0


iPhone SE 32 GB
od 24 x 7,95

iPhone SE 128 GB
od 24 x 9,95

Predstavljamo iPhone SE, najbolj zmogljiv 10,16-centimetrski (4'') telefon vseh časov. Pri njem je Apple svoj priljubljeni dizajn ustvaril na novo. Procesor A9 je enak kot pri iPhonu 6s. Fotoaparat z 12 megapiksli zajema čudovite fotografije in videe v ločljivosti 4K, vaše podobe pa oživijo z načinom Live Photos. Rezultat je iPhone, ki je videti majhen, a ima veliko življenje.

Izjemno priljubljen izhodiščni dizajn je pri modelu iPhone SE še bolj izpiljen. Ohišje je narejeno iz fino peskanega aluminija, kar mu daje satenast videz, telefon pa je zaradi tega lažji in bolj kompakten, zaradi česar tudi udobno sede v dlan. Na čudovitem 10,16-centimetrskem (4'')1 zaslonu Retina je vse videti živo in ostro. Matirani gladki robovi in logotip iz nerjavečega jekla v barvi ohišja zaokrožijo podobo telefona v celoto.

iPhone SE 
 

V jedru telefona iPhone SE je procesor A9 – enak procesor, kot ga najdemo pri iPhonu 6s. S 64-bitno arhitekturo na ravni namiznega računalnika prinaša neverjetno hitrost in odzivnost. Poleg tega bodo z grafično zmogljivostjo na ravni igralnih konzol vaše priljubljene igre in aplikacije videti neverjetno bogate in vas bodo popolnoma prevzele. Skratka: mogočen procesor za največjo zmogljivost.

Koprocesor za gibanje M9 je vgrajen neposredno v A9 in združuje merilnik hitrosti pospeška, kompas in žiroskop za širok nabor funkcionalnosti pri sledenju aktivnostim fitnesa, kot sta merjenje števila korakov in razdalje.

 
 

S kamero iSight z 12 megapiksli ste lahko prepričani, da boste posneli ostre in natančne fotografije – popolnoma enake, kot jih posname iPhone 6s. Kamera omogoča tudi snemanje in celo montažo čudovitega videa v ločljivosti 4K, ki ima do štirikrat višjo ločljivost kot video z visoko ločljivostjo HD 1080p.

Način Live Photos ustvari žive slike z zvokom in gibanjem, kar prinese življenje v vaše podobe. Samo dotaknite se svoje fotografije in zadržite prst kjerkoli na njej, da boste doživeli trenutek tik pred posnetkom in trenutek tik za njim. Tako bodo vaše fotografije postale živi spomini.

Zaslon Retina ni zgolj del telefona, na katerem gledate vsebino – sedaj je tudi bliskavica za vašo sprednjo kamero z visoko ločljivostjo. Poganja ga posebej zanj zasnovan procesor, ki zaslonu omogoča, da zasveti trikrat svetleje kot običajno. Tako bliskavica Retina pomaga osvetliti vaše selfije pri nizki svetlobi in ponoči. Uporaba tehnologije True Tone za bliskavico prilagodi svetlobo okolju, kar zagotovi pristne barve in naraven ton kože.

Knjižnica iCloud Photo Library shrani vse vaše fotografije in videoposnetke, ki ste jih posneli z vašimi napravami. Ko urejate fotografije, se vse spremembe samodejno posodobijo na vseh napravah, ne glede na to, ali gre za fotografijo prejšnjega tedna ali lansko fotografijo, in ne glede na to, kje se nahajate.

iPhone SE 
 
 
 

S senzorjem Touch ID je odklepanje vašega iPhona SE preprosto in varno. Ne nazadnje je vaš prstni odtis popolno geslo – niti dva nista enaka in vedno ga imate pri sebi.

 
 

Brskajte po spletu, prenašajte aplikacije in igre ter glejte pretočni video prek brezžičnega omrežja Wi-Fi po standardu 802.11ac ali ultra hitre mobilne povezave.2 Prek tehnologije Bluetooth lahko ostanete povezani s svojo uro Apple Watch, zunanjimi zvočniki ali drugimi napravami.

S preprostim uporabniškim vmesnikom, izjemnimi funkcionalnostmi in varnostjo v samem jedru je iOS 9 temelj iPhona SE. Zasnovan je tako, da je videti lepo in da odlično deluje na vaši napravi, zaradi česar so tudi najpreprostejša opravila še bolj zabavna.

Vaš iPhone je opremljen z naborom ključnih aplikacij, že ko ga vzamete iz škatle. Aplikacija Messages vam omogoča pošiljanje sporočil s fotografijami, videi, povezavami in še več. V trgovini App Store lahko najdete širok izbor izjemnih aplikacij, zato ni omejitev za to, kar želite narediti.

 

Z več kot poldrugim milijonom aplikacij v trgovini App Store boste lahko svoj telefon prilagodili samo sebi.3 Ne glede na to, ali iščete po kategorijah ali kaj specifičnega, lahko hitro najdete in prenesete nove aplikacije z dotikom prsta.

 
 
 

V le nekaj korakih lahko svoje vsebine in ustrezne aplikacije samodejno in varno prenesete s svojega telefona s sistemom Android z uporabo aplikacije Move to iOS.

Applova dodatna oprema se tako dobro ujema s telefoni iPhone, ker so bili zasnovani skupaj. Usnjeni ovitki nudijo stilsko zaščito. Namizni nastavki Lightning Dock omogočajo preprosto polnjenje. Vse to je naprodaj ločeno.

 
Vsebine so na voljo v trgovini App Store. Razpoložljivost posameznih aplikacij se lahko spremeni.
  1. Velikost zaslona je merjena po diagonali.
  2. Potrebujete paket s prenosom podatkov. Za podrobnosti se pozanimajte pri vašem operaterju. Hitrosti se lahko razlikujejo glede na pogoje na lokaciji.
  3. Število aplikacij se nanaša na skupno število po vsem svetu. Vse vsebine niso na voljo v vseh državah.
TM in © 2016 Apple Inc. Vse pravice pridržane.
​​

Sledite nam na družbenih omrežjih

Ne zamudite novih ponudb in akcij prvega slovenskega operaterja.

Pišite nam

Prosimo, izberite vrsto sporočila: