ZABAVNI

Vsem ljubiteljem filmov in zabavnih programov so brezplačno na voljo tudi AMC, Epic Drama, TV 1000, HGTV, Fox, Fox Life, Fox Movies, Fox Crime in 24Kitchen.

Decembra si brezplačno vključite tudi programsko opcijo CineStar TV Premiere in uživajte v gledanju televizije. Konec decembra se bo programska opcija izključila samodejno.

AMC EPIC DRAMA TV 1000 HGTV FOX FOX LIFE FOX CRIME FOX MOVIES 24KITCHEN Cinestar TV Premiere

DOKUMENTARNI IN POLJUDNOZNANSTVENI

Za ljubitelje dokumentarnih in poljudnoznanstvenih vsebin smo v vse programske sheme brezplačno dodali programe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery TLC, CBS Reality, Outdoor, Travel XP, Travel Channel, Discovery ID Xtra, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, National Geographic in National Geographic Wild. Ob tem pa je na voljo tudi informativni program CNN.

DISCOVERY CHANNEL ANIMAL PLANET DISCOVERY TLC CBS REALITY OUTDOOR TRAVELXP HD TRAVEL CHANNEL DISCOVERY ID XTRA VIASAT HISTORY VIASAT NATURE VIASAT EXPLORE NATIONAL GEOGRAPHIC NATIONAL GEOGRAPHIC WILD CNN

ŠPORTNI

Od športnih programov so v vseh shemah dodatno brezplačno na voljo Eurosport 1, Eurosport 2, Extreme TV, do konca meseca so vsem brezplačno na voljo tudi vsi programi Arene Sport (Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena eSport).

EUROSPORT 1 EUROSPORT 2 EXTREME TV ARENA SPORT 1 ARENA SPORT 2 ARENA ESPORT

GLASBENI

Za glasbene navdušence smo poskrbeli z brezplačnem vklopov programov MTV, Club MTV, MTV 80's, MTV 90's, VH1 in MTV Hits.

MTV CLUB MTV MTV 80S MTV 90S VH1 MTV HITS

Prodaja in pomoč na daljavo
#OstanimoOdgovorni

Na enem mestu smo zbrali storitve, ki jih lahko uredite sami, na daljavo:
v E-trgovini, Mojem Telekomu, z digitalnim svetovalcem Maksom ali s klicem na 080 8000 oz. 080 1000 ter videoklicem prek aplikacij Viber in WhatsApp.


 1. Po telefonu:
  Informacije in naročila: 080 8000
  Tehnična pomoč: 080 1000
 2. Prek e-pošte:
  Informacije in naročila:info@telekom.si
  Tehnična pomoč: tehnicna.pomoc@telekom.si
 3. Digitalni svetovalec Maks:
  Tehnična pomoč
VSE STORITVE NA DALJAVO

Prodajna mesta Telekoma Slovenije so skladno z odlokom Vlade RS od 16. 11. 2020 zaprta, delujejo pa kot prevzemne točke. Naši prodajni svetovalci so vam na voljo prek telefona ali e-pošte, sklenete ali podaljšate lahko naročniška razmerja ter kupite naprave in dodatno opremo. Za vas pa smo odprli tudi novo prevzemno točko Naroči in odpelji na Vojkovi 58 v Ljubljani, kjer lahko po predhodnem dogovoru kar iz svojega avtomobila prevzamete naročene izdelke in urejate določene storitve. Več

Vabimo vas, da za nakup izdelkov obiščete našo E-trgovino. Če potrebujete informacije v zvezi z našimi storitvami, vas prosimo, da nam pišete na info@telekom.si ali pokličete na brezplačno številko 080 8000. Če potrebujete tehnično pomoč, kontaktirajte našega digitalnega svetovalca Maksa na https://ts.si/maks-kontakt, lahko pa nam tudi pišete na tehnicna.pomoc@telekom.si ali nas pokličete na brezplačno številko 080 1000.
Hvala za razumevanje.Ostanite samostojni z Mojim Telekomom

 • PLAČAJTE RAČUNE

  Naj vas ne skrbi rok plačila, svoje račune lahko poravnate v Mojem Telekomu. Brez provizije, 24 ur na dan in vse dni v tednu. Plačilo je mogoče s karticami Maestro, Mastercard in Visa.

 • DOVOLJ PODATKOV ZA VAS IN VAŠE BLIŽNJE

  Z najbližjimi delite svoje podatke – s storitvijo Delim GB lahko drugemu naročniku mobilnih storitev ali uporabniku Mobi večkrat podarite po 1, 5, 10 ali 20 GB za prenos podatkov.

 • ŠE VEČ TV-PROGRAMOV

  Spremenite programsko shemo ali si vključite dodatne programske opcije s TV-programi, ki jih želite gledati.

 • POLNI DOSTOP V LE 5 MINUTAH

  S pametnim telefonom in osebnim dokumentom si v Mojem Telekomu na spletu ali v mobilni aplikaciji samostojno uredite takojšnji dostop do svojih razmerij in storitev Telekoma Slovenije prek videoidentifikacije. Lahko pa nas pokličete na 080 8000 in dostop bomo uredili namesto vas.MOJ TELEKOM


Oskrbovancem domov za starejše še vedno omogočamo brezplačno klicno in video komunikacijo z bližnjimi

Z mobiteli smo opremili vse domove za starejše, ki so se nam odzvali, seznam domov po regijah, kjer smo omogočili brezplačno komunikacijo. Še vedno lahko pokličete v domove za ostarele in tako na varni razdaliji pozdravite svoje bližnje.

Celoten seznam domov za starejše, ki smo jim omogočili brezplačno komunikacijo

VSA OBVESTILA

Seznam domov za starejše, kjer oskrbovancem omogočamo brezplačno klicno in video komunikacijo z bližnjimi


Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: